Kako naci zenu vrijednu braka?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
allem_77

#2376 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by allem_77 »

alibaba_i_30_godina wrote:
allem_77 wrote:
alibaba_i_30_godina wrote: prilikom košenja trave,
Znaš li šta je vodir? :D
Znam, jel' to ima neka priča vezano za to? Šta li su to sve radili osim što su pili vodu i/ili rakiju? :lol:
Ma to ti je ono, gdje metneš belegiju. :D
Bez obzira na vrijeme, muškarci će uvijek tražiti dobar vodir.
alibaba_i_30_godina

#2377 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by alibaba_i_30_godina »

moet-perignon wrote:citam povrsno ove postove. stvarno tuzno.

iako mi se cinilo da je ol-fashioned da se tezi biti u vezi sa osobom istog kalibra, obrazovanja, materijalnog statusa i rezonovanja, ambicija.
no sudeci po vama, od nekih osoba (muskih i zenskih) treba bjezati k'o od kuge. otkud hrabrost nekome da pomisli da je u stanju nekoga
finansirati i da zbog toga sto joj uzme neku sitnicu navodnog partnera smatra sponzorusom.

u dugogodisnjoj vezi u kojoj sam, sasvim je ok da si uzimamo darove, ili da nosimo kartice jedni drugih. kad nam dune, da kupimo sto
treba na tim karticama. i nikome od nas dvoje nije palo na um da mislimo kako nas druga strana koristi.

pod obavezno uciti djecu da se makne od sljama koji misli da je Bog ako kupi curi zvaku. nema vise ni dzentlmena u ovom svijetu.
sve neki debili sa digitronima.
Površno čitaš postove i nisi shvatio o kakvoj vrsti sponzoruša je ovdje riječ. Nisam nigdje pročitao da je neko napisao da je kupovao dar svojoj djevojci/momku, a da ga je neko okarakterisao kao sponzorušu.

Valjda je sasvim normalna stvar kupovati nekome poklone sa kim si u vezi i imaš neku vrstu emocija.

A da ima svakakvih ljudi, to svakako stoji.
nebogori

#2378 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by nebogori »

moet-perignon wrote:citam povrsno ove postove. stvarno tuzno.

iako mi se cinilo da je ol-fashioned da se tezi biti u vezi sa osobom istog kalibra, obrazovanja, materijalnog statusa i rezonovanja, ambicija.
no sudeci po vama, od nekih osoba (muskih i zenskih) treba bjezati k'o od kuge. otkud hrabrost nekome da pomisli da je u stanju nekoga
finansirati i da zbog toga sto joj uzme neku sitnicu navodnog partnera smatra sponzorusom.

u dugogodisnjoj vezi u kojoj sam, sasvim je ok da si uzimamo darove, ili da nosimo kartice jedni drugih. kad nam dune, da kupimo sto
treba na tim karticama. i nikome od nas dvoje nije palo na um da mislimo kako nas druga strana koristi.

pod obavezno uciti djecu da se makne od sljama koji misli da je Bog ako kupi curi zvaku. nema vise ni dzentlmena u ovom svijetu.
sve neki debili sa digitronima.
ovdje ne pricamo o kupovanju poklona na bazi paznje i sl kao sto to bude u obicnim vezama
nego ono treba mi gucci torba i sex i grad cipele kupi mi i sl
alibaba_i_30_godina

#2379 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

allem_77 wrote: Ma to ti je ono, gdje metneš belegiju. :D
Bez obzira na vrijeme, muškarci će uvijek tražiti dobar vodir.
Pa naspe se voda u vodir. Neki piju odatle vodu, to sam isto viđao. A znam da u suštini belegija stoji pa je uvijek vlažna. :mrgreen:

Elem, ima istine. :)
adda_sa

#2380 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by adda_sa »

nebogori wrote:ma nije problem da ima sexa i sl al ej za dopunu se jebati
meni to licno ne ide u glavu i nekako mi sto rece ramo zalosno na neki nacin
generalno njihov izbor sta ce raditi al ...
previse si to bukvalno shvatio. vise je to kao ona ce da kuka kako nema kredita, da mu da do znanja da joj kupi.. a od nje se trazi da bude fina i mazna.. mozda to nisu nikad rekli naglas, al se podrazumjeva u takvom nekom odnosu..
ne kontam ja to,ali eto. razumijem da ima, ne osudjujem. svaki lonac nadje poklopac, i to je ok .
pitanje je ko je tu jadniji?? ta djevojka koja ima 2zdrave ruke ali je suvise lijena ili glupa da si zaradi za zivot, pa se smjeska budali da bi je finansijski pogurao. ili taj lik, koji izgleda nema karaktera ni price, i nema sta ponuditi i kako impresionirati tu curu, da ona pristane besplatno provoditi vrijeme sa njim :-?
ja sam u vezama i slala kredit, i rekla da mi se posalje kad nemam kad kupovati. kupovali se pokloni, neke sitnice i fazoni. . ono ja vidio-sjetio te se, znam da volis itd. niko to nije tumacio kao ista drugo nego znak paznje..
nebogori

#2381 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by nebogori »

adda_sa wrote:
previse si to bukvalno shvatio. vise je to kao ona ce da kuka kako nema kredita, da mu da do znanja da joj kupi.. a od nje se trazi da bude fina i mazna.. mozda to nisu nikad rekli naglas, al se podrazumjeva u takvom nekom odnosu..
ne kontam ja to,ali eto. razumijem da ima, ne osudjujem. svaki lonac nadje poklopac, i to je ok .
pitanje je ko je tu jadniji?? ta djevojka koja ima 2zdrave ruke ali je suvise lijena ili glupa da si zaradi za zivot, pa se smjeska budali da bi je finansijski pogurao. ili taj lik, koji izgleda nema karaktera ni price, i nema sta ponuditi i kako impresionirati tu curu, da ona pristane besplatno provoditi vrijeme sa njim :-?
ja sam u vezama i slala kredit, i rekla da mi se posalje kad nemam kad kupovati. kupovali se pokloni, neke sitnice i fazoni. . ono ja vidio-sjetio te se, znam da volis itd. niko to nije tumacio kao ista drugo nego znak paznje..
ma nisam bukvalno shvatio
nego generalno to ono ja i ti u vezi i ti kazes e istice mi kredit moram dopuniti ja ti uplatim i onda imamo sex ili sl
svejedno je
ne kontam to uopste
ono kad ja tebi dopunim zato jer trenutno nemas ili sl je ok ili ti kupim nesto kad se sjetim da volis al ovdje je prica bila o sponzorusama koje su se toliko spustile da se haman za 5 maraka jebu
adda_sa

#2382 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by adda_sa »

pa ona to polako, sitno, dok se ne uvali :D
onda to bude neka vecera, pa terme, dnevni pass za zicaru..itd itd
sjetih se ovoga
Image
nebogori

#2383 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by nebogori »

ma sve je to ok njen izbor nego mi nije jasno kako mozes recimo "prodati" se za kredit
strucnjakdemagog

#2384 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by strucnjakdemagog »

nebogori wrote:
strucnjakdemagog wrote:
Pa nije to bukvalno tako. Uopštavate stvari. Nije sve crno i bijelo. Znači to je običan par gdje momak malo finansira djevojku. Da ne objašnjavam sad opet...
ma dobro nisam ni mislio bas bukvalno ej daj mi picke dopunit cu ti kredit
al svejedno jos gore je ono ono decko i djevojka i ja ti dopunjavam a zauzvrat trazim sex ili sta vec bude
Pa nije to tako. Ja bar ne znam za takve slučajeve.
planamac

#2385 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by planamac »

Hakiz wrote:Pustiš na gramofon Lou Reeda i čitaš jal' ho oponopono, jal' Bukowskog.

I kako onda da ne pišeš postove zbog kojih ćeš popiti jezikovu supu, reci ti meni, kako?
Teško, preteško... a i "ne isplati se". :)

Znači, nikako! - ako mene pitaš - tako pronicljiv um lišiti virtouzne ekspresije kojoj je skon i koju nerijetko iskazuje/š bi bio 'neoprostiv grijeh'.

Podrška!

P.S.
Jebo karakter ako nije labilan. :D
Hakiz

#2386 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Hakiz »

Mudro zboriš, svaka ti je Njegoševa.

Već sam ranije negdje napisao, strah me je ljudi uvjerenih u svoju nepogrešivost. Takvi su napravili najviše zla u ljudskoj istoriji.
alibaba_i_30_godina

#2387 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Hakiz wrote:Mudro zboriš, svaka ti je Njegoševa.

Već sam ranije negdje napisao, strah me je ljudi uvjerenih u svoju nepogrešivost. Takvi su napravili najviše zla u ljudskoj istoriji.
Onda se samog sebe najviše bojiš. :oops:
cendlerbing

#2388 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by cendlerbing »

Kasniš alibabo...to je bockanje već dobio. :lol:
alibaba_i_30_godina

#2389 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

cendlerbing wrote:Kasniš alibabo...to je bockanje već dobio. :lol:
pfff kakav danak mojim godinama. :oops: :lol:
Hakiz

#2390 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Hakiz »

:evil:
Gerro
ModeratorNaBezCenzure

#2391 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Gerro »

Nek se bibliotekarka javi u iMbox :thumbup:
Ramzess Veliki

#2392 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Ramzess Veliki »

Kako ide onaj kad sin kaze ocu da se hoce zeniti pa ga ovaj savjetuje ...
- Nemoj jedinicu, te su razmazene pa ces im stalno morati povladjivati
- Nemoj mladu, ta ce pozeljeti poslije nekog vremena da se jos prozivi
- Nemoj stariju koja se nije udala na vakat, da je valjala neko bi je vec ozenio
- Nemoj onu koja ne radi, ta nece imati radnih navika pa ces I sudje za njom prat
- Nemoj onu koja radi, kad ima svoje pare nece te zarezivat nimalo
- Nemoj crnku one su agresivne pa cete se stalno svadjat
- Nemoj plavusu svako voli plavuse pa je neces smjeti samu nigdje pustit
- Nemoj brinetu one su vatrene pa ce I druge gledat

... itd ... itd ... I poslije sati nabrajanja koje da ne ozeni sin upita ... Pa babo bolan koju onda da ozenim ??? :shock:

- Pa kad sad dobro razmislim, najbolje ti je ukradi udatu zenu, ako je bila dobra jednom, bice dobra i tebi. :D
Guadalajara

#2393 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Guadalajara »

Ramzess Veliki wrote:Kako ide onaj kad sin kaze ocu da se hoce zeniti pa ga ovaj savjetuje ...
- Nemoj jedinicu, te su razmazene pa ces im stalno morati povladjivati
- Nemoj mladu, ta ce pozeljeti poslije nekog vremena da se jos prozivi
- Nemoj stariju koja se nije udala na vakat, da je valjala neko bi je vec ozenio
- Nemoj onu koja ne radi, ta nece imati radnih navika pa ces I sudje za njom prat
- Nemoj onu koja radi, kad ima svoje pare nece te zarezivat nimalo
- Nemoj crnku one su agresivne pa cete se stalno svadjat
- Nemoj plavusu svako voli plavuse pa je neces smjeti samu nigdje pustit
- Nemoj brinetu one su vatrene pa ce I druge gledat

... itd ... itd ... I poslije sati nabrajanja koje da ne ozeni sin upita ... Pa babo bolan koju onda da ozenim ??? :shock:

- Pa kad sad dobro razmislim, najbolje ti je ukradi udatu zenu, ako je bila dobra jednom, bice dobra i tebi. :D

hahaha... :D :thumbup:
ho oponopono

#2394 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by ho oponopono »

...ma ja nemaš svoje pa kradeš tuđe, koje milovanje duše...:pusi2:
harry825

#2395 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by harry825 »

...
Last edited by harry825 on 19/12/2021 03:00, edited 1 time in total.
Cookie85

#2396 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

harry825 wrote:Prijatelju, prvo se zapitaj sta ce ti brak?
Brak je samo za one kijima je dosadno i nemaju problema niti motivacije u zivotu :D
Yenna

#2397 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Yenna »

Prije par stranica neko je ovdje dobro napisao, da bi nasao ženu vrijednu braka moraš biti muškarac vrijedan braka.
Jasno i konkretno kao dan.
Hvala i prijatno :kiss:
Cookie85

#2398 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

nova_ja wrote:Prije par stranica neko je ovdje dobro napisao, da bi nasao ženu vrijednu braka moraš biti muškarac vrijedan braka.
Tacno :thumbup:

Evo Xavier, fin momak, kulturan, obrazovan, znaci momak za pozelit, zasto on ne moze naci zenu koja je vrijedna braka?

Sto nas dovodi opet na isto pitanje, zasto je finim momcima tesko naci finu zenu ? :D
Yenna

#2399 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Yenna »

Cookie85 wrote:
nova_ja wrote:Prije par stranica neko je ovdje dobro napisao, da bi nasao ženu vrijednu braka moraš biti muškarac vrijedan braka.

Evo Xavier, fin momak, kulturan, obrazovan, znaci momak za pozelit, zasto on ne moze naci zenu koja je vrijedna braka?

Sto nas dovodi opet na isto pitanje, zasto je finim momcima tesko naci finu zenu ? :D
I obratno važi.
Ma i nije, traze finu a privlace i rospije npr, traze finu a nisu fini, ili i kad ih nadju nije im dugo zanimljiva... ima tu svega, s obje strane.
Mada, sve sto treba da bude na kraju i bude tvoje, tražio ne tražio .
Ps.tema neiscrpna ;-)
Cookie85

#2400 Re: Kako naci zenu vrijednu braka?

Post by Cookie85 »

nova_ja wrote:
Cookie85 wrote:

I obratno važi.
Ma i nije, traze finu a privlace i rospije npr, traze finu a nisu fini, ili i kad ih nadju nije im dugo zanimljiva... ima tu svega, s obje strane.
Mada, sve sto treba da bude na kraju i bude tvoje, tražio ne tražio .
Ps.tema neiscrpna ;-)

Suprotnosti se privlace... ima i toga, pa ako je fina, ne mora biti dosadna :D

Po tvome, covjek zavrsi sa drugom osobom kako god, bio/la fin/a ili ne, opet zavrse zajedno, mozda bas zbog toga ima dosta vise razvode :D

Tacno tema jest neiscrnpa :D
Post Reply