pustopoljina wrote:Izgleda da sam se bas pogresno ODrazila, kad si i ti skontao da za tvoje starce govorim. (Zao mi je, roditelji fale i kad ih stariji izgubis)...pitala sam se zar su sve te neke cure bile od roditelja bez posla, kad nisu mogle skontati da ti je posao takav, a ne da ides na put njoj u inat.Cookie85 wrote:
Nemam starce u ratu poginuli, imao 6 kad je otac poginuo na liniji, 9 kad je mamu geler od granate ubio.
A programer sam radim u firmi i privatno , i stignu me nekad deadline-i , kao sto rekoh ranije, nije to svaki mjesec, ali se desi.
Isto sam tako rekao da kad imam vremena, ucim
A takodjer sam rekao, da nije sve do zena, dosta je do mene i ja znam to, ali ja znam sta hocu , a rijetko koja zena zna sta hoce!
I znam ja veoma dobro kako je kad nemas nista, kad nemas par dana da jedes, jer nemas para da kupis hljeb, isao u skolu bez sveske, poderanih tena jer nisam imao cizme da kupim, a snijeg vani, nosao jaknu staru i malu i ti isti razlozi su sto ja radim toliko i hocu sve sta pozelim da imam!
Ne mogu da nadjem djevojku koja ce biti podrska i koja ce zajedno samnom se uzdizati i probijati dalje i napredovati...za bolje sutra nama oboma, zato imaju sponzoruse!
Ja sam tako za sada sretan i odgovara mi, da li ce mi ogdovarati za 5-10 godina? Ne znam ali vidjet cemo
I razlika izmedju ovih sto komentarisu o nekim stvarima kao normalno ovo normalno ono, meni nije normalno.
Ako nadjem djevojku, hocu da idemo kroz zivot zajedno , da podrzavamo jedno drugo, pomazemo jedno drugom, uzimavo u jedno drugom, a ne da sprijecavamo i unazadimo jedno drugo.
Opet kazem, do mene je, ja volim trenutno kako zivim i za sada necu mjenjati!
Imam prijateljicu, troje djece podize...muz- medicinska informatika...covjek zivi izmedju kontinenata. Takav posao. Nista im ne fali, osim vremena...a opet...troje djece ne pravis, ako ne pristajes na takav zivot. I onako za pogled iz vana, bolje mi izgledaju nego neki koji su svako popodne i sve vikende skupa.
Ako ti je ovo godiste, zivi svoj zivot...ako ostanes otvoren, mozda i nadjes bas nesto po mjeri krojeno.
Nije problem, ne mozes ni znati kad se ne znamo
Svi mi imamo svoju neku ruznu proslost
Ranije sam rekao, to su zene koje su takve ili su toliko nesigurne u sebe pa su takve.
A super za tvog prijatelja, moj posao je ponekad da idem negdje mozda 1-2 godisnje rijetko vise.
Nego sta, otvoren jesam, ali trenutno nisam u potrazi za takvim nesto, do sada bez uspjeha i skontao gubim vrijeme i zivce, zato i zivim kako mi trenutno odgovara. Pa ako bude nekad bude, ako ne jbga iskoristi zivot da uzivas maksimalno koliko mozes