http://www.uposlite.me
Jos nekih iskustava ili prijedloga?
Moderator: anex
Ovakvi su najopasniji,...!Znanje potrebno za riješavanje svih vrsta svakodnevnih neočekivanih problema
Pa jel' bilo šta ili je ostalo na pozivu?
BatoL wrote:Pa jel' bilo šta ili je ostalo na pozivu?
Što se tiče uposlite.me (pomalo ofucane) fore, sve bi bilo super da je bar naveo gdje je radio, neke projekte, firme, bilo šta, al' ovako ostaje samo prodavac magle na velikoValjda fino izgleda u propratnom pismu i CVu, šta li
Funkcionise u stranim firmamasheikh wrote:BatoL wrote:Pa jel' bilo šta ili je ostalo na pozivu?
Što se tiče uposlite.me (pomalo ofucane) fore, sve bi bilo super da je bar naveo gdje je radio, neke projekte, firme, bilo šta, al' ovako ostaje samo prodavac magle na velikoValjda fino izgleda u propratnom pismu i CVu, šta li
Zaposlen sam ja u Petrol Ofisi,strana firma.
Onako ispunio CV na toj siteda vidim funkcionisel
a stvarno funkcionise

zar ta turska firma nije prodata OMV?sheikh wrote:BatoL wrote:Pa jel' bilo šta ili je ostalo na pozivu?
Zaposlen sam ja u Petrol Ofisi,strana firma.
Onako ispunio CV na toj siteda vidim funkcionisel
a stvarno funkcionise
cappy_tempo wrote:da ne otvaram novu temu,a izvinjavam se autoru teme sto sam mu se uvalio.dakle u jednoj privatnoj firmi par ljudi koji haman cijeli zivot rade sa direktorom se nasli pametovati kako je njima tesko jer nemaju plate,a direktor eto lezi na parama ali dobro to je ona standardna nasa prica.pa prijete nesta i mene sad zanima gdje se moze naci neka lista nezaposlenih i gdje pise koje su struke jer u ovoj firmi direktor da moze ubio bi se odma kad vidi s kim je cijeli zivot radio.da me ne shvatite pogresno razumijem ja i radnike ali ga znaju pretjerati da je to nevjerovatno