kako na lijep nacin obraditi turcina?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Zhaba

Post by Zhaba »

_stoKA_ wrote:pa ko je reko da mora biti turcin :lol:
niko ali pricamo o turcinu :roll: :roll:
anadi

#52 ......

Post by anadi »

dajem sebi za pravo da te savjetujem u ovom slucaju jer imam iskustvo vezano za tvoje. prije svega, moja najbolja prijateljica se udaje za turcina kojeg je upoznala slično kao i ti svog, dakle na netu. Sa mnom je gotovo isti slucaj. dakle, sve je moguce. price tipa da se budale spajaju na netu ili da se ljudi nikako ne spajaju su za malu djecu ili za one koji to nikada nisu iskusili. ja sam upoznala ljubav svog zivota, a imam dovoljno godina i iskustva da tako nesto i tvrdim za njega.
e sad sto se tice turske nacije, ja mogu reci sve najbolje, jer vec neki period zivim na relaciji BiH- turska. turci su prije svega pazljivi, emotivni, ludi za zenama koje vole, spremni na sve.
ono sto ti ja savjetujem je da se drzis tako ako ima imalo sanse. e h, sad to sto kaze da budete prijatelji i da ste jako daleko jedno od drugog mi je cudno, jer kada se Turcin zaljubi i zavoli, nema prepreka i nema zakona.
toliko od mene..
anadi

#53 ......

Post by anadi »

dajem sebi za pravo da te savjetujem u ovom slucaju jer imam iskustvo vezano za tvoje. prije svega, moja najbolja prijateljica se udaje za turcina kojeg je upoznala slično kao i ti svog, dakle na netu. Sa mnom je gotovo isti slucaj. dakle, sve je moguce. price tipa da se budale spajaju na netu ili da se ljudi nikako ne spajaju su za malu djecu ili za one koji to nikada nisu iskusili. ja sam upoznala ljubav svog zivota, a imam dovoljno godina i iskustva da tako nesto i tvrdim za njega.
e sad sto se tice turske nacije, ja mogu reci sve najbolje, jer vec neki period zivim na relaciji BiH- turska. turci su prije svega pazljivi, emotivni, ludi za zenama koje vole, spremni na sve.
ono sto ti ja savjetujem je da se drzis tako ako ima imalo sanse. e h, sad to sto kaze da budete prijatelji i da ste jako daleko jedno od drugog mi je cudno, jer kada se Turcin zaljubi i zavoli, nema prepreka i nema zakona.
toliko od mene..
anadi

#54 ......

Post by anadi »

toliko od mene..
Bosanac sa dna kace

#55 Re: ......

Post by Bosanac sa dna kace »

anadi wrote:dajem sebi za pravo da te savjetujem u ovom slucaju jer imam iskustvo vezano za tvoje. prije svega, moja najbolja prijateljica se udaje za turcina kojeg je upoznala slično kao i ti svog, dakle na netu. Sa mnom je gotovo isti slucaj. dakle, sve je moguce. price tipa da se budale spajaju na netu ili da se ljudi nikako ne spajaju su za malu djecu ili za one koji to nikada nisu iskusili. ja sam upoznala ljubav svog zivota, a imam dovoljno godina i iskustva da tako nesto i tvrdim za njega.
toliko od mene..
nesto mi ovo poznato... :-)
Zhaba

#56 Re: ......

Post by Zhaba »

Bosanac sa dna kace wrote:
anadi wrote:dajem sebi za pravo da te savjetujem u ovom slucaju jer imam iskustvo vezano za tvoje. prije svega, moja najbolja prijateljica se udaje za turcina kojeg je upoznala slično kao i ti svog, dakle na netu. Sa mnom je gotovo isti slucaj. dakle, sve je moguce. price tipa da se budale spajaju na netu ili da se ljudi nikako ne spajaju su za malu djecu ili za one koji to nikada nisu iskusili. ja sam upoznala ljubav svog zivota, a imam dovoljno godina i iskustva da tako nesto i tvrdim za njega.
toliko od mene..
nesto mi ovo poznato... :-)

:lol: :lol: :lol: :lol: aj majko mila :lol: :lol: :lol:
Ergot

Post by Ergot »

Image
Zhaba

Post by Zhaba »

mlada i zelena moze ti se neko dopasti preko neta, mozes nekoga upoznati preko neta ali ne mozes ti nekoga zavoliti/voliti preko neta niti mozes nekoga voliti koga ne znas!
anadi

#59 ....

Post by anadi »

pa i bio je red da je neko podrzi....a i vjerujem da ima jos mnogo slicnih slucajeva....naravno da je sve moguće.. :)
_stoKA_

Post by _stoKA_ »

ej cuo sam i ja za slican slucaj, upoznalo se dvoje preko neta, on pigmejac ona eskimka, trenutno nosi blizance i pao je jednoglasan dogovor da ce jedno od juniora da se zove google a drugo yahoo, mada jos nisu utvrdili kojeg su spola... ima tu malo trzavica oko mjesta gdje ce da saviju gnijezdo, njemu gore zima, njoj dole vruce pa su odlucili da budu prvi putnici kolonisti na mars (ako do toga dodje) a trenutno ce i dalje da svoju vezu odrzavaju preko neta kao i do sada!

kako ti kazes, sve je moguce, pa zasto neb bila i ova moja "sajenc fikcija"

u potpisu: erih fon deniken :D
Bosanac sa dna kace

_stoKA_ wrote:ej cuo sam i ja za slican slucaj, upoznalo se dvoje preko neta, on pigmejac ona eskimka, trenutno nosi blizance i pao je jednoglasan dogovor da ce jedno od juniora da se zove google a drugo yahoo, mada jos nisu utvrdili kojeg su spola... ima tu malo trzavica oko mjesta gdje ce da saviju gnijezdo, njemu gore zima, njoj dole vruce pa su odlucili da budu prvi putnici kolonisti na mars (ako do toga dodje) a trenutno ce i dalje da svoju vezu odrzavaju preko neta kao i do sada!

kako ti kazes, sve je moguce, pa zasto neb bila i ova moja "sajenc fikcija"

u potpisu: erih fon deniken :D
mogli smo im preporucit Bosnu... :D
planamac

Post by planamac »

Prođe skoro godina dana - nauči li ti kako obraditi turčina, i obradi li ko koga?
Bosanac sa dna kace

planamac wrote:Prođe skoro godina dana - nauči li ti kako obraditi turčina, i obradi li ko koga?
i mene zanima sta bi od ove romanse :D
pitt

Post by pitt »

cuj ne zna :D:D:D eeeeeee da vas micika cuje :D:D kako je samo ona strucno svog arkadasha pripela :D:D:D:D
d2

#65 Re: kako na lijep nacin obraditi turcina?

Post by d2 »

mamica papucarka wrote:
istanbul sonbahar wrote:bilo je to otprilike ovako: upoznali se sasvim slucajno, na skype- u, kao, kliknuo me slucajno, ja mislila da je iz new yorka i htjela da unaprijedim svoj engleski, kad ono, ispostavi se da je lik ni manje ni vise, nego turcin, koji je godinama u us. hele nejse, nakon par mjeseci, upoznamo se, ljubav plane i sve je kao iz bajke, ali naravno, tu nije i kraj. skonta on, da je to nemoguca misija, ja ovdje, on tamo, i kao on mene ne zeli povrijediti. sad smo kao prijatelji, hahhha, koji stalno pitaju jedno dugo, kad ce se opet vidjeti i sl. sad vi meni fino recite, sta da se radi? jer se on meni pravo svidja, pa sad savjetujte.
vi se nikad uzivo niste vidjeli :?
a webcam ? :D
Post Reply