kako na lijep nacin obraditi turcina?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
istanbul sonbahar
#1 kako na lijep nacin obraditi turcina?
bilo je to otprilike ovako: upoznali se sasvim slucajno, na skype- u, kao, kliknuo me slucajno, ja mislila da je iz new yorka i htjela da unaprijedim svoj engleski, kad ono, ispostavi se da je lik ni manje ni vise, nego turcin, koji je godinama u us. hele nejse, nakon par mjeseci, upoznamo se, ljubav plane i sve je kao iz bajke, ali naravno, tu nije i kraj. skonta on, da je to nemoguca misija, ja ovdje, on tamo, i kao on mene ne zeli povrijediti. sad smo kao prijatelji, hahhha, koji stalno pitaju jedno dugo, kad ce se opet vidjeti i sl. sad vi meni fino recite, sta da se radi? jer se on meni pravo svidja, pa sad savjetujte.
-
istanbul sonbahar
ama, ne kontam. ima li kakvog savjeta, ljudi??? pustite mi se impresija.
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Opusti se i uzivaj, ... trazite novu priliku da se ponovo vidite. Sve ce vam se samo reci, ... eto, ...istanbul sonbahar wrote:ama, ne kontam. ima li kakvog savjeta, ljudi??? pustite mi se impresija.
- daduli_sa
Momak ocigledno skontao da nije toliko zagrijan da bi bio vijeran i dovoljno motivisan da bi napravio neki krupniji korak (preseljenje, njegovo ili tvoje, nebitno) pa ti kulturno rekao da nastavite dalje kao "prijatelji"....
Sad je samo pitanje da li si ti ta koja je ostala jedina zagrijana, ako jesi onda pisi-propalo. Ako pak i on nesto zeli dalje e onda je potreban ISKREN i DUUUG razgovor.... i dosta hrabrosti.
Sretno ti u svakom slucaju
Sad je samo pitanje da li si ti ta koja je ostala jedina zagrijana, ako jesi onda pisi-propalo. Ako pak i on nesto zeli dalje e onda je potreban ISKREN i DUUUG razgovor.... i dosta hrabrosti.
- black
evo pape ti je dao najbolji savjet..pape wrote:Opusti se i uzivaj, ... trazite novu priliku da se ponovo vidite. Sve ce vam se samo reci, ... eto, ...istanbul sonbahar wrote:ama, ne kontam. ima li kakvog savjeta, ljudi??? pustite mi se impresija.
-
istanbul sonbahar
ej super, covjek to nekako zna i sam, ali jos kad ti neko to potvrdi, onda si na pravom tragu. hvala u svakom slucaju. to i ja nesto kontam. u principu, nije da nisam zagrijana, nije da i on nije ali to ocigledno nije dovoljno.
hvala.
hvala.
-
prleitihi
#8 Re: kako na lijep nacin obraditi turcina?
kako ba plane?..ono ti ovdje on tamo?..istanbul sonbahar wrote:bilo je to otprilike ovako: upoznali se sasvim slucajno, na skype- u, kao, kliknuo me slucajno, ja mislila da je iz new yorka i htjela da unaprijedim svoj engleski, kad ono, ispostavi se da je lik ni manje ni vise, nego turcin, koji je godinama u us. hele nejse, nakon par mjeseci, upoznamo se, ljubav plane i sve je kao iz bajke, ali naravno, tu nije i kraj. skonta on, da je to nemoguca misija, ja ovdje, on tamo, i kao on mene ne zeli povrijediti. sad smo kao prijatelji, hahhha, koji stalno pitaju jedno dugo, kad ce se opet vidjeti i sl. sad vi meni fino recite, sta da se radi? jer se on meni pravo svidja, pa sad savjetujte.
-
istanbul sonbahar
jos nesto, svidio mi se ovaj odgovor, kao, uzivaj i trazi priliku za slijedeci susret, ali, daduli_sa je ipak, cini mi se realan. na zalost. hvala i tebi i papetu 
- daduli_sa
Huh, daleko sam ja od toga. Ponekad previse vjerujem u ljubav. I iskrenost.istanbul sonbahar wrote:jos nesto, svidio mi se ovaj odgovor, kao, uzivaj i trazi priliku za slijedeci susret, ali, daduli_sa je ipak, cini mi se realan. na zalost. hvala i tebi i papetu
U svakom slucaju mislim da je potrebno otvoriti karte i reci sta se misli. Nemoj da ostaje nedorecenih stvari. Pa kud puklo pa puklo, izgubiti ne mozes, samo dobiti. Mozda i vise nego sto si svjesna.
-
istanbul sonbahar
sve si u pravu. jest da te komp ne moze ni zagrliti, a kamoli sta vise, ali covjek se nekako razocara i onda dodjes do te tacke, da ti male stvari, pa i ta kamera, puno znace. a ja sam vjeciti sanjar, i nekako sve kontam, da ljubav ipak postoji. i eto, jos vjerujem u to. valjda je to ok. nada umire posljednja.
-
BuFu
daduli_sa wrote:Momak ocigledno skontao da nije toliko zagrijan da bi bio vijeran i dovoljno motivisan da bi napravio neki krupniji korak (preseljenje, njegovo ili tvoje, nebitno) pa ti kulturno rekao da nastavite dalje kao "prijatelji"....
Ne treba o tome razmisljati dali je ona jedina ostla zagrijana. Ako je on zagrijan to ce se i pokazati
Last edited by BuFu on 18/05/2007 05:44, edited 1 time in total.
- uozo
Ne znam jel"ti uopste palo na pamet kol"ko se puta moze kliknuti napamet u skype
Milion, dva miliona ili tri miliona puta
Mogucnost da ti se odgovori je recimo 0,5%, i posto je nemam pojma kolko je 0,5% od tri miliona, jer me uciteljica ishcerala s casa kad smo to ucili, mislim ipak da je to dosta puno.
Ja sam se prije pet sest godina uclanio na neki placeni klix site
Iskreno, samo radi za.ebancije i imao sam tako planulih ljubavi jedno 35 komada.
Nikad mi nije ni palo napamet da idem u juznoafricku republiku, Rusiju ili Portoriko radi neke trebe ali sam kontakte dosta dugo odrzavao.
Samo hocu da ti kazem da malo stanes i osvrnes se oko sebe. Drugo je Second Life a drugo je stvarnost.
A ako se i nesto i rodi iz citave ove price, bice to vec veoma iznimna rijetkost!
Ili grijesim.
Ja sam se prije pet sest godina uclanio na neki placeni klix site
Samo hocu da ti kazem da malo stanes i osvrnes se oko sebe. Drugo je Second Life a drugo je stvarnost.
-
BuFu
daduli_sa wrote:Huh, daleko sam ja od toga. Ponekad previse vjerujem u ljubav. I iskrenost.istanbul sonbahar wrote:jos nesto, svidio mi se ovaj odgovor, kao, uzivaj i trazi priliku za slijedeci susret, ali, daduli_sa je ipak, cini mi se realan. na zalost. hvala i tebi i papetu
U svakom slucaju mislim da je potrebno otvoriti karte i reci sta se misli. Nemoj da ostaje nedorecenih stvari. Pa kud puklo pa puklo, izgubiti ne mozes, samo dobiti. Mozda i vise nego sto si svjesna.
Istanbul nemoj se previse otvarati
-
mamica papucarka
#16 Re: kako na lijep nacin obraditi turcina?
vi se nikad uzivo niste vidjeliistanbul sonbahar wrote:bilo je to otprilike ovako: upoznali se sasvim slucajno, na skype- u, kao, kliknuo me slucajno, ja mislila da je iz new yorka i htjela da unaprijedim svoj engleski, kad ono, ispostavi se da je lik ni manje ni vise, nego turcin, koji je godinama u us. hele nejse, nakon par mjeseci, upoznamo se, ljubav plane i sve je kao iz bajke, ali naravno, tu nije i kraj. skonta on, da je to nemoguca misija, ja ovdje, on tamo, i kao on mene ne zeli povrijediti. sad smo kao prijatelji, hahhha, koji stalno pitaju jedno dugo, kad ce se opet vidjeti i sl. sad vi meni fino recite, sta da se radi? jer se on meni pravo svidja, pa sad savjetujte.
-
Zhaba
daduli_sa wrote:Momak ocigledno skontao da nije toliko zagrijan da bi bio vijeran i dovoljno motivisan da bi napravio neki krupniji korak (preseljenje, njegovo ili tvoje, nebitno) pa ti kulturno rekao da nastavite dalje kao "prijatelji"....
-
istanbul sonbahar
ma bas ste mi slatki
u svakom slucaju, ja nekako mislim da se on malo prepao. kao i vecina muskaraca. uupssss. ne, zaista. ne zelim sad o sebi pisati kako sam divna i krasna, ali znam da je sve postalo drugacije onog momenta, kad je on skontao da sam ja ta koja zeli drzati konce u rukama. hele nejse, znam da bih se trebala malo iskljuciti iz svega i posvetiti sebi, a njega malo ostaviti po strani, ali ja sam ona tipa derneka, koja voli da je sve otvoreno. pa ili je crno ili bijelo, ali samo da se zna. nemoj mi rukavica i igranja macke i misa. 
- gladna sam
turcina? obraditi? privesti?
nespojivo
da znas bogdom koliko ne znas o turcinu/ima
u mene u mahali vrijedi "bjez od turcina, ko djavo od krsta"

nespojivo
da znas bogdom koliko ne znas o turcinu/ima
u mene u mahali vrijedi "bjez od turcina, ko djavo od krsta"
- Bosanac sa dna kace
ma nadju turci njih slucajno...Zhaba wrote:i ja se pitam_stoKA_ wrote:meni samo nije jasno kako SVE ove nase trebe na bilo kojem chatu na dunjajluku nadju SASVIM SLUCAJNO nekog TURCINA!!!!!!! mislim ono, da sam katolik krstio bi se![]()
za mene je to razlog bjezati ali hajd fini su oni
![]()
![]()
![]()
za one kojima je to bitno jedna 100% tacna informacija, iz povjerljivih izvora;
imaju jako malu alatku svi redom, sem onih koji nisu porijeklom s Balkana.
- Comrad
Ne mogu skontati ljude koji se zaljube preko neta, fakat ne mogu. Veze nemaš ko je sa druge strane, vidiš samo sliku, čuješ ton, lik može biti u susjednoj zgradi i pričati da je u USA, da je ovo, da je ono i doznati sve o tebi...mislim, nema još takvih psihopata kod nas, ali biće sigurno.
p.s. Uvijek zaljube u nekog iz USA, iz Ger i sl. što li
p.s. Uvijek zaljube u nekog iz USA, iz Ger i sl. što li
-
Zhaba
ma sta oni nenadju...grozni su...barem ovi u Njem. nekulturni ppci koji bi da mogu sve jebali sto ima pic... nebitno kakva jeBosanac sa dna kace wrote:ma nadju turci njih slucajno...Zhaba wrote:i ja se pitam_stoKA_ wrote:meni samo nije jasno kako SVE ove nase trebe na bilo kojem chatu na dunjajluku nadju SASVIM SLUCAJNO nekog TURCINA!!!!!!! mislim ono, da sam katolik krstio bi se![]()
za mene je to razlog bjezati ali hajd fini su oni
![]()
![]()
![]()
za one kojima je to bitno jedna 100% tacna informacija, iz povjerljivih izvora;
imaju jako malu alatku svi redom, sem onih koji nisu porijeklom s Balkana.