kako na lijep nacin obraditi turcina?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

istanbul sonbahar

#1 kako na lijep nacin obraditi turcina?

Post by istanbul sonbahar »

bilo je to otprilike ovako: upoznali se sasvim slucajno, na skype- u, kao, kliknuo me slucajno, ja mislila da je iz new yorka i htjela da unaprijedim svoj engleski, kad ono, ispostavi se da je lik ni manje ni vise, nego turcin, koji je godinama u us. hele nejse, nakon par mjeseci, upoznamo se, ljubav plane i sve je kao iz bajke, ali naravno, tu nije i kraj. skonta on, da je to nemoguca misija, ja ovdje, on tamo, i kao on mene ne zeli povrijediti. sad smo kao prijatelji, hahhha, koji stalno pitaju jedno dugo, kad ce se opet vidjeti i sl. sad vi meni fino recite, sta da se radi? jer se on meni pravo svidja, pa sad savjetujte.
SiSaJuMe

Post by SiSaJuMe »

Aj sto je ljep, nego ima ljepe papire., :D
istanbul sonbahar

ama, ne kontam. ima li kakvog savjeta, ljudi??? pustite mi se impresija.
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

Post by pape »

istanbul sonbahar wrote:ama, ne kontam. ima li kakvog savjeta, ljudi??? pustite mi se impresija.
Opusti se i uzivaj, ... trazite novu priliku da se ponovo vidite. Sve ce vam se samo reci, ... eto, ... :roll:
daduli_sa

Post by daduli_sa »

Momak ocigledno skontao da nije toliko zagrijan da bi bio vijeran i dovoljno motivisan da bi napravio neki krupniji korak (preseljenje, njegovo ili tvoje, nebitno) pa ti kulturno rekao da nastavite dalje kao "prijatelji"....
Sad je samo pitanje da li si ti ta koja je ostala jedina zagrijana, ako jesi onda pisi-propalo. Ako pak i on nesto zeli dalje e onda je potreban ISKREN i DUUUG razgovor.... i dosta hrabrosti.
Sretno ti u svakom slucaju :-D
black

Post by black »

pape wrote:
istanbul sonbahar wrote:ama, ne kontam. ima li kakvog savjeta, ljudi??? pustite mi se impresija.
Opusti se i uzivaj, ... trazite novu priliku da se ponovo vidite. Sve ce vam se samo reci, ... eto, ... :roll:
evo pape ti je dao najbolji savjet..
istanbul sonbahar

ej super, covjek to nekako zna i sam, ali jos kad ti neko to potvrdi, onda si na pravom tragu. hvala u svakom slucaju. to i ja nesto kontam. u principu, nije da nisam zagrijana, nije da i on nije ali to ocigledno nije dovoljno.
hvala.
prleitihi

#8 Re: kako na lijep nacin obraditi turcina?

Post by prleitihi »

istanbul sonbahar wrote:bilo je to otprilike ovako: upoznali se sasvim slucajno, na skype- u, kao, kliknuo me slucajno, ja mislila da je iz new yorka i htjela da unaprijedim svoj engleski, kad ono, ispostavi se da je lik ni manje ni vise, nego turcin, koji je godinama u us. hele nejse, nakon par mjeseci, upoznamo se, ljubav plane i sve je kao iz bajke, ali naravno, tu nije i kraj. skonta on, da je to nemoguca misija, ja ovdje, on tamo, i kao on mene ne zeli povrijediti. sad smo kao prijatelji, hahhha, koji stalno pitaju jedno dugo, kad ce se opet vidjeti i sl. sad vi meni fino recite, sta da se radi? jer se on meni pravo svidja, pa sad savjetujte.
kako ba plane?..ono ti ovdje on tamo?.. :D ..i šta veliš?..plane?.. :lol: :lol: :lol: :lol:
istanbul sonbahar

jos nesto, svidio mi se ovaj odgovor, kao, uzivaj i trazi priliku za slijedeci susret, ali, daduli_sa je ipak, cini mi se realan. na zalost. hvala i tebi i papetu :-)
daduli_sa

Post by daduli_sa »

istanbul sonbahar wrote:jos nesto, svidio mi se ovaj odgovor, kao, uzivaj i trazi priliku za slijedeci susret, ali, daduli_sa je ipak, cini mi se realan. na zalost. hvala i tebi i papetu :-)
Huh, daleko sam ja od toga. Ponekad previse vjerujem u ljubav. I iskrenost.
U svakom slucaju mislim da je potrebno otvoriti karte i reci sta se misli. Nemoj da ostaje nedorecenih stvari. Pa kud puklo pa puklo, izgubiti ne mozes, samo dobiti. Mozda i vise nego sto si svjesna.
istanbul sonbahar

sve si u pravu. jest da te komp ne moze ni zagrliti, a kamoli sta vise, ali covjek se nekako razocara i onda dodjes do te tacke, da ti male stvari, pa i ta kamera, puno znace. a ja sam vjeciti sanjar, i nekako sve kontam, da ljubav ipak postoji. i eto, jos vjerujem u to. valjda je to ok. nada umire posljednja.
BuFu

Post by BuFu »

daduli_sa wrote:Momak ocigledno skontao da nije toliko zagrijan da bi bio vijeran i dovoljno motivisan da bi napravio neki krupniji korak (preseljenje, njegovo ili tvoje, nebitno) pa ti kulturno rekao da nastavite dalje kao "prijatelji"....
Sad je samo pitanje da li si ti ta koja je ostala jedina zagrijana, ako jesi onda pisi-propalo. Ako pak i on nesto zeli dalje e onda je potreban ISKREN i DUUUG razgovor.... i dosta hrabrosti.

Ne treba o tome razmisljati dali je ona jedina ostla zagrijana. Ako je on zagrijan to ce se i pokazati :) Nekad muskarci i sami neznaju sta hoce. I nekad je bolje im dati malo prostora da skontaju i da zenska skonta sta hoce, dali je i njoj stvarno stalo do te veze. I nekad kad muskarac skonta da ta njegova cura mozda moze i bez njega, i ako mu je stvarno stalo do nje on ce raditi na tome da budu zajedno. Znaci moze se zagrijati opet :) Nekad zenske previse uloze u vezu prije braka, a tu energiju i ljubav treba da se cuva za brak kad i treba. :)
Last edited by BuFu on 18/05/2007 05:44, edited 1 time in total.
uozo

Post by uozo »

Ne znam jel"ti uopste palo na pamet kol"ko se puta moze kliknuti napamet u skype :? Milion, dva miliona ili tri miliona puta :? Mogucnost da ti se odgovori je recimo 0,5%, i posto je nemam pojma kolko je 0,5% od tri miliona, jer me uciteljica ishcerala s casa kad smo to ucili, mislim ipak da je to dosta puno. :roll:
Ja sam se prije pet sest godina uclanio na neki placeni klix site :lol: Iskreno, samo radi za.ebancije i imao sam tako planulih ljubavi jedno 35 komada. :lol: Nikad mi nije ni palo napamet da idem u juznoafricku republiku, Rusiju ili Portoriko radi neke trebe ali sam kontakte dosta dugo odrzavao. :shock: :D

Samo hocu da ti kazem da malo stanes i osvrnes se oko sebe. Drugo je Second Life a drugo je stvarnost. :roll: A ako se i nesto i rodi iz citave ove price, bice to vec veoma iznimna rijetkost! :? Ili grijesim.
BuFu

Post by BuFu »

daduli_sa wrote:
istanbul sonbahar wrote:jos nesto, svidio mi se ovaj odgovor, kao, uzivaj i trazi priliku za slijedeci susret, ali, daduli_sa je ipak, cini mi se realan. na zalost. hvala i tebi i papetu :-)
Huh, daleko sam ja od toga. Ponekad previse vjerujem u ljubav. I iskrenost.
U svakom slucaju mislim da je potrebno otvoriti karte i reci sta se misli. Nemoj da ostaje nedorecenih stvari. Pa kud puklo pa puklo, izgubiti ne mozes, samo dobiti. Mozda i vise nego sto si svjesna.

Istanbul nemoj se previse otvarati :D Nije ti muz :) Mozes dobiti na tome sto mu neke stvari kazes, a nemoras mu sve govoriti. Ok je da zna da hoces vezu i da ti nije svejedno dali ste zajedno ili niste. Ali pazi koliko mu kazes, nemora znati koliko ti je bas stalo do njega. Brak je jedno a zabavljanje-veza je drugo. Pitanje je dali si i ti i on spremni da napraviti sljedeci korak zajedno. Daj mu doznanja da ti je stalo, polako, i onda skontaj kako ces ili cete dalje :)
_stoKA_

Post by _stoKA_ »

meni samo nije jasno kako SVE ove nase trebe na bilo kojem chatu na dunjajluku nadju SASVIM SLUCAJNO nekog TURCINA!!!!!!! mislim ono, da sam katolik krstio bi se
mamica papucarka

#16 Re: kako na lijep nacin obraditi turcina?

Post by mamica papucarka »

istanbul sonbahar wrote:bilo je to otprilike ovako: upoznali se sasvim slucajno, na skype- u, kao, kliknuo me slucajno, ja mislila da je iz new yorka i htjela da unaprijedim svoj engleski, kad ono, ispostavi se da je lik ni manje ni vise, nego turcin, koji je godinama u us. hele nejse, nakon par mjeseci, upoznamo se, ljubav plane i sve je kao iz bajke, ali naravno, tu nije i kraj. skonta on, da je to nemoguca misija, ja ovdje, on tamo, i kao on mene ne zeli povrijediti. sad smo kao prijatelji, hahhha, koji stalno pitaju jedno dugo, kad ce se opet vidjeti i sl. sad vi meni fino recite, sta da se radi? jer se on meni pravo svidja, pa sad savjetujte.
vi se nikad uzivo niste vidjeli :?
Zhaba

Post by Zhaba »

daduli_sa wrote:Momak ocigledno skontao da nije toliko zagrijan da bi bio vijeran i dovoljno motivisan da bi napravio neki krupniji korak (preseljenje, njegovo ili tvoje, nebitno) pa ti kulturno rekao da nastavite dalje kao "prijatelji"....
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Zhaba

Post by Zhaba »

_stoKA_ wrote:meni samo nije jasno kako SVE ove nase trebe na bilo kojem chatu na dunjajluku nadju SASVIM SLUCAJNO nekog TURCINA!!!!!!! mislim ono, da sam katolik krstio bi se
i ja se pitam :roll: :roll: za mene je to razlog bjezati ali hajd fini su oni 8-) :lol: :lol: :lol:
istanbul sonbahar

ma bas ste mi slatki :) u svakom slucaju, ja nekako mislim da se on malo prepao. kao i vecina muskaraca. uupssss. ne, zaista. ne zelim sad o sebi pisati kako sam divna i krasna, ali znam da je sve postalo drugacije onog momenta, kad je on skontao da sam ja ta koja zeli drzati konce u rukama. hele nejse, znam da bih se trebala malo iskljuciti iz svega i posvetiti sebi, a njega malo ostaviti po strani, ali ja sam ona tipa derneka, koja voli da je sve otvoreno. pa ili je crno ili bijelo, ali samo da se zna. nemoj mi rukavica i igranja macke i misa. :razz:
Zhaba

Post by Zhaba »

meni je uvijek zanimljivo kolko ljudi znaju o osobi (kolko je dobro znaju)koju nisu nikad u zivotu vidjeli ili samo 2 puta...to je meni pravi fenomen :roll:
Yes & No

Post by Yes & No »

Kolike god su sanse da dobijes loto toliko imas sanse i ovdje !!!!!!
gladna sam

Post by gladna sam »

turcina? obraditi? privesti?
nespojivo :oops:
da znas bogdom koliko ne znas o turcinu/ima

u mene u mahali vrijedi "bjez od turcina, ko djavo od krsta"
:oops: :D
Bosanac sa dna kace

Post by Bosanac sa dna kace »

Zhaba wrote:
_stoKA_ wrote:meni samo nije jasno kako SVE ove nase trebe na bilo kojem chatu na dunjajluku nadju SASVIM SLUCAJNO nekog TURCINA!!!!!!! mislim ono, da sam katolik krstio bi se
i ja se pitam :roll: :roll: za mene je to razlog bjezati ali hajd fini su oni 8-) :lol: :lol: :lol:
ma nadju turci njih slucajno...
za one kojima je to bitno jedna 100% tacna informacija, iz povjerljivih izvora;
imaju jako malu alatku svi redom, sem onih koji nisu porijeklom s Balkana. :-D
Comrad

Post by Comrad »

Ne mogu skontati ljude koji se zaljube preko neta, fakat ne mogu. Veze nemaš ko je sa druge strane, vidiš samo sliku, čuješ ton, lik može biti u susjednoj zgradi i pričati da je u USA, da je ovo, da je ono i doznati sve o tebi...mislim, nema još takvih psihopata kod nas, ali biće sigurno.
p.s. Uvijek zaljube u nekog iz USA, iz Ger i sl. što li :?
Zhaba

Post by Zhaba »

Bosanac sa dna kace wrote:
Zhaba wrote:
ma nadju turci njih slucajno...
za one kojima je to bitno jedna 100% tacna informacija, iz povjerljivih izvora;
imaju jako malu alatku svi redom, sem onih koji nisu porijeklom s Balkana. :-D
ma sta oni nenadju...grozni su...barem ovi u Njem. nekulturni ppci koji bi da mogu sve jebali sto ima pic... nebitno kakva je
Post Reply