Kako kupiti online poklon sa kucnom dostavom u Sarajevu?
-
nash
#1 Kako kupiti online poklon sa kucnom dostavom u Sarajevu?
Da li postoji u Sarajevu ili u BiH neki online shop gdje se mogu kupiti razni pokloni sa kucnom dostavom?
- x0z0y0
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#3 Re: Kako kupiti online poklon sa kucnom dostavom u Sarajevu?
Jel' neko probao kako fercera gift.ba ? 
- flora.sa
#4 Re: Kako kupiti online poklon sa kucnom dostavom u Sarajevu?
Ja nisam jer mi se čini prilično skupo?
Ako šalješ cvijeće, možda ti je puno bolja verzija naći cvjećaru koja ima kućnu dostavu...ne znam...
Ako šalješ cvijeće, možda ti je puno bolja verzija naći cvjećaru koja ima kućnu dostavu...ne znam...
-
herbion
#5 Re: Kako kupiti online poklon sa kucnom dostavom u Sarajevu?
Gift funkcionise izvanredno,vise puta koristio,veoma profesionalno.
- campa_xxx
#6 Re: Kako kupiti online poklon sa kucnom dostavom u Sarajevu?
Ja ne bih rekao da su profesionalci, jer sam im u vise navrata slao mail sa odredjenim pitanjem i nikad nisam dobio odgovor...herbion wrote:Gift funkcionise izvanredno,vise puta koristio,veoma profesionalno.
- Skyfox
#7 Re: Kako kupiti online poklon sa kucnom dostavom u Sarajevu?
mada je tanka ponuda na gift...
-
Hendrix
#8 Re: Kako kupiti online poklon sa kucnom dostavom u Sarajevu?
Naručio prije 7 dana poklon za rođendan dragoj osobi od ovih profesionalaca , piše u Sarajevu dostava isti dan iza 17h , taman , sutra je rođendan doće na vrijeme. I ništa od poklona , jučer mail pošaljem i dobijem odgovor koji mi ne bi nikad došao da nisam ja zainteresovao se za narudžbu...
Komentari za Vasu narudzbu su:
Postovani,jako nam je zao sto nismo u mogucnosti isporuciti narudzbu.U pitanju su tehnicki problemi.Vas novac ce biti vracen.U septembru cemo ponovo poceti sa radom.Hvala na razumijevanju.Pozdrav.Gift.ba team
Status vase narudzbe je promijenjen u .
Novi status: Obustavljena
Ukoliko imate pitanja osjecajte se slobodnim da nas kontaktirate.
Da je makar bilo na stranici neko obavještenje ili nešto nego sve fol radi kako treba i onda čekaj hoće li biti ili neće.
I kakva je to online prodaja ako nema stanja na lageru trenutačnog , nego naručiš pa ako ne dođe zovneš njih ili mail šalješ da vidiš ima li toga uopšte na prodaju.
Sumnjivo mi je odmah bilo zato i ne platih srećom karticom nego sam mislio pouzećem.
Toliko o online poklonima , biće u septembru , svaka čast.
Komentari za Vasu narudzbu su:
Postovani,jako nam je zao sto nismo u mogucnosti isporuciti narudzbu.U pitanju su tehnicki problemi.Vas novac ce biti vracen.U septembru cemo ponovo poceti sa radom.Hvala na razumijevanju.Pozdrav.Gift.ba team
Status vase narudzbe je promijenjen u .
Novi status: Obustavljena
Ukoliko imate pitanja osjecajte se slobodnim da nas kontaktirate.
Da je makar bilo na stranici neko obavještenje ili nešto nego sve fol radi kako treba i onda čekaj hoće li biti ili neće.
I kakva je to online prodaja ako nema stanja na lageru trenutačnog , nego naručiš pa ako ne dođe zovneš njih ili mail šalješ da vidiš ima li toga uopšte na prodaju.
Sumnjivo mi je odmah bilo zato i ne platih srećom karticom nego sam mislio pouzećem.
Toliko o online poklonima , biće u septembru , svaka čast.
-
bice_bice
#9 Re: Kako kupiti online poklon sa kucnom dostavom u Sarajevu?
polahko ba, dok dodju ljudi s mora.....!!!
- Big Boy
- Location: Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče - uključujući i one koje gubimo.
#10 Re: Kako kupiti online poklon sa kucnom dostavom u Sarajevu?
Huh... nece oni daleko stici s takvom politikom. Ime se gradi pouzdanoscu i profesionalscu a ne tako.
- campa_xxx