Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
pa imam, vezano na onoj drugoj temi...kad sam haman uhvatila na djelu...
dakle kad su uhvaceni naravno svadjali smo se.....pokusala sam na sve nacine da provalim.....dobro se branio...a najlosija mu je bila ono: ma nisam ti rekao ti bi me peglala ja bi ti objesnjavao a nemam sta itd.
najbolja je bila: ma ja samo sjedio gledao neki film
tu mi je bio sipma te popustim
najgore je bilo onom trecem..........on je svirao gitaru cura mu poludila
horns&drums wrote:Evo, potaknut onom temom o vjernosti imam pitanje.
Pitranja su jasna, ako ste ikako imali ikakvih iskustava izvol'te
Ima podpitanje, je l' napad najbolja obrana?
Nadam se da cete biti kratki ali jebitacni :D:D:D
sta god da se desi DENY DENY DENY....
pravi majstori varanja ne bivaju uhvaceni...zasto? jer sute ko zaliveni...ne hvale se, nema teatralnosti, nema nepotrebnih rizika, ponasaju se opusteno, lezerno, kao da ne rade nista sto nije udure....sto manje ljudi zna manje sanse da ce ih glava zaboliti...
oni jadnicci sto jednom ubodu sa strane pa polete da se pohvale raji obicno brzo debelooooooooooooooooooooooo plate
Na samom pocetku relacije:
Ona : Oces li me prevarit
Ja: Hocu
Ona : Stvarno
Ja : Stvarno
Sad:
Sad kad me pita Jesil me prevario
Ja kazem: Pa reko sam ti to vec davno
Ona : Daj uozbilji se vec jednom , ozbiljno te pitam jer sam nacula da si to uradio
Ja: Pitas ono sto vec znas.
Ona : A sad te stvarno pitam jesil, kazu da jesi
Ja: Kazu i da postoji Piramida u Bosni a jos je niko nije vidio.
Ona: A ja sam i budala sto te pitam.
Ja : Aj ba.
Ona :Jesil za kavicu
Ja: Jesam
I tako krstarim kroz "iglene usi" bez posljedica. Nezivi se 1000 godina.
horns&drums wrote:Evo, potaknut onom temom o vjernosti imam pitanje.
Pitranja su jasna, ako ste ikako imali ikakvih iskustava izvol'te
Ima podpitanje, je l' napad najbolja obrana?
Nadam se da cete biti kratki ali jebitacni :D:D:D
Vidis ja sam nedavno imala takvo jedno iskustvo...I pored nekog tz. razgovora kojeg smo vodili i cistog objasnjenja da cemo jedno drguom reci sve sto nam smeta...
Ja fino rekoh da neke stvari ne dolaze u obzir, ispade da ja nesto krijem. Iako sam samo dvije minute prije rekla da cu reci sve sto nije uredu...
Ali mene napade i rece da je to njegovo ponasanje njemu normalno, e pa meni nije da facka druge zenske ispod stola....
Uglavnom je on mene napao, da kod mene ima nesto, naravno krivicu prebacio na mene...Jednostavno, ne slusa rijeci koje sam mu govorila, a sto je najtragicnije, u svemu tome me je veoma povredio, mene i moje osejcaje prema njemu...
Kada dodje do nevjere ciji sam ja glavni i odgovorni
( krivac ), sto se by the way vrlooo rijetko desava, skoro pa nikako ...uopste nemam "obicaj" da se nesto pravdam, izvlacim, dajem obecanja da se vise nece ponoviti ili tome slicno. Jednostavno, stavim karte na stol, bivam ubitacno iskrena i okoncavam vezu ( ili se to ja samo tjesim dok ustvari on je taj koji me ostavlja ).
Mislim...posteno od mene
To je ono sto sam i rekao, ovisi koliko volis i onda su ti takvi i kriteriji. Nema neke univerzalne formule, ma nema 100%. Onda bi bilo dosadno u zivotu, zar ne?
horns&drums wrote:To je ono sto sam i rekao, ovisi koliko volis i onda su ti takvi i kriteriji. Nema neke univerzalne formule, ma nema 100%. Onda bi bilo dosadno u zivotu, zar ne?
naravno..
svako od nas osjeti otprilike i zna "na cemu je"..
izlazio sam s curom koja je vec pet godina bila s jednim momkom..
i od nje ne mogu ni ocekivati neku vjernost, kad je u startu ne moze ni biti..
isto tako jednostavno nije imala pravo da mi bilo sta kaze glede mog muzjackog ponasanja, mada sam prema njoj, kao i prema vecini mojih cura bio 100% korektan.. dok je fun, super, kad to vise ne bude, onda karte na sto, pa svako sebi..
Joooj ljudi, pa toliko ima tvrdoglavih ljudi koji nece jednostavno da prihvate nesto jer su odlucili drukcije "dosljedni svojim principima"... Ja to zovem glupi.
Ja sam kao djecarac, ma sve do poslije rata maltene redovno varao cure, izmisljao i smisljao opravdanja, krio se... Odjednom prestalo sve, odraslo se ba.
E sad da se vratim na prvi pasus, jesam li ja dosljedan ili glup?