Kako kažnjavate svoje partnere?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Ramzess Veliki

#1 Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by Ramzess Veliki »

Evo nešto sam razmišljao preko vikenda vezano za razgovor sa prijateljem - ljut na djevojku i ode za vikend na more bez nje. Kazna ...
Mislim da svi imamo neke svoje načine za kažnjavanje partnera ... kako i do koje granice ste spremni kažnjavati partnera?
Jay Gatsby

#2 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by Jay Gatsby »

Pa, nije partner pas da ga se kažnjava (i dresira).
Mračajski proto

#3 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by Mračajski proto »

Odem u kino s njenom najboljom prijateljicom.
Terenc

#4 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by Terenc »

Brutalno
kockica_kockica

#5 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by kockica_kockica »

Cuj kaznjavaju partnere/ice :skoljka:

Valjda bi kao civilizovani ljudi trebali razgovarati o problemima a ne kaznjavati jedno drugo "dok se ono drugo ne dozove" :lol:

Iz perspektive jedne djevojke:
- kad ne odgovara na sms kao do tada obicno mislimo ili da vam se nesto jako lose desilo ili da nas varate (ne odgovaranje na sms poruke ne aludira na kaznu zbog necega)
- kad ode za vikend na more a da prethodno nije verbalizirao svoju ljutnju to se tumaci kao manjak zainteresovanosti odnosno mogucnost da ima jos nekoga
- ako doticni odjednom nema vremena za izlaske i druzenja dok je do tada sve to lijepo funkcionisalo, opet vodi do gornjih zakljucaka

kao sto muskarci ocekuju da im djevojke kazu sta, kako, gdje itd, tako i zene kao komplikovanija bica ocekuju od vas da im kazete ako su negdje pogrijesile i da je ljutnja razlog za ne javljanje, izbjegavanje, bjezanje itd...
dust in the wind

#6 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by dust in the wind »

hehehe...ne mora biti kako ja kaznjavam moze biti i kako se mene kazni...nema sexa, namjerno nema vidjanja...i sl..

a metodi su i da si hadnoca, neainteresovanost... :D ima jos svasta...ali nije za javnost :D :D
GaRGa

#7 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by GaRGa »

u krevetu :)
fatality

#8 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by fatality »

kockica_kockica wrote:Cuj kaznjavaju partnere/ice :skoljka:

Valjda bi kao civilizovani ljudi trebali razgovarati o problemima a ne kaznjavati jedno drugo "dok se ono drugo ne dozove" :lol:

- kad ne odgovara na sms kao do tada obicno mislimo ili da vam se nesto jako lose desilo ili da nas varate (ne odgovaranje na sms poruke ne aludira na kaznu zbog necega)
- kad ode za vikend na more a da prethodno nije verbalizirao svoju ljutnju to se tumaci kao manjak zainteresovanosti odnosno mogucnost da ima jos nekoga
- ako doticni odjednom nema vremena za izlaske i druzenja dok je do tada sve to lijepo funkcionisalo, opet vodi do gornjih zakljucaka

kao sto muskarci ocekuju da im djevojke kazu sta, kako, gdje itd, tako i zene kao komplikovanija bica ocekuju od vas da im kazete ako su negdje pogrijesile i da je ljutnja razlog za ne javljanje, izbjegavanje, bjezanje itd...
mene ovdje brine da haman sta god da uradimo izgleda kao da imamo drugu :skoljka:

sta je slijedeca opcija:
- sjedi pored mene, garant ima drugu samo hoce da me uljuljka ...
kockica_kockica

#9 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by kockica_kockica »

fatality wrote:
kockica_kockica wrote:Cuj kaznjavaju partnere/ice :skoljka:

mene ovdje brine da haman sta god da uradimo izgleda kao da imamo drugu :skoljka:

sta je slijedeca opcija:
- sjedi pored mene, garant ima drugu samo hoce da me uljuljka ...
Strah od prevare je nekad ipak opravdan ... kad vidim onu temu o varanju sve mi je jasnije da je muskracima vrlo tesko biti vjeran jednoj zeni...

S druge strane ja znam da ima izuzetaka stoga se i budi onaj strah da vam se nesto strasno desilo...

Cjelokupna ta stvar oko kaznjavanja partnera/ice zbog necega sto je uradio/la je meni besmisleno ... kaznjavanjem se nista ne postize vec se stvara kontra efekat.
Ti nju kaznis zbog gluposti i odes sam na more- ona po automatizmu tebi uskrati sex- ti da bi nju kaznio i dokazao da bez mozes odes s drugom - ona sazna da si bio s drugom i poseksa se sa nekim drugim liko - raskinete vezu jer ste shvatili da niste jedno za drugo... (ovo je samo jedan od primjera)
Ramzess Veliki

#10 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by Ramzess Veliki »

Kažnjavati partnera se može i dobrotom, okreneš u kontra - ti si mene povrijedila, ali neću te za to pitati ... pitaću te da li si dobro, da li sam nešto uradio ranije što te je povrijedilo pa mi vraćaš.
Može se i tako ... :D
Pokušao sam i to ali jednostavno ne ide. Ja sam prestao kažnjavati na bilo koji način ... i zbog toga mislim da mi više nije stalo.
sour cherry

#11 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by sour cherry »

Strah od prevare je nekad ipak opravdan ...
Vala ne strepila ja da li će me prevariti.Imam svoj život,šta me briga.Samim činom prevare neko ti jasno pokaže da se ne boji gubitka.Pa ne bojim se ni ja gubitka.
dust in the wind

#12 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

valter033 wrote:
dust in the wind wrote:hehehe...ne mora biti kako ja kaznjavam moze biti i kako se mene kazni...nema sexa, namjerno nema vidjanja...i sl..

a metodi su i da si hadnoca, neainteresovanost... :D ima jos svasta...ali nije za javnost :D :D
Ovo im je najjace oruzije za masovno koristenje, istina, ima i izuzetaka koje se ne koriste ovom metodom, ali vjerujem da ih je jako malo.. zene znaju moc tog organa i nemilosrdno je koriste, zbog toga su se u proslosti i ratovi vodili.. mislim da bi jedini ekvivalent u obrnutom slucaju bio, kad bi im zabranili da kupe tasnu ili cipele
sexom se moze i zena kazniti.tj.nedostatkom istoga...nije svakom toliko do cipela i tasne stalo... jeste, ali ima i precih stvari :D
kritichar

#13 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by kritichar »

sve se to može šakama riješiti

:lol: :lol:
dust in the wind

#14 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

valter033 wrote:
dust in the wind wrote: sexom se moze i zena kazniti.tj.nedostatkom istoga...nije svakom toliko do cipela i tasne stalo... jeste, ali ima i precih stvari :D

Tacno, ali u odnosu na muskarce, taj broj je zanemariv... ok mozda i nije zanmariv, ali to zene nece pokazati...
hehe... ima izuzetak...i to je dobro..
malsal

#15 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by malsal »

Kulturno, bez nasilja i grubi rjeci- unajmim advokata i tuzim je. Pa ce onda porazmislit ciji je red prozore oprat i kad se normalno iz kafane vratit.
Irm@

#16 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by Irm@ »

EMSBIH wrote:nisam jos bio u toj situaciji da je kaznjavam...kao i obicno,uvijek je u pravu :thumbup: :thumbup: :lol: :lol: :lol: :lol:
e ovako i ovaj moj odgovorio kad mu spomenuh ovu temu :lol: :-D
a sto se mene tice.. (iako mi je naziv teme malo kao da se radi o kucnim ljubimcima ali dobro sad..) :D najefikasnije je da nakon sto razgovarano i dobro se isvadjamo onda "krmam" a jako sam tvrdoglava i mogu pff... tako da nekad u medjuvremenu mu popustim nakon silnih pokusaja da me odobrovolji :) :oops:
dita von teese

#17 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by dita von teese »

Gluho bilo teme :-)

Kad neko voli nekoga, he/she can do no wrong...
eluna

#18 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by eluna »

ne kažnjavam, otvoreno kažem šta mi smeta
Šveđanin

#19 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by Šveđanin »

Kažem joj da bi se ja vrlo lako mogao naljutiti, a onda od šveCkih papira neće biti ništa.. :wink: Bude mirna kao bubica. :D

Zajebavam se.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#20 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by Truba »

eluna wrote:ne kažnjavam, otvoreno kažem šta mi smeta
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: izvini ali moram se nasmijati

u kontekstu tvog rada i djela na forumu ovo je tako podložno raznim provalama :D
eluna

#21 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by eluna »

Black swan wrote:
eluna wrote:ne kažnjavam, otvoreno kažem šta mi smeta
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: izvini ali moram se nasmijati

u kontekstu tvog rada i djela na forumu ovo je tako podložno raznim provalama :D
pa eto provaljuj se :D
WildRedRose

#22 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by WildRedRose »

:lol: :lol: :lol: :lol: :sax:
PristavilaVoduZaKafu

#24 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by PristavilaVoduZaKafu »

:-D
Last edited by PristavilaVoduZaKafu on 20/07/2013 18:34, edited 1 time in total.
Smajic.smajo

#25 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?

Post by Smajic.smajo »

Ramzess Veliki wrote:Evo nešto sam razmišljao preko vikenda vezano za razgovor sa prijateljem - ljut na djevojku i ode za vikend na more bez nje. Kazna ...
Mislim da svi imamo neke svoje načine za kažnjavanje partnera ... kako i do koje granice ste spremni kažnjavati partnera?
Bicem jebte. Kakvo kaznjavanje. Jebo tu vezu. Jednom bi me samo kaznila
Post Reply