Kako kažnjavate svoje partnere?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Ramzess Veliki
#1 Kako kažnjavate svoje partnere?
Evo nešto sam razmišljao preko vikenda vezano za razgovor sa prijateljem - ljut na djevojku i ode za vikend na more bez nje. Kazna ...
Mislim da svi imamo neke svoje načine za kažnjavanje partnera ... kako i do koje granice ste spremni kažnjavati partnera?
Mislim da svi imamo neke svoje načine za kažnjavanje partnera ... kako i do koje granice ste spremni kažnjavati partnera?
-
Jay Gatsby
#2 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Pa, nije partner pas da ga se kažnjava (i dresira).
- Mračajski proto
#3 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Odem u kino s njenom najboljom prijateljicom.
-
Terenc
- kockica_kockica
#5 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Cuj kaznjavaju partnere/ice
Valjda bi kao civilizovani ljudi trebali razgovarati o problemima a ne kaznjavati jedno drugo "dok se ono drugo ne dozove"
Iz perspektive jedne djevojke:
- kad ne odgovara na sms kao do tada obicno mislimo ili da vam se nesto jako lose desilo ili da nas varate (ne odgovaranje na sms poruke ne aludira na kaznu zbog necega)
- kad ode za vikend na more a da prethodno nije verbalizirao svoju ljutnju to se tumaci kao manjak zainteresovanosti odnosno mogucnost da ima jos nekoga
- ako doticni odjednom nema vremena za izlaske i druzenja dok je do tada sve to lijepo funkcionisalo, opet vodi do gornjih zakljucaka
kao sto muskarci ocekuju da im djevojke kazu sta, kako, gdje itd, tako i zene kao komplikovanija bica ocekuju od vas da im kazete ako su negdje pogrijesile i da je ljutnja razlog za ne javljanje, izbjegavanje, bjezanje itd...
Valjda bi kao civilizovani ljudi trebali razgovarati o problemima a ne kaznjavati jedno drugo "dok se ono drugo ne dozove"
- kad ne odgovara na sms kao do tada obicno mislimo ili da vam se nesto jako lose desilo ili da nas varate (ne odgovaranje na sms poruke ne aludira na kaznu zbog necega)
- kad ode za vikend na more a da prethodno nije verbalizirao svoju ljutnju to se tumaci kao manjak zainteresovanosti odnosno mogucnost da ima jos nekoga
- ako doticni odjednom nema vremena za izlaske i druzenja dok je do tada sve to lijepo funkcionisalo, opet vodi do gornjih zakljucaka
kao sto muskarci ocekuju da im djevojke kazu sta, kako, gdje itd, tako i zene kao komplikovanija bica ocekuju od vas da im kazete ako su negdje pogrijesile i da je ljutnja razlog za ne javljanje, izbjegavanje, bjezanje itd...
- dust in the wind
#6 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
hehehe...ne mora biti kako ja kaznjavam moze biti i kako se mene kazni...nema sexa, namjerno nema vidjanja...i sl..
a metodi su i da si hadnoca, neainteresovanost...
ima jos svasta...ali nije za javnost

a metodi su i da si hadnoca, neainteresovanost...
- fatality
#8 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
mene ovdje brine da haman sta god da uradimo izgleda kao da imamo drugukockica_kockica wrote:Cuj kaznjavaju partnere/ice![]()
Valjda bi kao civilizovani ljudi trebali razgovarati o problemima a ne kaznjavati jedno drugo "dok se ono drugo ne dozove"![]()
sta je slijedeca opcija:
- sjedi pored mene, garant ima drugu samo hoce da me uljuljka ...
- kockica_kockica
#9 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Strah od prevare je nekad ipak opravdan ... kad vidim onu temu o varanju sve mi je jasnije da je muskracima vrlo tesko biti vjeran jednoj zeni...fatality wrote:mene ovdje brine da haman sta god da uradimo izgleda kao da imamo drugukockica_kockica wrote:Cuj kaznjavaju partnere/ice![]()
Valjda bi kao civilizovani ljudi trebali razgovarati o problemima a ne kaznjavati jedno drugo "dok se ono drugo ne dozove"![]()
kao sto muskarci ocekuju da im djevojke kazu sta, kako, gdje itd, tako i zene kao komplikovanija bica ocekuju od vas da im kazete ako su negdje pogrijesile i da je ljutnja razlog za ne javljanje, izbjegavanje, bjezanje itd...![]()
sta je slijedeca opcija:
- sjedi pored mene, garant ima drugu samo hoce da me uljuljka ...
S druge strane ja znam da ima izuzetaka stoga se i budi onaj strah da vam se nesto strasno desilo...
Cjelokupna ta stvar oko kaznjavanja partnera/ice zbog necega sto je uradio/la je meni besmisleno ... kaznjavanjem se nista ne postize vec se stvara kontra efekat.
Ti nju kaznis zbog gluposti i odes sam na more- ona po automatizmu tebi uskrati sex- ti da bi nju kaznio i dokazao da bez mozes odes s drugom - ona sazna da si bio s drugom i poseksa se sa nekim drugim liko - raskinete vezu jer ste shvatili da niste jedno za drugo... (ovo je samo jedan od primjera)
- Ramzess Veliki
#10 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Kažnjavati partnera se može i dobrotom, okreneš u kontra - ti si mene povrijedila, ali neću te za to pitati ... pitaću te da li si dobro, da li sam nešto uradio ranije što te je povrijedilo pa mi vraćaš.
Može se i tako ...
Pokušao sam i to ali jednostavno ne ide. Ja sam prestao kažnjavati na bilo koji način ... i zbog toga mislim da mi više nije stalo.
Može se i tako ...
Pokušao sam i to ali jednostavno ne ide. Ja sam prestao kažnjavati na bilo koji način ... i zbog toga mislim da mi više nije stalo.
-
sour cherry
#11 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Vala ne strepila ja da li će me prevariti.Imam svoj život,šta me briga.Samim činom prevare neko ti jasno pokaže da se ne boji gubitka.Pa ne bojim se ni ja gubitka.Strah od prevare je nekad ipak opravdan ...
- dust in the wind
#12 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
sexom se moze i zena kazniti.tj.nedostatkom istoga...nije svakom toliko do cipela i tasne stalo... jeste, ali ima i precih stvarivalter033 wrote:Ovo im je najjace oruzije za masovno koristenje, istina, ima i izuzetaka koje se ne koriste ovom metodom, ali vjerujem da ih je jako malo.. zene znaju moc tog organa i nemilosrdno je koriste, zbog toga su se u proslosti i ratovi vodili.. mislim da bi jedini ekvivalent u obrnutom slucaju bio, kad bi im zabranili da kupe tasnu ili cipeledust in the wind wrote:hehehe...ne mora biti kako ja kaznjavam moze biti i kako se mene kazni...nema sexa, namjerno nema vidjanja...i sl..
a metodi su i da si hadnoca, neainteresovanost...ima jos svasta...ali nije za javnost
![]()
- kritichar
#13 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
sve se to može šakama riješiti

- dust in the wind
#14 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
hehe... ima izuzetak...i to je dobro..valter033 wrote:dust in the wind wrote: sexom se moze i zena kazniti.tj.nedostatkom istoga...nije svakom toliko do cipela i tasne stalo... jeste, ali ima i precih stvari
Tacno, ali u odnosu na muskarce, taj broj je zanemariv... ok mozda i nije zanmariv, ali to zene nece pokazati...
- malsal
#15 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Kulturno, bez nasilja i grubi rjeci- unajmim advokata i tuzim je. Pa ce onda porazmislit ciji je red prozore oprat i kad se normalno iz kafane vratit.
- Irm@
#16 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
e ovako i ovaj moj odgovorio kad mu spomenuh ovu temuEMSBIH wrote:nisam jos bio u toj situaciji da je kaznjavam...kao i obicno,uvijek je u pravu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sto se mene tice.. (iako mi je naziv teme malo kao da se radi o kucnim ljubimcima ali dobro sad..)
- dita von teese
#17 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Gluho bilo teme
Kad neko voli nekoga, he/she can do no wrong...
Kad neko voli nekoga, he/she can do no wrong...
- eluna
#18 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
ne kažnjavam, otvoreno kažem šta mi smeta
- Šveđanin
#19 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Kažem joj da bi se ja vrlo lako mogao naljutiti, a onda od šveCkih papira neće biti ništa..
Bude mirna kao bubica.
Zajebavam se.
Zajebavam se.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#20 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
eluna wrote:ne kažnjavam, otvoreno kažem šta mi smeta
u kontekstu tvog rada i djela na forumu ovo je tako podložno raznim provalama
- eluna
#21 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
pa eto provaljuj seBlack swan wrote:eluna wrote:ne kažnjavam, otvoreno kažem šta mi smeta![]()
![]()
izvini ali moram se nasmijati
u kontekstu tvog rada i djela na forumu ovo je tako podložno raznim provalama
- WildRedRose
- Havatar
- PristavilaVoduZaKafu
#24 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Last edited by PristavilaVoduZaKafu on 20/07/2013 18:34, edited 1 time in total.
-
Smajic.smajo
#25 Re: Kako kažnjavate svoje partnere?
Bicem jebte. Kakvo kaznjavanje. Jebo tu vezu. Jednom bi me samo kaznilaRamzess Veliki wrote:Evo nešto sam razmišljao preko vikenda vezano za razgovor sa prijateljem - ljut na djevojku i ode za vikend na more bez nje. Kazna ...