Kako joj prici

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

bio vani bilo dobro

#1 Kako joj prici

Post by bio vani bilo dobro »

Evo prije nekih mjesec dana zapazih jednu finu curicu,koja ide samnom u skolu(srednja sam 4 razred)... I tako nista normala sve,sad od jednom nesto me pocelo pucati stalno razmisljam o njoj,itd td ... Ne znam jel to ljubav ili sta vec...
Sad me zanima neki vas savjet,kako joj prici posto nikad nismo imali neki dijalog,znate sta mislim.

konto sam dodat je na face pa mi bilo ofirno, moze neki vas savjet. I bez ismijavanja pwiz :)
ssmmiilleeyy

#2 Re: Kako joj prici

Post by ssmmiilleeyy »

Reci mi jel ta djevojka koja ti se djasvi u centru pažnje mislim jel glavna u drustvu drugarica itako to

Mozda Čika Smiley moze pomoci :D
burek_in_space

#3 Re: Kako joj prici

Post by burek_in_space »

ssmmiilleeyy wrote:Reci mi jel ta djevojka koja ti se djasvi u centru pažnje mislim jel glavna u drustvu drugarica itako to

Ne slushaj chikaSmiley-a, on se tuche zbog djevojaka :oops:
bio vani bilo dobro

#4 Re: Kako joj prici

ssmmiilleeyy wrote:Reci mi jel ta djevojka koja ti se djasvi u centru pažnje mislim jel glavna u drustvu drugarica itako to

ma jok, nako povucenije izgleda
Djokej

#5 Re: Kako joj prici

Post by Djokej »

Probaj se nekako naci u istom drustvu sa njom( to je vec lako kad ides u srednju, jer se manje-vise svi znaju) onda se službeno upoznaj. Kad je upoznas ne mora znaciti da ces htjeti nesto vise, mozda ti se ne svidi. Samo ne prilazi joj na fazon "ćao možemo li se upoznati?. Onda ce znati da si zagrijan za nju, a tada se cure malo okuraže pred drugaricama pa ispadnes konj. :D
ssmmiilleeyy

#6 Re: Kako joj prici

Post by ssmmiilleeyy »

burek_in_space wrote:

Ne slushaj chikaSmiley-a, on se tuche zbog djevojaka :oops:
Samo mi je jednom bilo krivo što ne nabih nogom neko malo kinderce,sto mi je bivsu udarilo po guzi.
Bilo kinderce s mamom, i ja nju napadnem (kako odgaja djecu) :D
Nisam se tukao jednom hehe ono znas nadje se uvijek klosara kada pratis andjela kući :D

A to za djevojku(sretnicu),pa cekaj je poslije skole uhvati je nekako gdje ide sama. Malo popričaš s njom pitaš kako ljubav i te stvari. Ne znam kako ti situacija bude nalagala, ili je izvuci iz drustva nesto skontaj :D

Neceš biti prvi koji je odbijen ( svi su to osjetili na svojoj koži)

U svakom slučaju ako ti se svidja, startuj je :-D :-D
Baby Jane

#7 Re: Kako joj prici

Post by Baby Jane »

Pokazi joj ovu temu! :D
bio vani bilo dobro

#8 Re: Kako joj prici

Baby Jane wrote:Pokazi joj ovu temu! :D
hocu,da znam gdje sjedi na informatici da napisem zA tebe od i link teme 8-)
Lakat Jebić

#9 Re: Kako joj prici

Post by Lakat Jebić »

jarane, samo suplja, vjeruj mi, samo suplja, nije bitno sta pricas, bitno je kako pricas :D
serafim prvi

#10 Re: Kako joj prici

Post by serafim prvi »

Pridji joj kad je sama , pred skolom ili vec negdje .Jedan na jedan.
Ne boj se, nemoj da te trema savlada .
Pridji joj bilo kako, ''lijep dan'', ''sta ima''...ma bilo sta samo pridji...uz osmjeh (ma znas vec kakav) i pocni....Budi simpatican, nikako blesav.
Ako joj se svidis ,vratiti ce ti osmjeh i pros'o si.
Imas srece, dolazi najbolje godisnje doba za ''prilazenje''

Sretno, druze.
serafim prvi

#11 Re: Kako joj prici

Post by serafim prvi »

bio vani bilo dobro wrote:
Ni slucajno.
bio vani bilo dobro

#12 Re: Kako joj prici

serafim prvi wrote:
Ni slucajno.
ma zezam se ... Pokusat cu sutra na odmoru, pa sta bude bude :dance:
serafim prvi

#13 Re: Kako joj prici

Post by serafim prvi »

serafim prvi wrote:
Ni slucajno.
ma zezam se ... Pokusat cu sutra na odmoru, pa sta bude bude :dance:
:)
Static-X

#14 Re: Kako joj prici

Post by Static-X »

Nemoj samo zaboraviti da nam kazes kako je proslo
Zoya

#15 Re: Kako joj prici

Post by Zoya »

Joj sto ga i vi muskarci znate komplikovati. Nego momak, odmah ti to "'medju oci" :D Zene vole kad su muskarci direktni..
Omerovim_Koracima

#16 Re: Kako joj prici

Post by Omerovim_Koracima »

Pa pridjes normalno jebem ga,kazes da si se zapazio ovo ono,dadnes joj kompliment neki pristojan,bacis neku shalu da je nasmijes,pitas za br i sta radi poslije skole da odete na chaj i to je to...Muda malo izbacis i taj rad :D
*mima*

#17 Re: Kako joj prici

Post by *mima* »

bio vani bilo dobro wrote:Evo prije nekih mjesec dana zapazih jednu finu curicu,koja ide samnom u skolu(srednja sam 4 razred)... I tako nista normala sve,sad od jednom nesto me pocelo pucati stalno razmisljam o njoj,itd td ... Ne znam jel to ljubav ili sta vec...
Sad me zanima neki vas savjet,kako joj prici posto nikad nismo imali neki dijalog,znate sta mislim.

konto sam dodat je na face pa mi bilo ofirno, moze neki vas savjet. I bez ismijavanja pwiz :)

Ringe ringe raja....
chuchumbamayumbe

#18 Re: Kako joj prici

Post by chuchumbamayumbe »

Popij dupli konjak, onda lagano orbit winterfresh, i u akciju.
Cao, ovo-ono, hosh u kino...
8-)
madner

#19 Re: Kako joj prici

Post by madner »

Spucaj joj samar.
Kad te pita pa sto kazes: Kad me odjebes onda je kasno. :D
Rambo-Amadeus

#20 Re: Kako joj prici

Post by Rambo-Amadeus »

Zoya wrote:Joj sto ga i vi muskarci znate komplikovati. Nego momak, odmah ti to "'medju oci" :D Zene vole kad su muskarci direktni..
not true

žene kao i muškarci vole samo jedno: izgled. Ako joj se sviđaš možeš biti i najveći idiot na svijetu, ali ćeš proći, ako ne...džaba ti da si i aajnštajn. Govorim iz vlastitog iskustva, odbijen sam da više ni sam ne znam koliko puta, a opet nikome nije jasno kako i zašto, i fin sam, i interesantan i pametan i duhovit...ali džaba, nisam Clooney, šta li...

Prema tome zapamti: NE POSTOJI PRAVILO: ŽENE VOLE KAD SI OVAKAV ILI ONAKAV, VOLE ISTO ŠTO I MUŠKARCI I NIKAKVE RAZLIKE NEMA!
Djokej

#21 Re: Kako joj prici

Post by Djokej »

Upravo tako, kod žena imas prolaz uglavnom na prvu impresiju... Ako je pritom nasmijavas i ako joj je zabvavno s tobom ti si na konju tj na kobili :mrgreen:
Michun

#22 Re: Kako joj prici

Post by Michun »

Pa ja sam nekada dobivala poruke preko jarana - tipa, rekao moj drug da mu se svidjas i da dodjes u XY na kafu ako mozes. I onda poslije skole sa drugaricama na kafu, on tamo, pridje...
Ako ti je ofrino prici...Na danasnjem vaktu kad svi imate mob. saznaj broj pa posalji sms. Ali posalji sms tipa: okreni se i nasmjesi se da mi uljepsas dan...i naravno iza ledja joj stani. Eto...
Static-X

#23 Re: Kako joj prici

Post by Static-X »

Michun wrote:Pa ja sam nekada dobivala poruke preko jarana - tipa, rekao moj drug da mu se svidjas i da dodjes u XY na kafu ako mozes. I onda poslije skole sa drugaricama na kafu, on tamo, pridje...
Ako ti je ofrino prici...Na danasnjem vaktu kad svi imate mob. saznaj broj pa posalji sms. Ali posalji sms tipa: okreni se i nasmjesi se da mi uljepsas dan...i naravno iza ledja joj stani. Eto...

Hahah kakvi sve gluposti bi covjek uradio radi komada picetine :D
Zoya

#24 Re: Kako joj prici

Post by Zoya »

Rambo-Amadeus wrote:
Zoya wrote:Joj sto ga i vi muskarci znate komplikovati. Nego momak, odmah ti to "'medju oci" :D Zene vole kad su muskarci direktni..
not true

žene kao i muškarci vole samo jedno: izgled. Ako joj se sviđaš možeš biti i najveći idiot na svijetu, ali ćeš proći, ako ne...džaba ti da si i aajnštajn. Govorim iz vlastitog iskustva, odbijen sam da više ni sam ne znam koliko puta, a opet nikome nije jasno kako i zašto, i fin sam, i interesantan i pametan i duhovit...ali džaba, nisam Clooney, šta li...

Prema tome zapamti: NE POSTOJI PRAVILO: ŽENE VOLE KAD SI OVAKAV ILI ONAKAV, VOLE ISTO ŠTO I MUŠKARCI I NIKAKVE RAZLIKE NEMA!
Slazem se sa tobom da je izgled bitan ali ne i presudan. Sa godinama postanemo svjesne da izgled nije sve, da nam je potreban neko sa kime cemo osjetiti hemiju takodjer, neko sa kojim cemo se ugodno osjecati, ko ce nam izmamiti osmjeh, etc... Mene recimo nikad, ali nikad nisu privlacili lijepi muskarci, uvijek su mi bili zanimljiviji muskarci koji nisu bili magnet za zene, smatrala sam nekako da taj muskarac ne moze biti samo moj... Sve je ovo opet individualno, ali bi se ja pored tog muskarca osjecala kao neko k'o mora uvijek na sebe da pazi, plasila bih se recimo da se ugojim 10 kg i da ce on potraziti nesto ljepse i zgodnije.. Nema opet nista lose u tome da zena drzi do sebe, no ja pricam o necem drugom. I da, treba se prici zeni, direktno i bez ikakve suplje ili nebuloznih dobacivanja..
chengaba

#25 Re: Kako joj prici

Post by chengaba »

Upiši joj se u spomenar i navedi nju kao simpatiju! 8-) :thumbup:
Post Reply