kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MisterNo1
#76 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
da ne čitam unazad, ko je kome hteo da uvali dete od šefa? jel se raspetljalo klupko?
- Roccohljup
#77 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
udrobljeno svega.....a meni i dalje ostalo nejasno ko je koga taslačio
:D
- mad_max_ba
#78 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
da citiram muhu:
"Ja i dalje ništa ne kontala"
ocam
Tetkina amiđišna od burazove žene s trećeg koljena
"Ja i dalje ništa ne kontala"
ocam
Tetkina amiđišna od burazove žene s trećeg koljena
- mad_max_ba
#79 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
sa jednog drugog podforuma, pokušavam odgonetnuti, znamo da je Goražde
gargamel33 wrote:
koja je ovo kurva iz gorazda a poderane carape nosa...ja je gledam svaki dan u kancelariji kako se smjesi i kako nosi tudje djete a kurva nema carapa da obuce,ne zna da joj se smijesi otkaz za par sedmica i da ce morati napustiti svjetla velegrada i vratiti se u cuku ,doduse ne moze vise ni u Gorazde nego ce se vrnuti na selo gdje voda ledi.ovo vako nisam vidila nikada za svohjih 33 godine zivota.znaci carape poderane nosi,malliboro pusi od 1 do 10 onda drinu obicnu,kada izlazi u kafanu( doduse rijetko u zadnje vrijeme) pije iskljucivo skupa pica hahahahahahah od 2-4 marke,a nama prosipa pricu.najaca je na svim forumima i svim grupama FB e tu dok je ne znaju je najaca.cim je upoznaju bjeze od nje ili je napune glavicima pa onda bjeze ali u sustini taj radseljanka parexelans i cak nekada nam pokaze tetovaze s vremena na vreme da vidimo kako je IN cccc.
-
sha_ba
#80 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
ja ne bih da se mijesam ko je koga, svako sebi... al ne mogu da se ne osvrnem kako je ona, postavljacica teme, uvijek tu za sefa i kako SRECOM nju ima da ga vadi iz govana... mescini da je ovdje problem sto sef nju ne stEma

- HAVANA
#81 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
Stema stema,neg stema i tamo...Ko sef.
-
sha_ba
#82 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
onda ga ovoj vadi izgledaHAVANA wrote:Stema stema,neg stema i tamo...Ko sef.
- rumenige_brajtner
#83 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
stil pisanja je skoro kao na fb satranici "istaknuti bošnjaci u okvirovima sa cvjetnim dezajgnom", samo što je ova ozbiljna 
- iceman ze
#84 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
Jos da znamo koja je banka u pitanju.... 
-
Klitemnestraaa
#85 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
Tomahawk11 wrote:Ovo ti je ko da se kupala u bazenu gdje se i sef kupo, pa voda nanijela....i osta trudna![]()
Poslati ideju Danisu Tanovicu, nek snimi kakvu triler dramu.
-
belfy
#86 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
ovdje izgleda nije problem sto stema, jer ocigledno stemaju i ostali. problem je sto ovaj ne vadi...HAVANA wrote:Stema stema,neg stema i tamo...Ko sef.
-
sha_ba
#87 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
kako komebelfy wrote:ovdje izgleda nije problem sto stema, jer ocigledno stemaju i ostali. problem je sto ovaj ne vadi...HAVANA wrote:Stema stema,neg stema i tamo...Ko sef.
- Sanjarko
#88 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
Mujo i Fata 2.0 saga se nastavlja.muha_sa wrote:
ovo neka bosanska dinastijaAleksis i Kristl u akciji
+
- kockica_kockica
#89 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
A sefa... jebaaacaaaa i jahaacaaa cura iz vukojebine 
Taj drugi lik sto je svrsavao u oci ili na oci kako god ... pa ti svrsavaj opet jarane u oci na oci...
Najvise mi zao te sto su joj svrsavali na oci i sad mora natrag u vukojebinu ... jadna
Koja drama... one druge sporedne uloge u drami nisam skontala... ali ocigledno je tu gargamel da spasi stvar jer ta sve zna sta se desava u firmi sa sefom...

Taj drugi lik sto je svrsavao u oci ili na oci kako god ... pa ti svrsavaj opet jarane u oci na oci...
Najvise mi zao te sto su joj svrsavali na oci i sad mora natrag u vukojebinu ... jadna
Koja drama... one druge sporedne uloge u drami nisam skontala... ali ocigledno je tu gargamel da spasi stvar jer ta sve zna sta se desava u firmi sa sefom...
- pukepuke
#90 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
Nick gargamel stvarno nosi lošu karmu... Ovakva nekoherentnost je za psihijatrije.mad_max_ba wrote:sa jednog drugog podforuma, pokušavam odgonetnuti, znamo da je Goražde
gargamel33 wrote:
koja je ovo kurva iz gorazda a poderane carape nosa...ja je gledam svaki dan u kancelariji kako se smjesi i kako nosi tudje djete a kurva nema carapa da obuce,ne zna da joj se smijesi otkaz za par sedmica i da ce morati napustiti svjetla velegrada i vratiti se u cuku ,doduse ne moze vise ni u Gorazde nego ce se vrnuti na selo gdje voda ledi.ovo vako nisam vidila nikada za svohjih 33 godine zivota.znaci carape poderane nosi,malliboro pusi od 1 do 10 onda drinu obicnu,kada izlazi u kafanu( doduse rijetko u zadnje vrijeme) pije iskljucivo skupa pica hahahahahahah od 2-4 marke,a nama prosipa pricu.najaca je na svim forumima i svim grupama FB e tu dok je ne znaju je najaca.cim je upoznaju bjeze od nje ili je napune glavicima pa onda bjeze ali u sustini taj radseljanka parexelans i cak nekada nam pokaze tetovaze s vremena na vreme da vidimo kako je IN cccc.
- vješalica
#91 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
taj post je upućen forumašu anchor85 ako se ne varam....
- BHCluster
#92 Re: kako je zelila da mu uvali djete od SEFA
Dva pitanja sto je dobila otkaz kada se sa sefom shtemala? Jesu li se uzeli na kraju?