Kako je zaprositi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
drekalica28

#26 Re: Kako je zaprositi?

Post by drekalica28 »

dječak sa šibicama wrote:Pa tiho, u pozadini, samo da se cuje neka muzika :D

Kenjam kao po obicaju, ja nemam hrabrosti pozvati djevojku da izadjemo, a da nekog zaprosim... moja buduca ce morati zaprositi mene :D :D

javim ti se kasnije :wink:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Ne kenjaš. :razz:
Samo promjeni izbor muzike. ;-)

oki :)
Cupava

#27 Re: Kako je zaprositi?

Post by Cupava »

Mene je moj sada vec muz zaprosio pred nasim roditeljima mojim i njegovim ono official....:) Bilo je predivno zato sto ako je imao hrabrosti zaprositi me pred nasim roditeljima znaci da bi sve napravio za mene ....volim svog hrabrog muza :)) Zato sretno, a mislim kako god da je zaprosis ukoliko te bas voli njoj ce biti posebno :)))))
HAVANA

#28 Re: Kako je zaprositi?

Post by HAVANA »

Što bolan narezili covjeka? :shock: :lol:
casper_

#29 Re: Kako je zaprositi?

Post by casper_ »

HAVANA wrote:Što bolan narezili covjeka? :shock: :lol:
pa sta sam lose rekao?
Default85

#30 Re: Kako je zaprositi?

Post by Default85 »

casper_ wrote:
Ako ti se ne svidja tema zaobidji je. Ti da si pametan pa da sta mozes smisliti vec bi rekao. Ja hocu nesto posebno i to je moja stvar. Na ovom forumu ima pametnih i romanticnih dusha tako da ce se vec naci neki prijedlog.

Ja sam mislio da se dogovorim sa onim jaranom kod Katedrale sto crta da kad mi dodjemo on nesto crta sto ce na kraju ispasti prsten a ja da jedan vec drzim u ruci. A te romanticne vecere i to je previse jednstavno i nimalo kreativno..
casper_

#31 Re: Kako je zaprositi?

Post by casper_ »

Ako hoćeš nešto posebno, javi se Deenu Backoviću pa se s njim dogovori. On ima puno iskustva i prilično je romantičar. Samo, kad ti bude objašnjavao nemoj ti ništa, pusti njega da radi i govori, a ti samo slušaj jer imam osjećaj da će ti to odgovarati tvojoj propaloj romantičnoj duši rago stara
male_okice

#32 Re: Kako je zaprositi?

Post by male_okice »

nadam se da nisam zakasnila...ali prvo razmisli kakva je tvoja djevojka osoba? Da li je ona uopste romanticna dusa ili je vise opustena prirodna...mene je dragi zaprosio pred interexom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (istinita prica) i ja rekla da ali tako je sve bilo spontano lijepo i simpaticno i iskreno da bih se odmah i vjencala u tom trenu da sam mogla. A skoro mi prijateljica prica: decko se potrudio svijece latice ruza po stanu sampanjac prsten...ali se to njoj uopste nije svidjelo-jer je ona veoma opustena prirodna osoba voli prirodu i kaze vise bih voljela da smo otisli u park i da me samo pitao ovako je nekako ispalo kao losa americka ljubavna komedija...tako da vidi mozda preko njenih kolegica sta bi se to njoj svidjelo ako sam ne mozes dokuciti i onda uradi tako...mi zene volimo da je po nasem :lol:
Cholina_Lokica

#33 Re: Kako je zaprositi?

Post by Cholina_Lokica »

Sto se vecina fura na ove javne prosidbe :skoljka:
VenomousV

#34 Re: Kako je zaprositi?

Post by VenomousV »

ziv bio, samo nemoj javno ni pred drugim ljudima :-)

e sad kad mogu pratit' temu bez da idem u bukmarke nastavite :D
Ghost_Rider_XXX

#35 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ako mlada čita ove strane, ima da te pojede živog, što pitaš nepoznatu raju kako da je zaprosiš. :D
drekalica28

#36 Re: Kako je zaprositi?

Post by drekalica28 »

Meni su te javne prosidbe baš nešto cool.
Zamisli u po utakmice na velikom ekranu na stadionu piše: xxxxx hoćeš li se udati za mene? A na travnjak izlazi orkestar i svira njenu najdražu pjesmu. ;-)
tandrlike_chandrlike

#37 Re: Kako je zaprositi?

Post by tandrlike_chandrlike »

drekalica28 wrote:Meni su te javne prosidbe baš nešto cool.
Zamisli u po utakmice na velikom ekranu na stadionu piše: xxxxx hoćeš li se udati za mene? A na travnjak izlazi orkestar i svira njenu najdražu pjesmu. ;-)
mrtvi turbo-folk
VenomousV

#38 Re: Kako je zaprositi?

Post by VenomousV »

ja bih ga ostavila iste sekunde - jer da me dovoljno poznaje ne bi to nikad uradio :D
isto tako ne volim romantiku...

stvarno se nekad pitam sta je to sa mojim mentalnim sklopom pa cesto razmisljam kao muskarac :D :D :D
drekalica28

#39 Re: Kako je zaprositi?

Post by drekalica28 »

tandrlike_chandrlike wrote:
mrtvi turbo-folk
meni to sranje neće svirati. :evil:
tandrlike_chandrlike

#40 Re: Kako je zaprositi?

Post by tandrlike_chandrlike »

drekalica28 wrote:
tandrlike_chandrlike wrote:
mrtvi turbo-folk
meni to sranje neće svirati. :evil:
sudeći po ovome šta ti je "baš nešto cool", tebi to već svira uveliko
drekalica28

#41 Re: Kako je zaprositi?

Post by drekalica28 »

VenomousV wrote:
ja bih ga ostavila iste sekunde - jer da me dovoljno poznaje ne bi to nikad uradio :D
isto tako ne volim romantiku...

stvarno se nekad pitam sta je to sa mojim mentalnim sklopom pa cesto razmisljam kao muskarac :D :D :D
pa u tome i jeste štos.
on nju dovoljno dobro poznaje i zna šta će joj se svidjeti, a šta ne. :)
bar bi jel trebao da je toliko dobro zna. :oops:
jexy

#42 Re: Kako je zaprositi?

Post by jexy »

Ghost_Rider_XXX wrote:Ako mlada čita ove strane, ima da te pojede živog, što pitaš nepoznatu raju kako da je zaprosiš. :D
Hihi, upravo isto mislim...
Iskreno se nadam da si siguran da buduća mlada ne čita forum :lol: .
Što se same prosidbe tiče, imaš stvarno romantičnih i zanimljivih prijedloga već, ja bih samo dodala, da tvoju djevojku ipak ti bolje poznaješ, nego bilo ko ovdje i jedino što je bitno je da ono što uradiš bude u skladu s njenom, a možda je još bitnije tvojom, osobnošću, da to sve skupa ne bi na kraju bilo neprirodno.

Ja lično ne bih imala ništa protiv kad bi mi se ta prosidba dogodila potpuno spontano, ono neplanski, prsten slobodno može i naknadno 8-) ...

Šta god da odlučiš, sretno!
Ghost_Rider_XXX

#43 Re: Kako je zaprositi?

Psiholozi kažu da je ovo uticaj hollywoodskih filmova na mentalni sklop žena. Na kraju ne dobijete princa na bijelom konju nego konja koji nit je bjeli nit je rasni.

Nek je zaprosi spontano, iz duše, bez filmskih kreveljenja i klišeizirane romantike i ako ga voli, gdje god to uradio i šta god rek'o dobiće potvrdan odgovor.
drekalica28

#44 Re: Kako je zaprositi?

Post by drekalica28 »

tandrlike_chandrlike wrote: sudeći po ovome šta ti je "baš nešto cool", tebi to već svira uveliko
:lol: :lol: :lol:
što ti brzo sud donosiš o nekome. :oops:
amortizer

#45 Re: Kako je zaprositi?

Post by amortizer »

edis.kadric wrote:Mozda neko ima kreativnu ideju kako zaprositi djevojku? Nesto lijepo i romanticno da ne košta previše :-D :bih:
Banner na SA-x ! :D
kritichar

#46 Re: Kako je zaprositi?

Post by kritichar »

Edise Kadricu, daj da je ja zaprosim!
Last edited by kritichar on 31/08/2011 16:45, edited 1 time in total.
drekalica28

#47 Re: Kako je zaprositi?

Post by drekalica28 »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Psiholozi kažu da je ovo uticaj hollywoodskih filmova na mentalni sklop žena. Na kraju ne dobijete princa na bijelom konju nego konja koji nit je bjeli nit je rasni.
Istina...kao maloj su mi uvijek pred spavanje čitali uspavanu ljepoticu i snjegulicu. :roll:
Nek je zaprosi spontano, iz duše, bez filmskih kreveljenja i klišeizirane romantike i ako ga voli, gdje god to uradio i šta god rek'o dobiće potvrdan odgovor.
:thumbup:
Sve što je iz srca i što je iskreno ne može bti pogrešno.
VenomousV

#48 Re: Kako je zaprositi?

Post by VenomousV »

trcicu trceci wrote:ovdje sve neki retardi...nema romantike, ne vole javne prosidbe...i zamisli taj zivot onda majke ti...zivotinjski svijet...

Proud to be zivotinja :D
amortizer

#49 Re: Kako je zaprositi?

Post by amortizer »

kritichar wrote:Edine Kadricu, daj da je ja zaprosim!
Edin mu je dajidza! On je Edis.
Ghost_Rider_XXX

#50 Re: Kako je zaprositi?

VenomousV wrote:
trcicu trceci wrote:ovdje sve neki retardi...nema romantike, ne vole javne prosidbe...i zamisli taj zivot onda majke ti...zivotinjski svijet...

Proud to be zivotinja :D
De ti nas prosvijetli molim te. I ne nazivaj ljude retardima bez objašnjenja.
Na kraju krajeva šta je romantika? Ono što serviraju safunjare na svakom ćošku. Sve jebeni kliše. Kralju moj romantično može biti sa voljenom osobom gdje god i šta god radili. Tukli pivu u neograničenim količinama u lokalnom bircu, šetali po mjesečini pored plaže ili ganjali njenog pomahnitalog kera po livadi... Sve je to romantično ako je insan pored tebe normalan.

Uh što odoh u off. :D
Post Reply