Kako je zaprositi?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
malaplavooka

#201 Re: Kako je zaprositi?

Post by malaplavooka »

"Slušaj 'vamo: ho''š se udat' "????? - može vala i ovako! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma.Le.Na

#202 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ma.Le.Na »

sad cu ispast snob...ali makar da je Oslobodjenje :lol: :lol: :lol: :lol:

jbg..avaz :cry: :cry: :cry: :lol: :lol: :lol:
Ma.Le.Na

#203 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ma.Le.Na »

Image
Dejvid Blekburn (David Blackburn) iz Njukastla jučer je putem oglasa u "Dnevnom avazu" zaprosio svoju djevojku, dvadesetsedmogodišnju Ajselu Mulić iz Sarajeva. Ovaj nesvakidašnji romantični gest iznenadio je brojne čitaoce, ali i Ajselu, koja, kako nam je priznala, nije očekivala da će njena ljubavna priča jednog dana završiti u novinama.

Bez riječi

- Dejvid mi je rekao da u "Dnevnom avazu" posebnu pažnju obratim na 28. stranu. Ostala sam bez riječi kada sam pročitala tekst u kojem poručuje da me voli najviše na svijetu i pita želim li se udati za njega - priča Ajsela za naš list.

Dejvid nije dugo čekao na Ajselin pozitivan odgovor. Nazvala ga je, kaže, odmah nakon što je vidjela oglas.

- Želio sam da cijeli svijet zna koliko je volim. I zato sam bio presretan kada me je nazvala i rekla "da" - kazao nam je Dejvid.

Datum vjenčanja

Ajsela, apsolventica na Fakultetu za socijalni rad u Sarajevu, i Dejvid, vođa tima u njemačkoj konsultantskoj firmi GOPA, još nisu odredili datum vjenčanja, ali se nadaju, kažu nam, da će i taj dan doći ubrzo.

- Upoznali smo se prije nekoliko mjeseci u Sarajevu. Ajsela me je očarala na prvi pogled. Bio sam lud za njom. Kada sam je drugi put vidio, zaljubio sam se - govori Dejvid.

Dejvidov bosanski ćeif

Dejvid i Ajsela će nakon vjenčanja živjeti u Sarajevu. Planiraju i put za Englesku kako bi Ajsela upoznala i Dejvidovu porodicu.

avaz
:D
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#204 Re: Kako je zaprositi?

Post by Velkoski »

ne bi' ni ja odbio :mrgreen:
Zoya

#205 Re: Kako je zaprositi?

Post by Zoya »

Joj sve preko ovog avaza, razvodi, prosidbe, odricanje... Zar na 28 strani u avazu nisu smrtovnice?
Last edited by Zoya on 21/10/2011 10:45, edited 1 time in total.
alternativna

#206 Re: Kako je zaprositi?

Post by alternativna »

sto ti je iskrena ljubav, ko shisha interes :D :D :D
malaplavooka

#207 Re: Kako je zaprositi?

Post by malaplavooka »

Ma.Le.Na wrote:Image
Dejvid Blekburn (David Blackburn) iz Njukastla jučer je putem oglasa u "Dnevnom avazu" zaprosio svoju djevojku, dvadesetsedmogodišnju Ajselu Mulić iz Sarajeva. Ovaj nesvakidašnji romantični gest iznenadio je brojne čitaoce, ali i Ajselu, koja, kako nam je priznala, nije očekivala da će njena ljubavna priča jednog dana završiti u novinama.

Bez riječi

- Dejvid mi je rekao da u "Dnevnom avazu" posebnu pažnju obratim na 28. stranu. Ostala sam bez riječi kada sam pročitala tekst u kojem poručuje da me voli najviše na svijetu i pita želim li se udati za njega - priča Ajsela za naš list.

Dejvid nije dugo čekao na Ajselin pozitivan odgovor. Nazvala ga je, kaže, odmah nakon što je vidjela oglas.

- Želio sam da cijeli svijet zna koliko je volim. I zato sam bio presretan kada me je nazvala i rekla "da" - kazao nam je Dejvid.

Datum vjenčanja

Ajsela, apsolventica na Fakultetu za socijalni rad u Sarajevu, i Dejvid, vođa tima u njemačkoj konsultantskoj firmi GOPA, još nisu odredili datum vjenčanja, ali se nadaju, kažu nam, da će i taj dan doći ubrzo.

- Upoznali smo se prije nekoliko mjeseci u Sarajevu. Ajsela me je očarala na prvi pogled. Bio sam lud za njom. Kada sam je drugi put vidio, zaljubio sam se - govori Dejvid.

Dejvidov bosanski ćeif

Dejvid i Ajsela će nakon vjenčanja živjeti u Sarajevu. Planiraju i put za Englesku kako bi Ajsela upoznala i Dejvidovu porodicu.

avaz
:D

Preporučena muzička podloga: Kupi me sa 2-3 laži. ;)
Partizzanka

#208 Re: Kako je zaprositi?

Post by Partizzanka »

ziku ajsele nevinasceta ko da se slikala za neki casopis a ne za sliku u avazu

bas je nevina
i naivna
haha

a
helpdesk1

#209 Re: Kako je zaprositi?

Post by helpdesk1 »

Neko će na kraju biti :dance:
samo da mi je znati ko :lol: :lol: :lol:
Davide potpisuj predbračni ugovor ovo je :bih:
dječak sa šibicama

#210 Re: Kako je zaprositi?

Post by dječak sa šibicama »

Ajsela se uliva strendzeru, pa vi kako hocete :D :D
helpdesk1

#211 Re: Kako je zaprositi?

Post by helpdesk1 »

Ako još uvijek Dejvid bude u Bosni, moja prognoza je da će za neke dvije godine, ako izumre tema 'Tužno chose-kutak za...', ista biti oživljena njegovim postom.
drekalica28

#212 Re: Kako je zaprositi?

Post by drekalica28 »

dječak sa šibicama wrote:Ajsela se uliva strendzeru, pa vi kako hocete :D :D
Znači nisam jedina kojoj se to tako čini. :oops:
burek_in_space

#213 Re: Kako je zaprositi?

Post by burek_in_space »

Ajsela dusho, nismo se tako dogovorili.

Ode onaj video u javnost.
cvjece13

#214 Re: Kako je zaprositi?

Post by cvjece13 »

Ne znamo kakav je tip ona, ali mislim da je to trpanje prstena u hranu i pravljenje nekog spektakla gdje curu zbuniš, isprepadaš, otmeš i sl. postalo ofucano i ne vidim romantiku u tome. Mislim da je najbolje izabrati neki savim običan trenutak i dan, i jednostavnim riječima je iznenaditi. Al opet kažem, zavisi ko šta voli.
Iskreno se nadam da će ovaj što mene uskoro planira prositi ovo čitati i da se neće truditi oko iznenađenja! :-D
Zoya

#215 Re: Kako je zaprositi?

Post by Zoya »

cvjece13 wrote:Ne znamo kakav je tip ona, ali mislim da je to trpanje prstena u hranu i pravljenje nekog spektakla gdje curu zbuniš, isprepadaš, otmeš i sl. postalo ofucano i ne vidim romantiku u tome. Mislim da je najbolje izabrati neki savim običan trenutak i dan, i jednostavnim riječima je iznenaditi. Al opet kažem, zavisi ko šta voli.
Iskreno se nadam da će ovaj što mene uskoro planira prositi ovo čitati i da se neće truditi oko iznenađenja! :-D
Eki ovo. A on forumash :lol: Pa dobro, ko slucajno mu naglasi da si nesto pisala na forumu, i onda se iznenadi ono pravo ako te zaprosi :D
cvjece13

#216 Re: Kako je zaprositi?

Post by cvjece13 »

hahahahahaa, tačno si mi provalila namjere :-D
Alchak

#217 Re: Kako je zaprositi?

Post by Alchak »

preko facebook-a
Lucazode

#218 Re: Kako je zaprositi?

Post by Lucazode »

burek_in_space wrote:Ajsela dusho, nismo se tako dogovorili.

Ode onaj video u javnost.

:lol:

Dok mladi idu u teretanu matori guze.
Ljuska_u_BaklaFi

#219 Re: Kako je zaprositi?

Post by Ljuska_u_BaklaFi »

Kad su oni bili mladi, bildali su mozak :D
Post Reply