Kako je zaprositi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- madner
#176 Re: Kako je zaprositi?
Reci moze ali ako izadjem iz kantona nije prevara 
-
dječak sa šibicama
#178 Re: Kako je zaprositi?
Ma ne moras ni pitati, dovoljno je BMW nabaciti.Ridjobrki wrote:Ma dajte ba, cure nikad nisu bile očajnije - pristaće kako god da je pitaš.
Kaze, izveo frajer djevojku u BMW-u i sad u po frke, kaze on njoj, znas... nisam bio skroz iskren prema tebi... ona razgoracila oci, trese se od neizvjesnosti, kaze pa reci sta je, znas da mozes biti iskren samnom, volim iskrene muskarce... kaze on, nisi jedina, imam jos jednu djevojku pored tebe (tuzni pogled u pod)
a ona odahne "ufff, dobro je, vec samm mislila da ces reci da BMW nije tvoj"
-
slatkis86
#179 Re: Kako je zaprositi?
toliko o planudječak sa šibicama wrote:Usao krajisnik u kafanu i narucio gusti sok.
Slatkis, glup ili pametan potez, nije bitno, najgore sto ti se moze desiti je da ti kaze "ne!"neke bi dupeta dale da ih neko zaruci i na taj nacin, ali...
ako te voli, valjda nece biti neugodno iznenadjena
-
dječak sa šibicama
#180 Re: Kako je zaprositi?
Ma salim se ja, ne znam sto si
izvinjavam se ako je komentar malo glup, pokusao sam se nasaliti.. samo tjeraj dalje, dobro je da si odlucio... sretno
-
Mariella
#181 Re: Kako je zaprositi?
Ne obaziri se na glupe komentareslatkis86 wrote:Ma.Le.Na wrote:
e jbg..ja te lagat necu...nisi se potrudio...uradio si samo pola od potrebnog
Ridji ti si ljuti krajisnik ti bi imao hrabrosti upitat u lice..jelde
-vec sam ti objasnio al ajde ponovo...ujutro,nakon soka (za to vrijeme bi se ,jelde malo pravio blesav) bi je zaprosio,izrecitirao neki monogl,pustio neku pjesmicu itd ako to nije dovoljno e onda...
-"pospi joj krevet omiljenim cvijecem"...previse gledas americke filmove
-necu vise raspravljat jer nema smisla
- Kaotic
-
PalaSa Marsa
#183 Re: Kako je zaprositi?
Hehehe, odlicna ideja, al' pod uslovom da je pozove na neki od obroka da bi joj ovo servir'o na tanjir.Kaotic wrote:
- Kaotic
#184 Re: Kako je zaprositi?
aham
))

-
PalaSa Marsa
#185 Re: Kako je zaprositi?
Meni je ova prosidba favorit.Kaotic wrote:aham))
Eto tako..
- Kaotic
#186 Re: Kako je zaprositi?
PalaSa Marsa wrote:Meni je ova prosidba favorit.Kaotic wrote:aham))
![]()
![]()
Eto tako..
-
PalaSa Marsa
#187 Re: Kako je zaprositi?
Kaotic wrote:PalaSa Marsa wrote:Meni je ova prosidba favorit.Kaotic wrote:aham))
![]()
![]()
Eto tako..
- Ma.Le.Na
-
dječak sa šibicama
#189 Re: Kako je zaprositi?
Ovi Amerikanci vec pretjeruju....
Prosidba bi ipak trebala biti intimna stvar dvoje ljudi, na kraju krajeva.
Sad imaju i emisiju, meni se cini da sam na onom u danasnje vrijeme glupavom MTV-u gledao, kao imaju dvojica kandidata i onda oni zive sa porodicom djevojke koju obojica zele imati, i onda se tamo pokazuju, dokazuju, pa ih njeni roditelji ocjenjuju i na kraju biraju pobjednika koji ce dobiti ruku njihove kcerke
Ko da su im producenti iz Sandzaka.
Sad imaju i emisiju, meni se cini da sam na onom u danasnje vrijeme glupavom MTV-u gledao, kao imaju dvojica kandidata i onda oni zive sa porodicom djevojke koju obojica zele imati, i onda se tamo pokazuju, dokazuju, pa ih njeni roditelji ocjenjuju i na kraju biraju pobjednika koji ce dobiti ruku njihove kcerke
-
drekalica28
#190 Re: Kako je zaprositi?
Jel to ona emisija gdje prvo idu na date sa mamom?dječak sa šibicama wrote:Ovi Amerikanci vec pretjeruju....
Sad imaju i emisiju, meni se cini da sam na onom u danasnje vrijeme glupavom MTV-u gledao, kao imaju dvojica kandidata i onda oni zive sa porodicom djevojke koju obojica zele imati, i onda se tamo pokazuju, dokazuju, pa ih njeni roditelji ocjenjuju i na kraju biraju pobjednika koji ce dobiti ruku njihove kcerke![]()
![]()
- citroen
#191 Re: Kako je zaprositi?
Glupi Amerikanci..dječak sa šibicama wrote:Ovi Amerikanci vec pretjeruju....
Sad imaju i emisiju, meni se cini da sam na onom u danasnje vrijeme glupavom MTV-u gledao, kao imaju dvojica kandidata i onda oni zive sa porodicom djevojke koju obojica zele imati, i onda se tamo pokazuju, dokazuju, pa ih njeni roditelji ocjenjuju i na kraju biraju pobjednika koji ce dobiti ruku njihove kcerke![]()
![]()
-
dječak sa šibicama
#192 Re: Kako je zaprositi?
Ne znam, nisam gledao nijednu cijelu, samo onako kad naletim, jednom sam vidio takmicenje koji ce od njih dvojice prije sloziti iscjepana drva, a tata ih je ocjenjivao, a jednom sam gledao kao rucak ili vecera, i sad mama ocjenjuje njihov bonton za stolomdrekalica28 wrote:Jel to ona emisija gdje prvo idu na date sa mamom?dječak sa šibicama wrote:Ovi Amerikanci vec pretjeruju....
![]()
Date sa mamom haha e to je dobro...
Ali svakako im je najjaca emisija o bogatasima iz Orange kauntija, i njihovom zivotnim problemima. Moras pripremiti pakovanje maramica, koliko te pogode problemi americkih bogatasa.
- JThomas
#193 Re: Kako je zaprositi?
bolje da ocjenuju ko će mladu složit' k'o metar drva 
-
drekalica28
#194 Re: Kako je zaprositi?
dječak sa šibicama wrote: Ne znam, nisam gledao nijednu cijelu, samo onako kad naletim, jednom sam vidio takmicenje koji ce od njih dvojice prije sloziti iscjepana drva, a tata ih je ocjenjivao, a jednom sam gledao kao rucak ili vecera, i sad mama ocjenjuje njihov bonton za stolomnisu se bas sudarili da pridrze stolicu buducoj mladoj kad je sjedala za stol, ali to niko ziv pa ni mama ni producenti nisu primjetili i nije im uslo u ocjenu
![]()
valjda zaboravili
Ali svakako im je najjaca emisija o bogatasima iz Orange kauntija, i njihovom zivotnim problemima. Moras pripremiti pakovanje maramica, koliko te pogode problemi americkih bogatasa.
Ovo je onda nešto drugo što sam ja gledala.
Njih 3, i svaki vodi mamu na drugi date a ona ih sve živo ispituje.
Ili je bilo jedan lik, pa tri mame?
Ne znam, ne mogu da se sjetim. Nebuloza je u svakom slučaju.
Ali prave kućanice iz Orange kauntija........dont let me get started.
-
PalaSa Marsa
#195 Re: Kako je zaprositi?
JThomas wrote:bolje da ocjenuju ko će mladu složit' k'o metar drva
- Ma.Le.Na
#196 Re: Kako je zaprositi?
sjetih se scene...trazeci jednu pjesmu
-
Mr.Penguin
#197 Re: Kako je zaprositi?
Bio je momak koji je upoznavao 3 majke od 3 kcerke i na osnovu majki odluci s kojom se kceri izacidrekalica28 wrote:dječak sa šibicama wrote: Ne znam, nisam gledao nijednu cijelu, samo onako kad naletim, jednom sam vidio takmicenje koji ce od njih dvojice prije sloziti iscjepana drva, a tata ih je ocjenjivao, a jednom sam gledao kao rucak ili vecera, i sad mama ocjenjuje njihov bonton za stolomnisu se bas sudarili da pridrze stolicu buducoj mladoj kad je sjedala za stol, ali to niko ziv pa ni mama ni producenti nisu primjetili i nije im uslo u ocjenu
![]()
valjda zaboravili
Ovo je onda nešto drugo što sam ja gledala.
Njih 3, i svaki vodi mamu na drugi date a ona ih sve živo ispituje.
Ili je bilo jedan lik, pa tri mame?
Ne znam, ne mogu da se sjetim. Nebuloza je u svakom slučaju.![]()
![]()
Ali prave kućanice iz Orange kauntija........dont let me get started.
-
Anne Boleyn
#198 Re: Kako je zaprositi?
I ja sam se to isto pitala. Meni je izgledalo kao da jeste...kiki-miki wrote:Je li ono danas u Avazu fakat bila prosidba?
- Ma.Le.Na
#199 Re: Kako je zaprositi?
gdje gdjekiki-miki wrote:Je li ono danas u Avazu fakat bila prosidba?
jaooooo zamisli zaprosi te preko avaza
- malaplavooka
#200 Re: Kako je zaprositi?
Kazuj stranu meni je to super romantično!!!!Ma.Le.Na wrote:gdje gdjekiki-miki wrote:Je li ono danas u Avazu fakat bila prosidba?
jaooooo zamisli zaprosi te preko avaza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()