Kako je zaprositi?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- malaplavooka
#201 Re: Kako je zaprositi?
"Slušaj 'vamo: ho''š se udat' "????? - može vala i ovako!

- Ma.Le.Na
#202 Re: Kako je zaprositi?
sad cu ispast snob...ali makar da je Oslobodjenje
jbg..avaz

jbg..avaz
- Ma.Le.Na
#203 Re: Kako je zaprositi?
Dejvid Blekburn (David Blackburn) iz Njukastla jučer je putem oglasa u "Dnevnom avazu" zaprosio svoju djevojku, dvadesetsedmogodišnju Ajselu Mulić iz Sarajeva. Ovaj nesvakidašnji romantični gest iznenadio je brojne čitaoce, ali i Ajselu, koja, kako nam je priznala, nije očekivala da će njena ljubavna priča jednog dana završiti u novinama.
Bez riječi
- Dejvid mi je rekao da u "Dnevnom avazu" posebnu pažnju obratim na 28. stranu. Ostala sam bez riječi kada sam pročitala tekst u kojem poručuje da me voli najviše na svijetu i pita želim li se udati za njega - priča Ajsela za naš list.
Dejvid nije dugo čekao na Ajselin pozitivan odgovor. Nazvala ga je, kaže, odmah nakon što je vidjela oglas.
- Želio sam da cijeli svijet zna koliko je volim. I zato sam bio presretan kada me je nazvala i rekla "da" - kazao nam je Dejvid.
Datum vjenčanja
Ajsela, apsolventica na Fakultetu za socijalni rad u Sarajevu, i Dejvid, vođa tima u njemačkoj konsultantskoj firmi GOPA, još nisu odredili datum vjenčanja, ali se nadaju, kažu nam, da će i taj dan doći ubrzo.
- Upoznali smo se prije nekoliko mjeseci u Sarajevu. Ajsela me je očarala na prvi pogled. Bio sam lud za njom. Kada sam je drugi put vidio, zaljubio sam se - govori Dejvid.
Dejvidov bosanski ćeif
Dejvid i Ajsela će nakon vjenčanja živjeti u Sarajevu. Planiraju i put za Englesku kako bi Ajsela upoznala i Dejvidovu porodicu.
avaz
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#204 Re: Kako je zaprositi?
ne bi' ni ja odbio 
-
Zoya
#205 Re: Kako je zaprositi?
Joj sve preko ovog avaza, razvodi, prosidbe, odricanje... Zar na 28 strani u avazu nisu smrtovnice?
Last edited by Zoya on 21/10/2011 10:45, edited 1 time in total.
- alternativna
#206 Re: Kako je zaprositi?
sto ti je iskrena ljubav, ko shisha interes

- malaplavooka
#207 Re: Kako je zaprositi?
Ma.Le.Na wrote:
Dejvid Blekburn (David Blackburn) iz Njukastla jučer je putem oglasa u "Dnevnom avazu" zaprosio svoju djevojku, dvadesetsedmogodišnju Ajselu Mulić iz Sarajeva. Ovaj nesvakidašnji romantični gest iznenadio je brojne čitaoce, ali i Ajselu, koja, kako nam je priznala, nije očekivala da će njena ljubavna priča jednog dana završiti u novinama.
Bez riječi
- Dejvid mi je rekao da u "Dnevnom avazu" posebnu pažnju obratim na 28. stranu. Ostala sam bez riječi kada sam pročitala tekst u kojem poručuje da me voli najviše na svijetu i pita želim li se udati za njega - priča Ajsela za naš list.
Dejvid nije dugo čekao na Ajselin pozitivan odgovor. Nazvala ga je, kaže, odmah nakon što je vidjela oglas.
- Želio sam da cijeli svijet zna koliko je volim. I zato sam bio presretan kada me je nazvala i rekla "da" - kazao nam je Dejvid.
Datum vjenčanja
Ajsela, apsolventica na Fakultetu za socijalni rad u Sarajevu, i Dejvid, vođa tima u njemačkoj konsultantskoj firmi GOPA, još nisu odredili datum vjenčanja, ali se nadaju, kažu nam, da će i taj dan doći ubrzo.
- Upoznali smo se prije nekoliko mjeseci u Sarajevu. Ajsela me je očarala na prvi pogled. Bio sam lud za njom. Kada sam je drugi put vidio, zaljubio sam se - govori Dejvid.
Dejvidov bosanski ćeif
Dejvid i Ajsela će nakon vjenčanja živjeti u Sarajevu. Planiraju i put za Englesku kako bi Ajsela upoznala i Dejvidovu porodicu.
avaz
Preporučena muzička podloga: Kupi me sa 2-3 laži.
- Partizzanka
#208 Re: Kako je zaprositi?
ziku ajsele nevinasceta ko da se slikala za neki casopis a ne za sliku u avazu
bas je nevina
i naivna
haha
a
bas je nevina
i naivna
haha
a
- helpdesk1
#209 Re: Kako je zaprositi?
Neko će na kraju biti
samo da mi je znati ko
Davide potpisuj predbračni ugovor ovo je
samo da mi je znati ko
Davide potpisuj predbračni ugovor ovo je
-
dječak sa šibicama
#210 Re: Kako je zaprositi?
Ajsela se uliva strendzeru, pa vi kako hocete

- helpdesk1
#211 Re: Kako je zaprositi?
Ako još uvijek Dejvid bude u Bosni, moja prognoza je da će za neke dvije godine, ako izumre tema 'Tužno chose-kutak za...', ista biti oživljena njegovim postom.
-
drekalica28
#212 Re: Kako je zaprositi?
Znači nisam jedina kojoj se to tako čini.dječak sa šibicama wrote:Ajsela se uliva strendzeru, pa vi kako hocete![]()
- burek_in_space
#213 Re: Kako je zaprositi?
Ajsela dusho, nismo se tako dogovorili.
Ode onaj video u javnost.
- cvjece13
#214 Re: Kako je zaprositi?
Ne znamo kakav je tip ona, ali mislim da je to trpanje prstena u hranu i pravljenje nekog spektakla gdje curu zbuniš, isprepadaš, otmeš i sl. postalo ofucano i ne vidim romantiku u tome. Mislim da je najbolje izabrati neki savim običan trenutak i dan, i jednostavnim riječima je iznenaditi. Al opet kažem, zavisi ko šta voli.
Iskreno se nadam da će ovaj što mene uskoro planira prositi ovo čitati i da se neće truditi oko iznenađenja!
Iskreno se nadam da će ovaj što mene uskoro planira prositi ovo čitati i da se neće truditi oko iznenađenja!
-
Zoya
#215 Re: Kako je zaprositi?
Eki ovo. A on forumashcvjece13 wrote:Ne znamo kakav je tip ona, ali mislim da je to trpanje prstena u hranu i pravljenje nekog spektakla gdje curu zbuniš, isprepadaš, otmeš i sl. postalo ofucano i ne vidim romantiku u tome. Mislim da je najbolje izabrati neki savim običan trenutak i dan, i jednostavnim riječima je iznenaditi. Al opet kažem, zavisi ko šta voli.
- cvjece13
#216 Re: Kako je zaprositi?
hahahahahaa, tačno si mi provalila namjere 
- Lucazode
#218 Re: Kako je zaprositi?
burek_in_space wrote:Ajsela dusho, nismo se tako dogovorili.
Dok mladi idu u teretanu matori guze.
- Ljuska_u_BaklaFi
#219 Re: Kako je zaprositi?
Kad su oni bili mladi, bildali su mozak