Zaboravio sam da pomenem i aroganciju.St.Germain wrote:nema
narod
fasisti
Kako je vi vidite?
- pitt
Zna kame bolje no da je bio tuŠandor wrote:13.03.1991 godine u Moskvu je dosao Ante Markovic. Na ulazu u zgradu vlade zatekao je generala Veljka Kadijevica (Kadijevic je dosao po blagoslov za vojne pohode, tajna posjeta Moskvi).Zox wrote:Ma ja, kokuzi smo zbog Rusije.
Rusija nas handri, i porez na luksuznu robu i limuzine.
Sve ostalo je ok.
-
St.Germain
vrati se na temuWilson wrote:Zaboravio sam da pomenem i aroganciju.St.Germain wrote:nema
narod
fasisti
-
Šandor
Nego sta.
Veljko izlazio iz zgrade. Najednom ugleda Antu.....obli ga znoj......
To je Ante svjedocio u Haagu. A ima negdje i u tajnim spisima u Kremlju. Da je Kadijevic taj dan bio u tajnoj posjeti.
Poznato je da su Rusi Srbima garantovali da ce se potruditi da se svijet pravi blesav.
Veljko izlazio iz zgrade. Najednom ugleda Antu.....obli ga znoj......
To je Ante svjedocio u Haagu. A ima negdje i u tajnim spisima u Kremlju. Da je Kadijevic taj dan bio u tajnoj posjeti.
Poznato je da su Rusi Srbima garantovali da ce se potruditi da se svijet pravi blesav.
-
Morbid Angel
Preteska tema o kojoj se moze razglabati danima i opet nista postici i da svako u medjuvremenu nekoliko puta promijeni misljenje...ne drasticno naravno.. Ali eto, ako posmatramo danasnji dan, problem je postojanje dva entiteta u jednoj drzavi, dva (tri) naroda koja su se do juce klala (znamo ko i kako) gdje jedni Karadzica i Mladica smatraju ratnim zlocincima a drugi, Boze me oprosti, herojima. Da ubacim ovo sa Bulatovicem.. dosao da svjedoci u korist Milosevica i odbija odgovarati na pitanja jer doticni nije prisutan, i time pravi skandal, biva optuzen za nepostivanje suda itd itd... pa je li dosao svjedociti ne bi li pomogao odbrani ili velicati svoje srpstvo..ko da je ovo drugo. I sigurna sam da je njegov predsjednik ponosan na njega, s obzirom da je i sam sizofrenicar (moja neka dijagnoza)... Ali to nije tema vecerasnje emisije.. Ja mislim da nama nema zajednickog zivota... I prije je bilo "bratstvo, jedinstvo" pa sta se desi.. Ne kazem da ce se ponoviti, to je naravno nemoguce.
I moze se tu danima pricati o entitetima, zlocincima koje krije citava jedna republika i crkva, KORUPCIJI, tri vladajuce nacionalisticke stranke, tri naci predsjednika, citavoj bruci ministara, ignorantnom i pasivnom narodu...
Sta mali covjek tu moze napraviti... glasajte..
I moze se tu danima pricati o entitetima, zlocincima koje krije citava jedna republika i crkva, KORUPCIJI, tri vladajuce nacionalisticke stranke, tri naci predsjednika, citavoj bruci ministara, ignorantnom i pasivnom narodu...
Sta mali covjek tu moze napraviti... glasajte..