Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima li BiH buducnost ovakva kakva je danas?
Ako nema, cija je duznost da to promijeni?
Ko je, ustvari kriv sto su stvari ovakve kakve jesu?
Ja i ja puno pitam...
Lucy01 wrote:Pa niko ne spomenu Dejtonski nesporazum
Tzv. Dejtonski sporazum je postignut agresijom , genocidom , prisilom i ucjenama i kao takav je jako nepovoljan.
RBIH ce doci bolji dani tek onda kad se oslobodi svih unutrasnjih uljeza(onih koji rade za interese susjeda) kada se crvsto uspostave drzavne granice i kada se pôtpuno slome BG i ZG.
Tzv. Dejtonski sporazum je postignut agresijom , genocidom , prisilom i ucjenama i kao takav je jako nepovoljan.
RBIH ce doci bolji dani tek onda kad se oslobodi svih unutrasnjih uljeza(onih koji rade za interese susjeda) kada se crvsto uspostave drzavne granice i kada se pôtpuno slome BG i ZG.
e sto i ti mozes srat, to je cudo jedno
A sto, pa valjda covjek moze da kaze sta misli, cak i kada je to pogresno..
savjest wrote:
e sto i ti mozes srat, to je cudo jedno
A sto, pa valjda covjek moze da kaze sta misli, cak i kada je to pogresno..
Ej, demokratijo moja..
pa demokratija je onda, valjda i to da mu mogu rec da sere
ma dobro imena ovih majmuna su nam poznata.....al'dobru je selekciju frajer napravio....ova organizovana zlocinaka skupina prikazana na slikama je upravo odgovor na pitanje ko je kriv....
Zox wrote:Ma ja, kokuzi smo zbog Rusije.
Rusija nas handri, i porez na luksuznu robu i limuzine.
Sve ostalo je ok.
13.03.1991 godine u Moskvu je dosao Ante Markovic. Na ulazu u zgradu vlade zatekao je generala Veljka Kadijevica (Kadijevic je dosao po blagoslov za vojne pohode, tajna posjeta Moskvi).