Ne znam ovo za struju stvarno. Nikad mi se nije desilo da nestane struje, barem doka sam ja bio dole.Ja cesto idem dole sa porodicom jer smo upoznali par lokalnih porodica. Ljudi su fenomenalni. Prirodni i neiskvareni a sto je najvaznije jos imaju ono postivanje i uvazavanje koje kod nas ocigledno polako ali sigurno nestaje...a covjek bez dostojanstva nije Covjek...Nisu distancirani ko nase komsije lijevo...
Meni je jedino smetala guzva, ali opet drugi put kad sam otiso krajem avgusta (ili pocetkom juna) bilo nam je super.
Jedini drugi problem pored guzve je sto nemaju jak marketnig da objasne raji sta sve imaju, a kolko sam ja vidio imaju bogami....Npr. raja ne znaju da oni imaju dosta kamenih i betonskih plaza, za one sto ne vole pijesak, imaju plaze duz borove sume, imaju prelijep stari grad i muzej u njemu, imaju sve tri vreste Bogomolja za one koji vole vjerski turizam, a Boga mi imaju i ravnica u poledjini grada....imaju i jedno jezerio nadomak grada...
Mislim ovi ljudi su nas provodali svuda stvarno...
Kad bi malo sredili menadzment i marketing ja bi bio tamo jos cesci gost, vjerujte mi
campa_xxx wrote:Bezze, nema struje, nema vode...kao da si u Tbilisi otisao, moja zena bila 3 dana i vratila se...