Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
-
eda37
#1 Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
Molim vas da mi pomognete, zanima me da li je neko od vas pokusao izvaditi turisticku vizu za Kanadu, kako ide ta procedura, zanima me odlazak na nekih 1 do 2 mj. radi obilaska rodbine, hvala unaprijed 
-
Keiko
#2 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
Vrlo jednostavno. Sve informacije su na www.canadainternational.gc.ca
Ispuni formular(e), skupi dokumente koje traze, plati I gotovo. Ako ispunjavas uslove izdaju ti vizu, ako ne ispunjavas onda ne.
Ispuni formular(e), skupi dokumente koje traze, plati I gotovo. Ako ispunjavas uslove izdaju ti vizu, ako ne ispunjavas onda ne.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#3 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
Meni netreba viza za Kanadu
Sorri, pa nebi znao na to odgovorit ali nadam se da nije k'o za USA.
-
This_is
#4 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
Kao prvo rodbina bi trebala da ti objasni.eda37 wrote:Molim vas da mi pomognete, zanima me da li je neko od vas pokusao izvaditi turisticku vizu za Kanadu, kako ide ta procedura, zanima me odlazak na nekih 1 do 2 mj. radi obilaska rodbine, hvala unaprijed
Google http://www.cic.gc.ca/english/visit/apply-who.asp
Procitaj dobro , pripremi sve dokumente jer jedan ako fali nece it vratiti pare za proces a moguce da te odbiju.
Sretno
-
Keiko
#5 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
Mozda ne treba ni meni pa se opet ne hvalim!Zviz wrote:Meni netreba viza za KanaduSorri, pa nebi znao na to odgovorit ali nadam se da nije k'o za USA.
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#6 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
Koji Colgate osmjehKeiko wrote:Mozda ne treba ni meni pa se opet ne hvalim!Zviz wrote:Meni netreba viza za KanaduSorri, pa nebi znao na to odgovorit ali nadam se da nije k'o za USA.
![]()
![]()
-
Keiko
#7 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
Nema reklamiranja na forumu...Moj je Sensodyne ProNamelZviz wrote: Koji Colgate osmjeh
:smileykojimase:
-
ifbbpro
#8 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
Malo kasnim.. ja sam dobio prije 2 sedmice turisticku vizu i mogu ti objasniti sve sto te interesuje, samo mi posalji poruku ako si jos zainteresovana. I ako mislis u roku mjesec dva sve rijesiti varas se.. sama procedura kod njih za obradu papira traje 6 sedmica.eda37 wrote:Molim vas da mi pomognete, zanima me da li je neko od vas pokusao izvaditi turisticku vizu za Kanadu, kako ide ta procedura, zanima me odlazak na nekih 1 do 2 mj. radi obilaska rodbine, hvala unaprijed
Pozdrav
- cehaja
#9 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
Najbolje napisi javno, ako koga jos bude interesovalo da ima inforormacije, odnosno da bude korisno svima koji zele.
-
Giancarlo
#10 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu
Ima li iko iskustva sa odbijanjem izdavanja vize, dakle dobije li se ikakvo obrazlozenje u vidu nekog papira uz pasos ili samo dobijes nazad prazan pasos ? Hvala