Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Vijesti sa cijele zemaljske kugle o dešavanjima u bh. dijaspori, zanimljivosti o drugim državama i slično.
Post Reply
eda37

#1 Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Post by eda37 »

Molim vas da mi pomognete, zanima me da li je neko od vas pokusao izvaditi turisticku vizu za Kanadu, kako ide ta procedura, zanima me odlazak na nekih 1 do 2 mj. radi obilaska rodbine, hvala unaprijed :)
Keiko

#2 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Post by Keiko »

Vrlo jednostavno. Sve informacije su na www.canadainternational.gc.ca

Ispuni formular(e), skupi dokumente koje traze, plati I gotovo. Ako ispunjavas uslove izdaju ti vizu, ako ne ispunjavas onda ne.
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#3 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Post by Zviz »

Meni netreba viza za Kanadu :D Sorri, pa nebi znao na to odgovorit ali nadam se da nije k'o za USA.
This_is

#4 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Post by This_is »

eda37 wrote:Molim vas da mi pomognete, zanima me da li je neko od vas pokusao izvaditi turisticku vizu za Kanadu, kako ide ta procedura, zanima me odlazak na nekih 1 do 2 mj. radi obilaska rodbine, hvala unaprijed :)
Kao prvo rodbina bi trebala da ti objasni.
Google http://www.cic.gc.ca/english/visit/apply-who.asp

Procitaj dobro , pripremi sve dokumente jer jedan ako fali nece it vratiti pare za proces a moguce da te odbiju.

Sretno
Keiko

#5 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Post by Keiko »

Zviz wrote:Meni netreba viza za Kanadu :D Sorri, pa nebi znao na to odgovorit ali nadam se da nije k'o za USA.
Mozda ne treba ni meni pa se opet ne hvalim! :-D :-D :D
Zviz
Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam

#6 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Post by Zviz »

Keiko wrote:
Zviz wrote:Meni netreba viza za Kanadu :D Sorri, pa nebi znao na to odgovorit ali nadam se da nije k'o za USA.
Mozda ne treba ni meni pa se opet ne hvalim! :-D :-D :D
Koji Colgate osmjeh :D
Keiko

#7 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Post by Keiko »

Zviz wrote: Koji Colgate osmjeh :D
Nema reklamiranja na forumu...Moj je Sensodyne ProNamel :-D .

:smileykojimase:
ifbbpro

#8 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Post by ifbbpro »

eda37 wrote:Molim vas da mi pomognete, zanima me da li je neko od vas pokusao izvaditi turisticku vizu za Kanadu, kako ide ta procedura, zanima me odlazak na nekih 1 do 2 mj. radi obilaska rodbine, hvala unaprijed :)
Malo kasnim.. ja sam dobio prije 2 sedmice turisticku vizu i mogu ti objasniti sve sto te interesuje, samo mi posalji poruku ako si jos zainteresovana. I ako mislis u roku mjesec dva sve rijesiti varas se.. sama procedura kod njih za obradu papira traje 6 sedmica.

Pozdrav
cehaja

#9 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Post by cehaja »

Najbolje napisi javno, ako koga jos bude interesovalo da ima inforormacije, odnosno da bude korisno svima koji zele.
Giancarlo

#10 Re: Kako izvaditi turisticku vizu za Canadu

Post by Giancarlo »

Ima li iko iskustva sa odbijanjem izdavanja vize, dakle dobije li se ikakvo obrazlozenje u vidu nekog papira uz pasos ili samo dobijes nazad prazan pasos ? Hvala :)
Post Reply