kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
european
#1 kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
E ovako moja ideja je sledeca, zelim da je podjelim sa vama da mi pomognete u odluci da li je dobra ili ne..
Veceras idem do nje prosle godine u ovo vrijeme smo se upoznali idem da joj odnesem ruzu pred kucu i kazem da izadje da se upznamo, a sutra planiram da je zovnem kod mene, a u sobu da stavim ruze, a od ruza da napravim njeno ime i napisem volim te, a u srediti toga torta sa svijecom na kojoj pise 1 godina, poslije toga mislio sam da izgraviram casu sa nasom slikom i to da joj poklonim, da li je ovo okej po vasem misljenju?
Hvala..
- butterfly_01
#2 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
previse romatnike... nemoj je ugusiti romantikom..
bolja opcija je idi s njom negdje na veceru, pa je onda vodi kod sebe.. a ta torta ruze.. nekako previse filsmki...
bolja opcija je idi s njom negdje na veceru, pa je onda vodi kod sebe.. a ta torta ruze.. nekako previse filsmki...
-
european
#3 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Iskreno ne volim ja romantiku nesto, ali to zbog nje, ona to voli.
- jos_uvijek_sanjam
#4 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Svaka cast
. Uradi bas tako, vjerujem da ce se jaaaaako obradovati. Meni se licno dopada. Drago mi je cuti da jos uvijek postoje romanticni muskarci. Btw, sretna prva godisnjica! 
-
european
- SemPer_fi
#6 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Puno romantike..

- altgr
#7 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
romanticna... odete u Pariz na kafu ili pak negdje jeftinije.
)
http://www.centrotours.ba/loc/avio_karte.wbsp?pid=30
-
european
#8 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
hahahahahaha, realno...SemPer_fi wrote:Puno romantike..
- tag33
#9 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Pa mozes je iznenaditi tako sto kad dodje ona kuci da te zatekne sa 2 zenske u krevetu
ne znam da li je moguce vece iznenadjenje
- Gologuzija
#10 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
isuči joj mazbatu, to djevojke najviše voleeuropean wrote:E ovako moja ideja je sledeca, zelim da je podjelim sa vama da mi pomognete u odluci da li je dobra ili ne..Veceras idem do nje prosle godine u ovo vrijeme smo se upoznali idem da joj odnesem ruzu pred kucu i kazem da izadje da se upznamo, a sutra planiram da je zovnem kod mene, a u sobu da stavim ruze, a od ruza da napravim njeno ime i napisem volim te, a u srediti toga torta sa svijecom na kojoj pise 1 godina, poslije toga mislio sam da izgraviram casu sa nasom slikom i to da joj poklonim, da li je ovo okej po vasem misljenju?
Hvala..
-
nula37
#11 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
meni je to pretjerano al haj ako ona voli fino ipak je ti najbolje znas 
- Gologuzija
#12 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
minhen 3 eura. jeftinije nego do ilidzealtgr wrote:romanticna... odete u Pariz na kafu ili pak negdje jeftinije.)
- respo
-
nula37
#14 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
jest jest iii jos da dodam ljubi se s tom drugom u ustarespo wrote:nadji drugu
-
spacek
#15 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Ne pretjeruj, jer naviknuces je, a poslije ces morati prevazici svoje mogucnosti i romanticne trenutke iz prethodnih godisnjica...skromno za pocetak, a iz godine u godinu pojacavaj tempo. Ovako ces sve folove istrositi i naredne godine ces se ponoviti ili nesto slabije odraditi pa je i razocarati... Dovoljno je ruza i volim te za pocetka...sitnim koracima 
-
Loba
#16 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Vi ste samo zavidni
..krivo vam što čovjeku ide u životu
Samo naprijed @european
Samo naprijed @european
-
ice2cube
#17 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Ma odlicno.. Sta god odlucis, vazno je da je od srca 
-
european
#18 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Hvala na pomoci...
- Loulou
#19 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
spacek wrote:Ne pretjeruj, jer naviknuces je...
Benchmark može ići samo prema gore
-
MorticiaAddams
#20 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
kupiš joj aston martina
šalim se (mada je,priznaj,ideja pravo dobra!
) samo se ti drži svoje ideje,djevojke su romantične i to vole,a šta fali ako je malo razmaziš?kao da ona tebi neće spremiti poklon
osim toga,kad su djevojke sretne u vezi,usrećuju partnera duplo više

- Baby Jane
#21 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Blago toj tvojoj. Toliko unaprijed planiras sta i kako. 
- duplanula
#22 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
spacek wrote:Ne pretjeruj, jer naviknuces je, a poslije ces morati prevazici svoje mogucnosti i romanticne trenutke iz prethodnih godisnjica...skromno za pocetak, a iz godine u godinu pojacavaj tempo. Ovako ces sve folove istrositi i naredne godine ces se ponoviti ili nesto slabije odraditi pa je i razocarati... Dovoljno je ruza i volim te za pocetka...sitnim koracima
So very true
-
quarterback
#23 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
ja sam vec kod druge ruze izgubio nit...european wrote:E ovako moja ideja je sledeca, zelim da je podjelim sa vama da mi pomognete u odluci da li je dobra ili ne..Veceras idem do nje prosle godine u ovo vrijeme smo se upoznali idem da joj odnesem ruzu pred kucu i kazem da izadje da se upznamo, a sutra planiram da je zovnem kod mene, a u sobu da stavim ruze, a od ruza da napravim njeno ime i napisem volim te, a u srediti toga torta sa svijecom na kojoj pise 1 godina, poslije toga mislio sam da izgraviram casu sa nasom slikom i to da joj poklonim, da li je ovo okej po vasem misljenju?
Hvala..
- phillie
#24 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Istina ti je ovdje recena...ne pretjeruj. Jeste, godinu dana ste zajedno i ti (vjerovatno i ona) mislis da je to jako bitno, ali ako vam bude srece doci ce i druga i treca i ostale godisnjice, doci ce rodjendani, osmi martovi, dani zaljubljenih, pa vjerovatno jos neki za koji nikad nisi ni cuo, ali eto bitan jeNe pretjeruj, jer naviknuces je, a poslije ces morati prevazici svoje mogucnosti i romanticne trenutke iz prethodnih godisnjica...skromno za pocetak, a iz godine u godinu pojacavaj tempo. Ovako ces sve folove istrositi i naredne godine ces se ponoviti ili nesto slabije odraditi pa je i razocarati... Dovoljno je ruza i volim te za pocetka...sitnim koracima
- Sofija89
#25 Re: kako iznenaditi djevojku za prvu godisnjicu?
Ajd' bogati ne lupetaj bezveze ......i da.....pogledaj datum kad je post postavljen ,cini mi se da si malo zakasnio sa savjetomcrkvice wrote:Istina ti je ovdje recena...ne pretjeruj. Jeste, godinu dana ste zajedno i ti (vjerovatno i ona) mislis da je to jako bitno, ali ako vam bude srece doci ce i druga i treca i ostale godisnjice, doci ce rodjendani, osmi martovi, dani zaljubljenih, pa vjerovatno jos neki za koji nikad nisi ni cuo, ali eto bitan jeNe pretjeruj, jer naviknuces je, a poslije ces morati prevazici svoje mogucnosti i romanticne trenutke iz prethodnih godisnjica...skromno za pocetak, a iz godine u godinu pojacavaj tempo. Ovako ces sve folove istrositi i naredne godine ces se ponoviti ili nesto slabije odraditi pa je i razocarati... Dovoljno je ruza i volim te za pocetka...sitnim koracimahocu da kazem, ovo su vam prvi pokloni, a nakon njih nema povratka (ne mozes joj kupiti automobil, a slijedeci poklon da bude ljubavna razglednica). Kreni sa nekim jednostavnijim, simpaticnim poklonom koji ce je iznenaditi, nasmijati, koji ce je sjecati na tebe i izmamiti osmjeh kad pomisli na to. Sta ja znam, kupi joj prsten
![]()