Kako izgubiti momka za 10 dana?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Latifo

#1 Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by Latifo »

Oni koji su gledali film možda otprilike znaju o čemu je riječ, a za one koji nisu i sam naslov teme dovoljno govori. :D
Dakle, šta je to što treba djevojka uraditi da 'natjera' momka da raskine sa njom? A pri tom ne mislim na neke drastične mjere kao npr. prevara i sl.
I naravno...ovu temu ne otvaram jer to zanima mene,nego na molbu drugarice (primjetila sam da je moderno tako reći na ovom forumu hahah :D )
Već vidim neke odgovore tipa 'samo budi ono što jesi, odmah ćeš ga otjerat'...pa da se odmah ogradim, ne mislim ja nikog pomoću vaših savjeta otjerat od sebe. Samo me zanima iz muške perspektive, šta je to što muškarce nervira kod djevojaka, pošto već znam šta nas (žemskinja dakleN) nervira kod vas (muškinja dakleN). Eto tolko, moja prva otvorena teeema jeej. Nek mi je sa srećom :D
pitt

#2 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by pitt »

upravo nas to nervira kod nekih djevojaka (pored zaglupljivanja clancima "kako da....." iz tabloida) sto zavlacite i nas i vas u te neke igre i petljancije.........brate ako neces da budes sa nekim otvori usta i reci mu u oci.
patrius

#3 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by patrius »

A zasto bas za 10 dana :?
anais_nin

#4 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by anais_nin »

pitt wrote:upravo nas to nervira kod nekih djevojaka (pored zaglupljivanja clancima "kako da....." iz tabloida) sto zavlacite i nas i vas u te neke igre i petljancije.........brate ako neces da budes sa nekim otvori usta i reci mu u oci.
upravo :D

igrice ostaviti djeci u obdanistu :D

zaista ne shvatam odrasle osobe bilo kojeg spola koje su spremna da trose svoje vrijeme i energiju na raznorazne igrice, manipulacije, drame itd itd :-)
kako mi treba da znamo sta njenog momka nervira :? valjda bi ona to trebala da zna :D nije mi jasno da neko misli da postoji univerzalan odgovor na takvo pitanje :-? pa pobogu nisu svi muskarci isti :roll:
black

#5 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by black »

nek ti je sa srecom i novi nick :mrgreen:
SaraLe

#6 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by SaraLe »

pitt wrote:upravo nas to nervira kod nekih djevojaka (pored zaglupljivanja clancima "kako da....." iz tabloida) sto zavlacite i nas i vas u te neke igre i petljancije.........brate ako neces da budes sa nekim otvori usta i reci mu u oci.
Sto je neko danas ozbiljan :D djelujes ljut bez smajlija u postu :lol: :lol:
mamica papucarka

#7 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by mamica papucarka »

patrius wrote:A zasto bas za 10 dana :?
ma po onom filmu bolan :lol:
kad mu cura upada u stan dok on karta sa jaranima, vadi maramicu iz dzepa, pa mu brise nos pred svima :lol:
ona je kao novinarka pa zeli napisat kolumnu, te je njega izabrala ko zrtvu na kojim ce da testira svoj misljenje :lol:
S druge strane, on se nesto kladio sa jaranima da ce izdrzat, pa nece da prekine sa njom :lol: Elem, ona njemu pravu svakojake scene kontajuci "evo sad ce me nogirat", a on trpi iz inata:lol:
Na kraju se zaljubljuju jedno u drugo ( a kako bi drugcije i bilo :lol: )
pitt

#8 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by pitt »

pa rekli tako oprah i dr. phill :D :D :D :D

a koji je stari nick? Da znam vrijedi li pricati :D :D
milivoje

#9 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by milivoje »

Reci mu da ga volis i da si spremna za brak...
...da sto prije zelis da mu rodis 5-ero djece...
...ili (jos bolje) da si vec trudna :mrgreen:
pitt

#10 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by pitt »

SaraLe wrote:
ma nisam ba :D :D mrsko mi bilo tipkati. ne predvidjam svijetlu buducnost ovoj temi :D :D
idia

#11 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by idia »

.
Last edited by idia on 05/03/2011 10:00, edited 1 time in total.
d2

#12 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by d2 »

Latifo wrote:Oni koji su gledali film možda otprilike znaju o čemu je riječ, a za one koji nisu i sam naslov teme dovoljno govori. :D
Dakle, šta je to što treba djevojka uraditi da 'natjera' momka da raskine sa njom? A pri tom ne mislim na neke drastične mjere kao npr. prevara i sl.
I naravno...ovu temu ne otvaram jer to zanima mene,nego na molbu drugarice (primjetila sam da je moderno tako reći na ovom forumu hahah :D )
Već vidim neke odgovore tipa 'samo budi ono što jesi, odmah ćeš ga otjerat'...pa da se odmah ogradim, ne mislim ja nikog pomoću vaših savjeta otjerat od sebe. Samo me zanima iz muške perspektive, šta je to što muškarce nervira kod djevojaka, pošto već znam šta nas (žemskinja dakleN) nervira kod vas (muškinja dakleN). Eto tolko, moja prva otvorena teeema jeej. Nek mi je sa srećom :D
obdaniste je 20 metara niz ulicu pa lijevo
SaraLe

#13 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by SaraLe »

pitt wrote:
SaraLe wrote:
ma nisam ba :D :D mrsko mi bilo tipkati. ne predvidjam svijetlu buducnost ovoj temi :D :D
Trebala sam joj ja objasniti, kako otjerati muskarca :D :lol: :lol:
Latifo

#14 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by Latifo »

a zasto bas za 10 dana, pa tako se zove film taj u kojem glavna glumica radi sve da izludi tog svog novog dJečka. sve ono za šta se inače smatra da muškima smeta, pretjerana emotivnost i sl
A nisam mislila neke namjenske igrice šta treba uraditi, nego šta inače smeta muškima (ja sam rekla znam šta ću ja uraditi ako se odlučim na takvo nešto, just be myself :D ) . A na ideju da postavim temu sam došla nakon današnjeg razgovora s prijateljicom, i ugl. zaključile smo kako imaju te neke određene stvari koje nas nerviraju, a da muški rade da nisu ni svjesni toga. E, sad se postavlja pitanje, čime to mi iritiramo muške, što je nama onako sasvim normalno, a da nijh izluđuje. Tipa ovo spominjanja braka i čopora djece heheh. :D
anais_nin

#15 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by anais_nin »

evy wrote:
Latifo wrote:...pa da se odmah ogradim, ne mislim ja nikog pomoću vaših savjeta otjerat od sebe. Samo me zanima iz muške perspektive, šta je to što muškarce nervira kod djevojaka
ja mislim da je ona ovdje samo neshvacena :lol: ili ste preskocili ovu recenicu :D ona pita sta muskarcima smeta da bi to kasnije izbjegla a ne da bi to znanje iskoristila da ga otjera :oops: :-)

ja nisam musko ali sam primjetila da ih plaho nervira kikocenje :lol: samo se stalno smijeskaj i ima da te nokautira :D
ne znam, ja samo primjetih da se spomenje neka prisila :D i neke generalizacije :lol:
Latifo wrote:Dakle, šta je to što treba djevojka uraditi da 'natjera' momka da raskine sa njom?
meni u ovom zadatku nema ama bas nista komplikovano, niti nejasno :D sto pitt rece zines, kazes da je zavrseno i idemo dalje :) ta nije nuklearna fizika :shock: :?
pitt

#16 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by pitt »

SaraLe wrote:
Trebala sam joj ja objasniti, kako otjerati muskarca :D :lol: :lol:
mislim da joj se ne bi svidio savjet.....a mozda i bi :D :D :D ko ce ti ga znati :D :D :D :D
patrius

#17 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by patrius »

mamica papucarka wrote:
ma po onom filmu bolan :lol:
kad mu cura upada u stan dok on karta sa jaranima, vadi maramicu iz dzepa, pa mu brise nos pred svima :lol:
ona je kao novinarka pa zeli napisat kolumnu, te je njega izabrala ko zrtvu na kojim ce da testira svoj misljenje :lol:
S druge strane, on se nesto kladio sa jaranima da ce izdrzat, pa nece da prekine sa njom :lol: Elem, ona njemu pravu svakojake scene kontajuci "evo sad ce me nogirat", a on trpi iz inata:lol:
Na kraju se zaljubljuju jedno u drugo ( a kako bi drugcije i bilo :lol: )
Ma izdrz'o je Mujo i gore :D
anais_nin

#18 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by anais_nin »

Latifo wrote:a zasto bas za 10 dana, pa tako se zove film taj u kojem glavna glumica radi sve da izludi tog svog novog dJečka. sve ono za šta se inače smatra da muškima smeta, pretjerana emotivnost i sl
A nisam mislila neke namjenske igrice šta treba uraditi, nego šta inače smeta muškima (ja sam rekla znam šta ću ja uraditi ako se odlučim na takvo nešto, just be myself :D ) . A na ideju da postavim temu sam došla nakon današnjeg razgovora s prijateljicom, i ugl. zaključile smo kako imaju te neke određene stvari koje nas nerviraju, a da muški rade da nisu ni svjesni toga. E, sad se postavlja pitanje, čime to mi iritiramo muške, što je nama onako sasvim normalno, a da nijh izluđuje. Tipa ovo spominjanja braka i čopora djece heheh. :D
a koliko je vama godina? :? :shock:
Latifo

#19 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by Latifo »

anais_nin wrote:
evy wrote:
Latifo wrote:...pa da se odmah ogradim, ne mislim ja nikog pomoću vaših savjeta otjerat od sebe. Samo me zanima iz muške perspektive, šta je to što muškarce nervira kod djevojaka
ja mislim da je ona ovdje samo neshvacena :lol: ili ste preskocili ovu recenicu :D ona pita sta muskarcima smeta da bi to kasnije izbjegla a ne da bi to znanje iskoristila da ga otjera :oops: :-)

ja nisam musko ali sam primjetila da ih plaho nervira kikocenje :lol: samo se stalno smijeskaj i ima da te nokautira :D
ne znam, ja samo primjetih da se spomenje neka prisila :D i neke generalizacije :lol:
Latifo wrote:Dakle, šta je to što treba djevojka uraditi da 'natjera' momka da raskine sa njom?
meni u ovom zadatku nema ama bas nista komplikovano, niti nejasno :D sto pitt rece zines, kazes da je zavrseno i idemo dalje :) ta nije nuklearna fizika :shock: :?

ma ta prisila je pod navodnicima, nije se baš tako mislilo (a možda i jest pa se sad malko vadim jer su svi počeli napadati...a opet ima i ona 'nije majka muju klela što je kocko, nego što se vadio' heheheh :D ). A naslov teme je dat po filmu (mislim da me mamica papucarka razumije ako nista :) ). Suština je ustvari da mene zanima čime to mi nerviramo njih, ko oni nas, a da nismo toga ni svjesni, ko što nisu ni oni. E sad ako ste me razumjeli, možel kakvih konkretnih odgovora, prvenstveno od muške formske populacije...a ako niste, ud'rite opet na maksuma.. :sad: :D
milivoje

#20 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by milivoje »

meni...petlnes' :mrgreen:
pitt

#21 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by pitt »

ja ti rekoh....tim filmovima i glupim savjetima tabloida. Budi iskrena i uvijek reci ono sto osjecas i zelis.....i neces imati problema.
Latifo

#22 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by Latifo »

milivoje wrote:meni...petlnes' :mrgreen:

meni dvanes...al' ocu da fojumam s vejikima, nemooote me tejat, pjimiiitee meee...smajliscukećimočima
milivoje

#23 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by milivoje »

Latifo wrote:
milivoje wrote:meni...petlnes' :mrgreen:

meni dvanes...al' ocu da fojumam s vejikima, nemooote me tejat, pjimiiitee meee...smajliscukećimočima
:thumbup:
anais_nin

#24 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by anais_nin »

Latifo wrote: ma ta prisila je pod navodnicima, nije se baš tako mislilo (a možda i jest pa se sad malko vadim jer su svi počeli napadati...a opet ima i ona 'nije majka muju klela što je kocko, nego što se vadio' heheheh :D ). A naslov teme je dat po filmu (mislim da me mamica papucarka razumije ako nista :) ). Suština je ustvari da mene zanima čime to mi nerviramo njih, ko oni nas, a da nismo toga ni svjesni, ko što nisu ni oni. E sad ako ste me razumjeli, možel kakvih konkretnih odgovora, prvenstveno od muške formske populacije...a ako niste, ud'rite opet na maksuma.. :sad: :D
ma shvatam i ja zbog cega naslov teme :D film je simpa....ali to je ipak samo FILM :D takvi filmovi i jesu zasnovani na generalizacijama.... :-) generalizacijama koje rijetko kada imaju puno veze sa stvarnim zivotom....i zato u 99% slucajeva vrlo je lako predvijeti tok, kao i kraj takvog filma....zivot pak nije ni priblizno tako predvidiv....

zao mi je ako se osjecas napadnuta, nije to bila namjera... :D ali je malkice nezrelo promatrati shablonski sve osobe muskog roda ili sve osobe zenskog roda :D
da uzmes 2 muskarca iste generacije iz slicne sredine dali bi ti vjerovatno razlicite odgovore :D zasto? zato sto je svako od nas osoba za sebe...
ti i tvoja prijateljica ste mozda slicne u nekim stvarima, ali samo zato sto vas OBE nesto nervira, ne znaci da to nervira citavu zensku populaciju :) predrasude su pravo zeznuta stvar....

npr. navodno muskarcima ide na zivce roncanje (prigovaranje)....ta pretpostavka je temelj mnogih zezancija, viceva itd itd...medjutim postoji dosta muskaraca kojima zene krv njihovu popise, stalno im nesto prigovaraju, a opet njima niko ko njihova hanuma :)

zakljucak: svako od nas ti moze odgovoriti koje su to stvari koje njega ili nju nerviraju kod osoba suprotnog pola....ali ne ocekuj da ce biti znacajnog presjeka skupova u odgovorima kod osoba istog pola :)
Latifo

#25 Re: Kako izgubiti momka za 10 dana?

Post by Latifo »

pitt wrote:ja ti rekoh....tim filmovima i glupim savjetima tabloida. Budi iskrena i uvijek reci ono sto osjecas i zelis.....i neces imati problema.

ma te ljubavne savjete iz tabloida(a ovdje ću da ubrojim tad popularne ok!, teen i sl) sam prestala slušati tamo negdje kod prvog srednje :-D ...a i oni članci na sa-x-u koji počinju sa 'evo na internetu smo pronašli par savjeta za vas kako osvojiti momka/djevojku bla bla mi baš ne piju vode. E pošto mene ne zanimaju glupi savjeti tabloida, nego murdra forumska mišljenja ja se obratih vama...šta ću, moram se malko i ulizivat, jelte, k'o kad sam na nož dočekaTa... :D
Post Reply