Kako izgleda vase jutro???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- insomnia78
#26 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ustanem u zadnji tren, znaci max 6:15 pranje zuba, cigara, nesto slatko i pun gas, zena pocinje raditi kasnije tako da nju probudim telefonom kad dodjem na poso
s' moje sokocalo
s' moje sokocalo
-
radenska
#27 Re: Kako izgleda vase jutro???
Kaze mi navecer kad ce ustati ( obicno od pola 6 do pola 7 kako kad), onda navijem sat da ustanem 10 min prije njega, napravim kafu, ukljucim mu kompjuter i zovnem ga da ustane. KAd idem na fax, idemo skupa, kad ne idem ja se lijepo poslije toga vratim spavati do 8, pola 9 
- Kinaski
#28 Re: Kako izgleda vase jutro???
Prvi pusac koji pere zubeinsomnia78 wrote:Ustanem u zadnji tren, znaci max 6:15 pranje zuba, cigara, nesto slatko i pun gas, zena pocinje raditi kasnije tako da nju probudim telefonom kad dodjem na poso
s' moje sokocalo
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
- Kinaski
#29 Re: Kako izgleda vase jutro???
Koliko vi imate godina.znal ti mamaradenska wrote:Kaze mi navecer kad ce ustati ( obicno od pola 6 do pola 7 kako kad), onda navijem sat da ustanem 10 min prije njega, napravim kafu, ukljucim mu kompjuter i zovnem ga da ustane. KAd idem na fax, idemo skupa, kad ne idem ja se lijepo poslije toga vratim spavati do 8, pola 9
- kockica_kockica
#30 Re: Kako izgleda vase jutro???
Navijem sat da zvoni u 6 i 15
Ne ustajem prije pola 7
Onda ko gazela iskocim iz kreveta .. kupatilo ... oblacenje skidanje oblacenje skidanje oblacenje (ko jos ima vremena za kafu
) ... ko furija izletim iz stana.. vratim se barem jednom jer sam nesto zaboravila... nekad i vise puta... kad konacno izadjem iz zgrade i udjem u auto vec kasnim...
Kafu pijem na poslu...
Da dodam..
Vikendom obicno nemam jutro... vec podne.. A ako ne daj Boze jutro bude.. Obicno sjedim u pidzami i pijem prvu jutarnju u sutnji... Ponekad radio upalim.. to je vrhunac moje komunikacije ujutro...
Ne ustajem prije pola 7
Onda ko gazela iskocim iz kreveta .. kupatilo ... oblacenje skidanje oblacenje skidanje oblacenje (ko jos ima vremena za kafu
Kafu pijem na poslu...
Da dodam..
Vikendom obicno nemam jutro... vec podne.. A ako ne daj Boze jutro bude.. Obicno sjedim u pidzami i pijem prvu jutarnju u sutnji... Ponekad radio upalim.. to je vrhunac moje komunikacije ujutro...
-
thEnd
#31 Re: Kako izgleda vase jutro???
Budjenje od 6-6:20. Kupatilo, Sabah namaz, spremanje, voznja do posla. Na poslu pola sata ranije, usput kupim novine, da li na semaforu ili trafici, kafa u obliznjem kaficu do pocetka radnog vremena. Ps, zena ne radi, pa kafu zajedno pijemo samo vikendom. Ima li onih koju ustanu u 4 pa idu na dzogiranje i slicno?
-
Saveznik
#32 Re: Kako izgleda vase jutro???
Sve ti je ovo dobro samo izbjegavaj slatko izjutra. Znam i takve slucajeve koji su od jutarnje kasike medainsomnia78 wrote:Ustanem u zadnji tren, znaci max 6:15 pranje zuba, cigara, nesto slatko i pun gas, zena pocinje raditi kasnije tako da nju probudim telefonom kad dodjem na poso
s' moje sokocalo
fasovali dijabetis.
-
radenska
#33 Re: Kako izgleda vase jutro???
eh eno sad (ako koristi kompjuter sigurno ne igra igrica) a imamo i vise nego dovoljno godina. S tim da se pazimo ko mala djeca187 wrote:Koliko vi imate godina.znal ti mamaradenska wrote:Kaze mi navecer kad ce ustati ( obicno od pola 6 do pola 7 kako kad), onda navijem sat da ustanem 10 min prije njega, napravim kafu, ukljucim mu kompjuter i zovnem ga da ustane. KAd idem na fax, idemo skupa, kad ne idem ja se lijepo poslije toga vratim spavati do 8, pola 9
- Kinaski
#34 Re: Kako izgleda vase jutro???
Studenti su najboljiradenska wrote:eh eno sad (ako koristi kompjuter sigurno ne igra igrica) a imamo i vise nego dovoljno godina. S tim da se pazimo ko mala djeca187 wrote:Koliko vi imate godina.znal ti mamaradenska wrote:Kaze mi navecer kad ce ustati ( obicno od pola 6 do pola 7 kako kad), onda navijem sat da ustanem 10 min prije njega, napravim kafu, ukljucim mu kompjuter i zovnem ga da ustane. KAd idem na fax, idemo skupa, kad ne idem ja se lijepo poslije toga vratim spavati do 8, pola 9
- likce
#35 Re: Kako izgleda vase jutro???
Cim progledam odmah uz guzove jer ko zna sta me ceka u toku dana i kakav cu biti navece pa da me ne bi omasilo!Hanuma izluduje od toga,al ja joj nemogu pomoci!
-
Smail Aga
#36 Re: Kako izgleda vase jutro???
Zornjak je osnova svakoga uspjesnoga jutra i dobroga danafetic wrote:Cim progledam odmah uz guzove jer ko zna sta me ceka u toku dana i kakav cu biti navece pa da me ne bi omasilo!Hanuma izluduje od toga,al ja joj nemogu pomoci!
Cudna ti hanuma,trebala bi biti zahvalna . Moja dobije kafu u krevet,pa metak,pa joj pravim dorucak. Prede ko maca a kada joj se ovaj raspored poremeti,ujeda citav dan isto pasce
Ceraj ti tu svoju,to je nesto nezahvalno
- kixa
#37 Re: Kako izgleda vase jutro???
Meni sestra pravi kafu
A onda ce muz 
- anonimnaosoba
#38 Re: Kako izgleda vase jutro???
k'o i @ leetu

-
dert
- limunada25
#40 Re: Kako izgleda vase jutro???
Cim progledam odmah uz guzove jer ko zna sta me ceka u toku dana i kakav cu biti navece pa da me ne bi omasilo!Hanuma izluduje od toga,al ja joj nemogu pomoci![/quote]

-
sumirprimus
#41 Re: Kako izgleda vase jutro???
ustajem sam,il 6 il 6:25 zavisno od radnog vremena,ne gubim ni sekundu na kafu i slicne stvari,volim vise spavat 2 min duze nego pit kafu,doruckovat,tuhinjat i to zeni uz guzove
...
vremena nam se ne podudaraju,pa ne trazim nista i ne smetam,i ja da mogu spavat ne bi volio da mene dira,i tako...
vremena nam se ne podudaraju,pa ne trazim nista i ne smetam,i ja da mogu spavat ne bi volio da mene dira,i tako...
-
dert
#42 Re: Kako izgleda vase jutro???
Kad izlazim ujutro....navecer je sve sto cu obuci poredano na kaucu i s pola otvorenoga oka nabacivam na sebe
noge u tene sama upadaju....pihnem malo kafe a ostatak ponesem i sve to bez i jedne rijeci
A ako ne moram nigdje ici do podne neJma teorije da me neko svuce s kreveta
noge u tene sama upadaju....pihnem malo kafe a ostatak ponesem i sve to bez i jedne rijeci
A ako ne moram nigdje ici do podne neJma teorije da me neko svuce s kreveta
Last edited by dert on 24/08/2012 04:02, edited 1 time in total.
-
missko
#43 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ovo je ono sto mi na prvu padne na pametfetic wrote:Cim progledam odmah uz guzove jer ko zna sta me ceka u toku dana i kakav cu biti navece pa da me ne bi omasilo!Hanuma izluduje od toga,al ja joj nemogu pomoci!
Inace nikad skupa ne ustajemo, onaj ko prvi ustane napravi sebi kafu i onda je popije u miru ali zna da onda treba djecu pripremit za vrtica. Ako hanuma popusti ujutro mojim zahtjevima onda ja prvi ustajem i sredim sve a ako me odbije onda mora preuzeti obaveze oko djece. Ni ono ni ja ne pijemo kafu ako radimo rano ujutro, kafa se obavlja onda na poslu.
- duminjo
#44 Re: Kako izgleda vase jutro???
kad sam prva smjena u 6 sati, prvo se mati dere "ajde ustani okasnices"...dobroooooo i samo se okrenem, minut kasnije zvoni telefon, djevojka zove da me budi ja se javljam "evo umivam se".. okrenem se opet. minut kasnije mati opet "ajde bolan okasnices... ma jesam mati evo oblacim se samo da izadjem i okrenem se.. minut kasnije, opet telefon, opet cura zove, ja se javljam "evo oblacim tene i ocu da izadjem"....i tako dok pametniji ne popusti... JEDVA
- Not My Idea
#45 Re: Kako izgleda vase jutro???
Jos cu pomislit da je ovaj smail aga - žulijan asanžSmail Aga wrote:Zornjak je osnova svakoga uspjesnoga jutra i dobroga danafetic wrote:Cim progledam odmah uz guzove jer ko zna sta me ceka u toku dana i kakav cu biti navece pa da me ne bi omasilo!Hanuma izluduje od toga,al ja joj nemogu pomoci!![]()
![]()
![]()
Cudna ti hanuma,trebala bi biti zahvalna . Moja dobije kafu u krevet,pa metak,pa joj pravim dorucak. Prede ko maca a kada joj se ovaj raspored poremeti,ujeda citav dan isto pasce![]()
![]()
![]()
![]()
Ceraj ti tu svoju,to je nesto nezahvalno![]()
-
Nera_22
#46 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ja sa bebom ustanem oko 6:6:30 najduze 7, a on nastavi spavati. Ako me dijete pusti spremim mu odručak, a sebi kafu, on je ne pije i budim ga oko 8, a do tad je ustala i starija kčerka. On ustane doručkuje, a ja pijem kafu. Mi se spremimo i otpratimo ga do posla, on na poso, a mi u tutnjažu. Usput, prije izalska iz kuće smo starijoj dali doručak. Helem, izgleda haotično, ali nama bude lijepo, nekako smo navikli na našu gužvu.
-
Mali Memo
#47 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ako se po jutru dan poznaje, onda cu imati erekciju cijeli dan 
-
TRŠ
#48 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ustanem ja, ustane mi hašim, nema zenska na vidiku i nazad na spavanac obojica 
- duplanula
#49 Re: Kako izgleda vase jutro???
Nera_22 wrote:Ja sa bebom ustanem oko 6:6:30 najduze 7, a on nastavi spavati. Ako me dijete pusti spremim mu odručak, a sebi kafu, on je ne pije i budim ga oko 8, a do tad je ustala i starija kčerka. On ustane doručkuje, a ja pijem kafu. Mi se spremimo i otpratimo ga do posla, on na poso, a mi u tutnjažu. Usput, prije izalska iz kuće smo starijoj dali doručak. Helem, izgleda haotično, ali nama bude lijepo, nekako smo navikli na našu gužvu.
Neka nam je svima ovakva guzva
- pustopoljina
#50 Re: Kako izgleda vase jutro???
radnim danima na jednoj adresi- palim komp, stavljam kafu, jogurt i müsli...tusiranje, skidam kafu, zdjela sa zitaricama, kompjuter. sminkanje. nekad ostavim sve na stolu, nekad operem...kako stignem.
na drugoj adresi, radnim danima...ustajem tus, sminka, na vrata, pekara+kafa+cigara.
vikendom se ne ustaje iz kreveta, a dorucak traje i do rucka...osim ako se negdje ide odmah ujutru. ako se nikud ne ide, ujutru se vikendom isto ukljuci masina za ves.
na drugoj adresi, radnim danima...ustajem tus, sminka, na vrata, pekara+kafa+cigara.
vikendom se ne ustaje iz kreveta, a dorucak traje i do rucka...osim ako se negdje ide odmah ujutru. ako se nikud ne ide, ujutru se vikendom isto ukljuci masina za ves.