Nekad kad pricam sa momkom o buducem braku aBd
Kako izgleda vase jutro???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- limunada25
#1 Kako izgleda vase jutro???
Zanima me ujutro kad ustanete kako zapocinjete dan, i ko od vas dvoje pravi kafu-naravno ako je pijete ??
, on mi kaze kako cu ja trebati ustajati da njemu skuham kafu iako ja npr. ne moram na posao..(a mogu i bez kafe). Znaci da li vi zene koje ne radite ustajete vasem muzu da mu napravite kaficu ili dorucak, ili ostajete spavati??
-
Bušman
#2 Re: Kako izgleda vase jutro???
Bome ja pravim kafu cesce
Doduse, meni je to poseban ritual svakako u kome uzivam na bas poseban nacin.
A jutarnja rutina mi je jedva ustanem, otrcim u kupatilo i pljusnem se hladnom vodom za razbudjivanje. Onda kafa, odabir odjece, cesto i peglanje
, i bjeg iz kuce na posao 
A jutarnja rutina mi je jedva ustanem, otrcim u kupatilo i pljusnem se hladnom vodom za razbudjivanje. Onda kafa, odabir odjece, cesto i peglanje
- limunada25
#3 Re: Kako izgleda vase jutro???
Bušman wrote:Bome ja pravim kafu cesceDoduse, meni je to poseban ritual svakako u kome uzivam na bas poseban nacin.
A jutarnja rutina mi je jedva ustanem, otrcim u kupatilo i pljusnem se hladnom vodom za razbudjivanje. Onda kafa, odabir odjece, cesto i peglanje, i bjeg iz kuce na posao
A ona spava dok ti pravis kafu i peglas kosulju?
- terra_incognita
#4 Re: Kako izgleda vase jutro???
On obavi svoju jutarnju toaletu onda mi napravi kafu i probudi me jer ja nesto kasnije odlazim....tako da skupa pijemo...
-
Bušman
#5 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ma ustajemo oboje, ona pravi dorucak ako ja pravim kafu i obrnuto. Nisam bas papucarlimunada25 wrote:Bušman wrote:Bome ja pravim kafu cesceDoduse, meni je to poseban ritual svakako u kome uzivam na bas poseban nacin.
A jutarnja rutina mi je jedva ustanem, otrcim u kupatilo i pljusnem se hladnom vodom za razbudjivanje. Onda kafa, odabir odjece, cesto i peglanje, i bjeg iz kuce na posao
A ona spava dok ti pravis kafu i peglas kosulju?![]()
- limunada25
#6 Re: Kako izgleda vase jutro???
Fifti-fiftiBušman wrote:Ma ustajemo oboje, ona pravi dorucak ako ja pravim kafu i obrnuto. Nisam bas papucarlimunada25 wrote:Bušman wrote:Bome ja pravim kafu cesceDoduse, meni je to poseban ritual svakako u kome uzivam na bas poseban nacin.
A ona spava dok ti pravis kafu i peglas kosulju?![]()
![]()
- ifas
#7 Re: Kako izgleda vase jutro???
nikako ... ova moja ne slazi sa mene

- limunada25
#8 Re: Kako izgleda vase jutro???
ifas wrote:nikako ... ova moja ne slazi sa mene![]()
![]()
![]()
![]()
-
Saveznik
#9 Re: Kako izgleda vase jutro???
Zena se digne ranije i mene kada se probudim oko 9 zove na kafu.
Onda popijemo kafu zajedno ona nastavi da radi po kuci ja se vratim u krevet i gledam TV, razmisljam ili
telefoniram s rajom negdje do 11 onda sidjem u firmu i radim do dva sata kada idemo na rucak.
Onda popijemo kafu zajedno ona nastavi da radi po kuci ja se vratim u krevet i gledam TV, razmisljam ili
telefoniram s rajom negdje do 11 onda sidjem u firmu i radim do dva sata kada idemo na rucak.
-
samina_swe
#10 Re: Kako izgleda vase jutro???
On ustaje u 8,ja se dignem u 7 spremim sve,ispratim ga,i opet krevet
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#11 Re: Kako izgleda vase jutro???
moda56 wrote:samina_swe wrote:On ustaje u 8,ja se dignem u 7 spremim sve,ispratim ga,i opet krevet
a jos sam i nevina
- zateznistub
- HasH001
#13 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ustajem u 5:30, tolet,budim nju,ona u toalet, ja pravim kafu. Onda popijemo kafu cca 5min, ona ide peglat kosulju meni, svoju i odjecu od nase kcerke a ja pravim uzinu za malu za vrtic. Oboje se spremimo i zajedno obucemo malu onako uspavanu u 6:30. Ja bacam smece ona vozi malu u vrtic. Pa svako poslu svome. 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#14 Re: Kako izgleda vase jutro???
Spavam do 2.
- Op3r4t0r
#15 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ako u nasem braku ista fali to je onda ovo zajednicko ustajanje, zeni to posebno nedostaje ali nazalost nam se radna vremena ne podudaraju.
Zena ima standardno radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 08:00-17:00, dok se na mom poslu radi 24/7/365 tako da se ne podudaramo, doduse ja vecinom radim jutarnje smjene, izostavim li ne bas ceste nocne i vrlo rijetke neke popodnevne smjene, inace ustajem prilicno rano, 5:30, u kuci se zadrzim oko 15 minuta dok se obucem i obavim kupatilo i vec sam u autu jer kahvu ne pijem a dorucak me ceka na poslu.
Zena ustaje oko pola 7, probala je ona par puta ustati zajedno sa mnom, ali je skontala da ne vrijedi jer ja s obzirom da radim rano ustajem u posljedni cas i ne zadrzavam se u kuci duze od 15 minuta i u tih 15 minuta stignemo progovoriti 3 rijeci, pa se od tog odustalo.
U slucaju da ja imam slobodan dan unutar sedmice onda njeno ustajanje vrlo rado zelim i da ne cujem
jer kahvu ne pijem, nisam ranoranioc osim kad moram i rado odspavam.
Jedino nam preostanu neki vikendi kad mene zadese slobodni, nekad oba dana, a nekad bar jedan od njih, doduse nekad ni jedan
, eh tad ustajemo zajedno, s tim da tad jako cesto jutro i ne vidimo jer se probudimo oko 11 ili cak i kasnije, ona popije kahvu, ja caj ili kakao, jedemo i vec je podne a posto pitanje nije kako nam izgleda podne ovdje se zaustavljam 
Zena ima standardno radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 08:00-17:00, dok se na mom poslu radi 24/7/365 tako da se ne podudaramo, doduse ja vecinom radim jutarnje smjene, izostavim li ne bas ceste nocne i vrlo rijetke neke popodnevne smjene, inace ustajem prilicno rano, 5:30, u kuci se zadrzim oko 15 minuta dok se obucem i obavim kupatilo i vec sam u autu jer kahvu ne pijem a dorucak me ceka na poslu.
Zena ustaje oko pola 7, probala je ona par puta ustati zajedno sa mnom, ali je skontala da ne vrijedi jer ja s obzirom da radim rano ustajem u posljedni cas i ne zadrzavam se u kuci duze od 15 minuta i u tih 15 minuta stignemo progovoriti 3 rijeci, pa se od tog odustalo.
U slucaju da ja imam slobodan dan unutar sedmice onda njeno ustajanje vrlo rado zelim i da ne cujem
Jedino nam preostanu neki vikendi kad mene zadese slobodni, nekad oba dana, a nekad bar jedan od njih, doduse nekad ni jedan
-
Bušman
#16 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ujutro ustanem u 3
-
febo_acm
#17 Re: Kako izgleda vase jutro???
Na sabahu zena se digne, meni se digne i tako... Druzimo se 
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
Sent from my XT910 using Tapatalk 2
-
gerberica
#18 Re: Kako izgleda vase jutro???
Prije nekad dok nisam radila on mi nije dao da se dzaba patim i ustajem da bih sa njim popila kafu u pola 7 i ostanem onako bezveze da se dosadjujem. On nije htio da radi njega ja ispastam .Ja se nisam bunila
.
Ovo je bio odgovor za one nezaposlene zene.
Vec godinama ako sam ja prva onda ja ustanem nekih 10 min prije njega (5 i 20 min) i pravim kafu pa njega budim i onda cutimo i pijemo kafu. Poslije se svako sprema i onda skupa na posao.
Ako sam ja druga (on nema drugu) onda se ponasam kao dok nisam radila.On sam sebi pravi kafu i odlazi.
Ovo je bio odgovor za one nezaposlene zene.
Vec godinama ako sam ja prva onda ja ustanem nekih 10 min prije njega (5 i 20 min) i pravim kafu pa njega budim i onda cutimo i pijemo kafu. Poslije se svako sprema i onda skupa na posao.
Ako sam ja druga (on nema drugu) onda se ponasam kao dok nisam radila.On sam sebi pravi kafu i odlazi.
-
samina_swe
#19 Re: Kako izgleda vase jutro???
zar ne kontas da je gore bila zafrkancija? nisam udata,i nemam deckamoda56 wrote:samina_swe wrote:On ustaje u 8,ja se dignem u 7 spremim sve,ispratim ga,i opet krevet
a jos sam i nevina
-
miki.ba
#20 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ustanem ok 7h , skuham kafu sam, pijem kafu sam 1h bez tv-a bez ista samo uživam u tišini, obavim veliku nuždu, spremim se i na poso oko pola 9, naže ustane oko 10 h.
Ovo mi odlično odgovara znam kad žena ustane da je uvijek neka teška tema na sabahu.
Ovo mi odlično odgovara znam kad žena ustane da je uvijek neka teška tema na sabahu.
-
Lounge Act
#21 Re: Kako izgleda vase jutro???
.
Last edited by Lounge Act on 03/01/2015 13:10, edited 1 time in total.
-
mušema
#22 Re: Kako izgleda vase jutro???
Pa kad ti ustajes pa sve stignes obaviti?Bušman wrote:Bome ja pravim kafu cesceDoduse, meni je to poseban ritual svakako u kome uzivam na bas poseban nacin.
-
Smail Aga
#23 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ustanem,skuham kafu ,sebi,pregledam postu na mailu,obavim sve poslove vezano za to u tisini,da je ne probudim. Onda regulisem djecu,pse,macke,ptice,ribice. U tisini naravno. Onda stavljam drugu kafu,donosim joj u krevet,budim je njezno. Cekam da ona popije pola kafe,onda se privucem ,pritiskom mog odredzenoga organa uz nju,tiho joj stavim na znanje da cemu je vrijeme,tome je i vakat. Onda ona jos pomalo krmelja ali pritisak 'organa' je polako dovlaci svjesti i izaziva reakciju. Poslije toga pocinje dug i naporan radni dan

- Kinaski
#24 Re: Kako izgleda vase jutro???
Ustanem , opsujem nesto.Poijem kafu izadjem iz kuce.Svratim do kafica .popijem kafu.Usput opsujem nesto.Krenem kuci , svtatim do drugog kafica.Popijem kafu. Opsujem nesto....
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5570 using Tapatalk 2
-
miki.ba
#25 Re: Kako izgleda vase jutro???
Šta se dešava sa organom kad se djeca probude?Smail Aga wrote:Ustanem,skuham kafu ,sebi,pregledam postu na mailu,obavim sve poslove vezano za to u tisini,da je ne probudim. Onda regulisem djecu,pse,macke,ptice,ribice. U tisini naravno. Onda stavljam drugu kafu,donosim joj u krevet,budim je njezno. Cekam da ona popije pola kafe,onda se privucem ,pritiskom mog odredzenoga organa uz nju,tiho joj stavim na znanje da cemu je vrijeme,tome je i vakat. Onda ona jos pomalo krmelja ali pritisak 'organa' je polako dovlaci svjesti i izaziva reakciju. Poslije toga pocinje dug i naporan radni dan![]()
![]()
![]()