Kako izbrisati postojeci Windows 7 i instalirati SP3?
Moderator: Benq
-
masehz
#1 Kako izbrisati postojeci Windows 7 i instalirati SP3?
Manje-vise u samom naslovu teme pise sta me zanima. Dakle imam laptop na kojem je instaliran Windows 7, ali mi "polomi" laptop i mislio sam izbrisati windows 7 i instalirati service pack3? Ako moze malkice detaljnije upostvo jer zaista nisam strucan toliko. Hvala lijepo unaprijed 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2 Re: Kako izbrisati postojeci Windows 7 i instalirati SP3?
mislis xp sp3?
mislim da microsoft ne dozvoljava vraćanje na staru verziju... morat ćeš formatirati tu particiju pa onda xp
mislim da microsoft ne dozvoljava vraćanje na staru verziju... morat ćeš formatirati tu particiju pa onda xp
-
masehz
#3 Re: Kako izbrisati postojeci Windows 7 i instalirati SP3?
da, da ..xp sp3? Imam namjeru skroz maknuti sedmicu i instalirati xp sp3, ali kako?Black swan wrote:mislis xp sp3?
- Arata
#4 Re: Kako izbrisati postojeci Windows 7 i instalirati SP3?
Ja ti ne preporučujem da to radiš. XP više nema podršku i dosta novijih programa na njemu neće raditi. Npr., java 8 se ne može instalirati standardnim putem...
a ako baš hoćeš, evo i kako:
Pogledaj i ovu alternativu (puno lakše za instalirati):
a ako baš hoćeš, evo i kako:
Pogledaj i ovu alternativu (puno lakše za instalirati):
-
grep
#5 Re: Kako izbrisati postojeci Windows 7 i instalirati SP3?
nemeres downgrade druze a da ti ostane file system na SP3.
Backup sve svoje fajlove, nadzes XP SP3 Cd, boot from Cd kad ga restartas i znas kako vec dalje ide, re-instaliranje Ethernet drivera i svih drugih...
ja bih ti toplo preporucio Win 8 ili 8.1 i ima comp da fercera ko nov...manje resursa trosi i dosta brze lodiranje
Backup sve svoje fajlove, nadzes XP SP3 Cd, boot from Cd kad ga restartas i znas kako vec dalje ide, re-instaliranje Ethernet drivera i svih drugih...
ja bih ti toplo preporucio Win 8 ili 8.1 i ima comp da fercera ko nov...manje resursa trosi i dosta brze lodiranje
- Qurajber
#6 Re: Kako izbrisati postojeci Windows 7 i instalirati SP3?
Veliko je pitanje ako i skužiš kako instalirati, može li uopšte na tvoj laptop Win XP. Nisi nam rekao koji je laptop u pitanju...ima li drajvera uopšte na stranici proizvođača za Win XP...