Sta otvoriti? Ideje? Help!
A naravno da nije kafana, vec nesto sto je korisno i potrebno gradu, a ujedno i profitabilno?
sta ce ti za ovo prostor u strogom trgovackom centru grada.hakazvaka wrote:ne vjerujem da ce ti neko svoju ideju, ako je dobra, reci.. znas kakvi su ljudi danas
sretno u svakom slucaju!
ja da dobijem takvu priliku otvorio bih svoj studio. web developmentnista novo, ali donosi ogromne kolicine novca
Dendrlix wrote:Das ga nekome ko zna sta ce napraviti tu. Naravno uz novcanu naknadu.
a moze li se u seheru jamljat najam na najamDendrlix wrote:Das ga nekome ko zna sta ce napraviti tu. Naravno uz novcanu naknadu.
haj majketi, ko da je vazno jel bbi il robotova garaza.atko wrote:Npr optika ... sa naglaskom na djeciju optiku + dobra reklamna kampanja (sta god da otvoris reklama se podrazumjeva )
Naravno to je hipoteticki odgovor kao sto je i pitanje hipotetickojer sve zavisi cemu tezis i sta znas raditi... eto npr haka bi otvorio web studio jer je to njegov svijet ... a to moze i na -3 spratu garaze
Izgleda najpametnijeDendrlix wrote:Das ga nekome ko zna sta ce napraviti tu. Naravno uz novcanu naknadu.
I ja kazemhakazvaka wrote: haj majketi, ko da je vazno jel bbi il robotova garaza.![]()
Odlicna ideja... dodaj tome jos jedan onaj industrijski sokovnik i cijedi svjeze sokove (jabuka, banana, mrkva, narandza, i onda razni mixevi svega...), eventualno skontas nekoliko svjezih, zdravih sendvica da upotpune ugodjaj...Michun wrote:Ja bi nabavila 2-3 mixera kvalitetna, pokupila recepte po netu i iz US, obucila dvije fine tete i napravila im diiiivne uniforme i otvorila radnju sa smoothies i milk shakes!
Dugujes mi pola od prve mjesecne zarade za ideju...![]()
http://en.wikipedia.org/wiki/Smoothie
eto ti vidis...ima nas istomisljenika. ja bi to fakat fakat otvorila da imam prostor negdje u gradu, gdje ima setaca.sarayewo wrote:Odlicna ideja... dodaj tome jos jedan onaj industrijski sokovnik i cijedi svjeze sokove (jabuka, banana, mrkva, narandza, i onda razni mixevi svega...), eventualno skontas nekoliko svjezih, zdravih sendvica da upotpune ugodjaj...Michun wrote:Ja bi nabavila 2-3 mixera kvalitetna, pokupila recepte po netu i iz US, obucila dvije fine tete i napravila im diiiivne uniforme i otvorila radnju sa smoothies i milk shakes!
http://en.wikipedia.org/wiki/Smoothie
Hmmmm....mogli bi se dogovoritiMichun wrote:eto ti vidis...ima nas istomisljenika. ja bi to fakat fakat otvorila da imam prostor negdje u gradu, gdje ima setaca.sarayewo wrote:Odlicna ideja... dodaj tome jos jedan onaj industrijski sokovnik i cijedi svjeze sokove (jabuka, banana, mrkva, narandza, i onda razni mixevi svega...), eventualno skontas nekoliko svjezih, zdravih sendvica da upotpune ugodjaj...Michun wrote:Ja bi nabavila 2-3 mixera kvalitetna, pokupila recepte po netu i iz US, obucila dvije fine tete i napravila im diiiivne uniforme i otvorila radnju sa smoothies i milk shakes!
http://en.wikipedia.org/wiki/Smoothie![]()
imal' ko prostor, ja cu sve ostalokao zaljubljenik u smoothies.
Otvori mesdžid i naplaćuj ulaz.Dena wrote:Znaci (hipoteticki) dobijete na koristenje manji poslovni prostor (30-40m2) u BBI centru, novom Multiplex-u, bilo gdje na toj lokaciji i onda jedino sto Vam treba je ideja kako ga iskoristiti?
A naravno da nije kafana, vec nesto sto je korisno i potrebno gradu, a ujedno i profitabilno?
Shefica bi morala i neki domaći smoothies napraviti, izmisliti. Šta je naša boza drugo, nego ovo što se na Zapadu zove Smoothies(Kukurzno brašno+jogurt), smreka +xxvoće+xxABkultura, sok od zove +xx da liči na smoothies, ima da stranci počnu dolaziti na DENASMOOTHIES maksuz!Dena wrote:Hmmmm....mogli bi se dogovoritiMichun wrote:eto ti vidis...ima nas istomisljenika. ja bi to fakat fakat otvorila da imam prostor negdje u gradu, gdje ima setaca.sarayewo wrote: Odlicna ideja... dodaj tome jos jedan onaj industrijski sokovnik i cijedi svjeze sokove (jabuka, banana, mrkva, narandza, i onda razni mixevi svega...), eventualno skontas nekoliko svjezih, zdravih sendvica da upotpune ugodjaj...![]()
imal' ko prostor, ja cu sve ostalokao zaljubljenik u smoothies.
Kinesku radnju?Dena wrote:Znaci (hipoteticki) dobijete na koristenje manji poslovni prostor (30-40m2) u BBI centru, novom Multiplex-u, bilo gdje na toj lokaciji i onda jedino sto Vam treba je ideja kako ga iskoristiti?