Sta cu???
Kako iscupat DVD
Moderator: anex
-
mamica papucarka
#1 Kako iscupat DVD
zgurali dva
i nema sanse da izvadim
Teletabisi su u pitanju
Sta cu???
Sta cu???
-
malamaca
kad ga okrenes naopako, vidjeces sarafe na dnu u cetiri coska, odsarafis ih i ostavis negdje na sigurno da se ne pogube. onda skines poklopac, onda pogledas mozes li ih ikako iscupati, posto vjerovatno neces moci uzmes sve i bacis, a onda kupis novi DVD. A sarafe sacuvas, mogu zatrebati 
-
mamica papucarka
gdje da odvrnem???
Slajdra, a ni tamo ni vamo. Ko auto kad nece da krene
- zena21
#5 Re: Kako iscupat DVD
Garant bi bilo jednostavnije da je sponge Bob u pitanjumamica 31 wrote:zgurali dvai nema sanse da izvadim
Teletabisi su u pitanju
![]()
Sta cu???
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
probaj pritisnuti dugme za EJECT i kad kren slajdrat, onda lagano palcem vrata pritisni prema dole... nekad se zna DVD ili CD zaglaviti sa gornjim dijelom playera jer ga ne uklopish dobro na onaj krug...mamica 31 wrote:gdje da odvrnem???
- dark side of the moon
moraju negdje biti sarafi koji se odvrnu da bi se poklopac mogao skinuti...pogledaj sa strane....mamica 31 wrote:gdje da odvrnem???
-
mamica papucarka
vidjela sam da odozdo imaju sarafi.dark side of the moon wrote:moraju negdje biti sarafi koji se odvrnu da bi se poklopac mogao skinuti...pogledaj sa strane....mamica 31 wrote:gdje da odvrnem???
Nego, struja me udari
-
EliasVeskot
ooo mama mia
jesi iscupala iz uticnice?
a koja je to marka, tip DVD playera?
jesi iscupala iz uticnice?
a koja je to marka, tip DVD playera?
- SiSaJuMe
E sad si izvadila struju i nece ti vise vrtit.mamica 31 wrote:vidjela sam da odozdo imaju sarafi.dark side of the moon wrote:moraju negdje biti sarafi koji se odvrnu da bi se poklopac mogao skinuti...pogledaj sa strane....mamica 31 wrote:gdje da odvrnem???
Nego, struja me udarinije mnogo, ali i sad osjetim u ruci:roll:
istekaj kabal svaki put kad bilo sta cackas,. skini poklopac i opali tinki-vinkiju cusku, (kazu: voli da se gura)
-
mamica papucarka
ipak cu ja sacekat muza. Vazda sam bila tehnicki ignorant
Nisam iscupala iz uticnice. Nego, DVD nam stoji u ormaru sa zastitom na ruckama. E tu zastitu (koje je specijano namijenjena za djecu) su uspjeli iscupat
Nisam iscupala iz uticnice. Nego, DVD nam stoji u ormaru sa zastitom na ruckama. E tu zastitu (koje je specijano namijenjena za djecu) su uspjeli iscupat
-
mamica papucarka
ma nisam jamIRCerka wrote:hej mamice, tita ti kako si stavila dva DVDa?
Ostavila sam, zatvorila, pa ce spretna ruka to pogledat.
-
mamica papucarka
ne znas ti kako je, kad po 100 puta kazu "Lala, Po"Minnela wrote:a je li to djeca bas sad hoce da gledaju crtanimamica 31 wrote:ma nisam jamIRCerka wrote:hej mamice, tita ti kako si stavila dva DVDa?djeca
ustvari, mozda je samo zaglavljeno??? Mozda nisu dva DVD-a
![]()
Ostavila sam, zatvorila, pa ce spretna ruka to pogledat.![]()
![]()
Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po ....
- Neelix
da nije ovakomamica 31 wrote:ne znas ti kako je, kad po 100 puta kazu "Lala, Po"Minnela wrote:a je li to djeca bas sad hoce da gledaju crtanimamica 31 wrote: ma nisam jadjeca
![]()
Ostavila sam, zatvorila, pa ce spretna ruka to pogledat.![]()
![]()
![]()
Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
moRe bit da je u pitanju ono sto ti rekoh - nije dvd lego fino na onaj krug i nece biti veliki problem...meni se to desavalo sa linijom cesto, dok nisam savladala....mamica 31 wrote:ma nisam jamIRCerka wrote:hej mamice, tita ti kako si stavila dva DVDa?djeca
![]()
Ostavila sam, zatvorila, pa ce spretna ruka to pogledat.
-
mamica papucarka
Neelix wrote:da nije ovakomamica 31 wrote:ne znas ti kako je, kad po 100 puta kazu "Lala, Po"Minnela wrote:a je li to djeca bas sad hoce da gledaju crtani![]()
![]()
![]()
Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po, Lala, Po.
-
shin
Dok mama spama po forumu djeca razvaljuju po kuci.mamica 31 wrote:ipak cu ja sacekat muza. Vazda sam bila tehnicki ignorant![]()
-
mamica papucarka
et, uvijek mamica krivashin wrote:Dok mama spama po forumu djeca razvaljuju po kuci.mamica 31 wrote:ipak cu ja sacekat muza. Vazda sam bila tehnicki ignorant![]()
muz je izvadio sest DVD-ova
- Neelix
napisao 5 puta i onda copy paste 20 putaveca_sa wrote:7 x 28 pa onda +4 dodatna = 200In_side wrote:e sad, ko ih je brojao veca_saveca_sa wrote:@neelix
fakat si napiso po 100 puta lala i po. ti nisi dobar.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
lakse nego prebrojat
-
Pearl
zar je to fizicki moguce ??mamica 31 wrote:et, uvijek mamica krivashin wrote:Dok mama spama po forumu djeca razvaljuju po kuci.mamica 31 wrote:ipak cu ja sacekat muza. Vazda sam bila tehnicki ignorant![]()
![]()
muz je izvadio sest DVD-ova![]()
![]()
![]()
![]()
![]()