u ovakvim vremenima gdje se svi zale kako nema posla, para, i nicega drugog bilo bi dobro kada bismo razmijenili iskustva kako stedite i na koje razne nacine(osim standardnog posla ko ga ima) dolazite do para..
Ja na primjer koristim jedan sistem gdje ustedim pri svakoj kupovini do nekih 10%.. nije vazno da li je to 1km ili pola marke, svaki dan po marka dvije i to je fina svotica kasnije, a da ne gvorim da je ovo samo primjer. Ako hocete da vam kazem kako i sta i da vas uputim pitajte na PP jer bi mi izbrisali temu i post jer bi bilo onda reklamiranje
Gdje su oni koji nista ne rade? Odakle vama pare? Da li ste zainteresovani da vam ponudim izlaz iz tog nerada? Ali neka mi se ne javljaju oni koji ce da kazu ma hajd da vidimo sta on to hoce i da krenete radit a onda za 2h da dodjete i da kazete ma bjezi nema od ovoga nista..
Da cujemo i vas ostale?!.. stedite li uopste jer evo dok sam oo krenuo da radim toliko sam se razocarao u mnoge ljude..
nudio sam izlaz mnogima koji nemaju ni marke danas da kupe hljeb i bas ti su mi govorili ma hajde molim te, ostavi se ti toga, to je glupo, ne moze se tu zaraditi.. ili sam naletio na jedan komentar gdje mi je isto tako jaran rekao, eto zaradio si 4km i sad mozes kupit 4 paketa zvaka..
razmislite malo ljudi