Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
arabela

#1 Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by arabela »

Imal neki naziv ,naselje,gdje se nalazi kardiocentar .Znam da je u domu penzionera , iz pravca Sarajeva kako da se orjentisem, da ne lutam. Hvala :bih:
enoniac

#2 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by enoniac »

Kardio centar...vjerovatno mislis na Dr Terzica..

Dom penzionera je uz tranzit u Tuzli (uh kako objasniti)..... udjes u Tuzlu desno prije velike petlje.... i ja mislim da je Dom pezionera prije dvorane Mejdan....

nije tesko naci...

Ali ako mislis na Centar za srce, to je u Slavinovicima, na izlazu prema Bijeljini/Zvorniku..... sa desne strane imas trzni centar i Interex, i veliku bijelu lijepu kliniku na brdu....ne mozes fuliti...

Ili pitaj :)
arabela

#3 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by arabela »

MISLIM NA DR TERZICA. NEMA PROBLEMA PITACU, ALI ONO OTPRILIKE DA ZNAM DA BAS NE LUTAM . U SVAKOM SLUCAJU HVALA :)
enoniac

#4 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by enoniac »

Znaci na cestu gdje je Mejdan...i onda pitaj.... ili Majdan bjese....

Sretno!!! da Terza ne nadje nista strasno....
arabela

#5 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by arabela »

:thumbup: Ako se izgubim ,javim ti se . :lol:
2407

#6 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by 2407 »

Ako ides preko petlje u Tuzlu: poslije petlje ces proci dvije OMV pumpe, termoelektranu, hak i slijedi taj put do prvog semafora(kod zgrade Euroherc poslije Solane). Na tom semaforu trebas skrenuti desno, na slijedecem semaforu skreni lijevo. Opet slijedi taj put i poslije treceg semafaora(na kojim svim ides pravo) ces proci ispod plave pasarele a poslije nje na nekih 100m sa desne strane, odmah uz cestu, ti se nalazi Dom penzionera.
Ukoliko ulazis u Tz tako da na Husinu(kod onog velikog krsta) skrenes desno(sto je znatno kraci put). Tada samo slijedi taj put i poslije cetvrtog semafora ces proci ispod plave pasarele a poslije nje na nekih 100m sa desne strane, odmah uz cestu, ti se nalazi Dom penzionera.
Nadam se da sam ti pomogao a ne odmogao :)
Pozdrav

p.s.
KSC Mejdan se nalazi prije Doma penzionera i njega bi trebao/la proci ako ides na ovaj nacin kako sam ti objasnio.
arabela

#7 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by arabela »

Super! Netreba mi navigator ,ako bogda eto mene u subotu tamo,javim se kad se vratim .Hvala :kiss:
zelenashica

#8 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by zelenashica »

http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... atuzle.php
evo link mape grada.......samo traži orjentaciju mejdan..........neš zalutat :thumbup:
Maraschino

#9 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by Maraschino »

mišica wrote:http://bhstring.net/tuzlauslikama/tuzla ... atuzle.php
evo link mape grada.......samo traži orjentaciju mejdan..........neš zalutat :thumbup:
dobra karta ali kakav Mejdan

samo trazi Dom penzionera i svi znaju ( preko puta... Djuguma, cipelica, stare zeljeznicke stanice,inter auta...)

ma reci ti kada tacno dolazis da mi izadjemo u Kladanj predate :-) :D
arabela

#10 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by arabela »

Super ste svi ,ja nasla kardiocentar ,obavila pregled ,zadovoljna prijemom , hvala svima . Samo mi zao sto ne kupih kupus divan je :lol: ,vracala se preko Olova tamo pustinja nema nista :kiss:
Vares City

#11 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by Vares City »

arabela wrote:Super ste svi ,ja nasla kardiocentar ,obavila pregled ,zadovoljna prijemom , hvala svima . Samo mi zao sto ne kupih kupus divan je :lol: ,vracala se preko Olova tamo pustinja nema nista :kiss:
IH,...."NEMA NISTA" :roll:
arabela

#12 Re: Kako doci do kardiocentra u Tuzli

Post by arabela »

Ima ,ima najvise pecene janjetine na svakom koraku nesto sklepano i vitrine pune janjetine, jedino kako treba negdje kod Olova ima neki dobar restoran.A kad ides iz pravca Zenice blizu Tuzle znate kakav kupus ubio se za kiselit ,i jos sto ne mogu vjerovat 2 km vreca ,pa luka ,u Sarajevu kupus listovi i korjenje debelo ja mislim da bi okolo sve istruhlo a korjenje po liskama ne bi ni maklo :lol:
Post Reply