Pozdrav,
ovao zanima me da li neko zna neku stranicu na WEB ili slicno gdje se mogu naci savjeti " uradi sam" vezano za sitne radove oko kuce, krečenje, zidanje, parkete, laminate, rigipse i sl...
Sa nekim upustvima ili ako zna naslov neke knjige da se moze kupiti u nekoj knjižari.
A također otvaram ovu temu jer mislim da mnogima će pomoći da nesto urade sami i bez pretjeranog trazenja majstora za neke sitne poslove...
Kako do savjeta "Uradi sam"
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#2 Re: Kako do savjeta "Uradi sam"
Nekad prije rata izlazio zagrebački časopis na tu temu, baš sa takvim naslovom. Ne znam postoji li danas nešto slično, na žalost.samonikli wrote:Pozdrav,
ovao zanima me da li neko zna neku stranicu na WEB ili slicno gdje se mogu naci savjeti " uradi sam" vezano za sitne radove oko kuce, krečenje, zidanje, parkete, laminate, rigipse i sl...
Sa nekim upustvima ili ako zna naslov neke knjige da se moze kupiti u nekoj knjižari.
A također otvaram ovu temu jer mislim da mnogima će pomoći da nesto urade sami i bez pretjeranog trazenja majstora za neke sitne poslove...
- respo
#3 Re: Kako do savjeta "Uradi sam"
kao sto vidim imas internet
ukucas DIY iliti do it yourself i eto hrpa savjeta uradi sam
cak i atomsku mozes napraviti
ukucas DIY iliti do it yourself i eto hrpa savjeta uradi sam
cak i atomsku mozes napraviti
- The Nightwatchman
#4 Re: Kako do savjeta "Uradi sam"
imas instructables.com
genijalna stranica, sa step by step instrukcijama za mali milion stvari, od rigipsa, laminata do pravljenja pite
samo je fazon da moras uplatit neke pare da bi dobio puni pristup
genijalna stranica, sa step by step instrukcijama za mali milion stvari, od rigipsa, laminata do pravljenja pite
samo je fazon da moras uplatit neke pare da bi dobio puni pristup
- bez_ideje
#5 Re: Kako do savjeta "Uradi sam"
Na youtube mozes isto dosta toga naci,od pripreme zidova,smjesa,postavljanja plocica.......sve fino slikovito
inace 5+ za temu,ako ode u pravom smijeru bit ce odlicno
inace 5+ za temu,ako ode u pravom smijeru bit ce odlicno
- mayab
- alica.k
#7 Re: Kako do savjeta "Uradi sam"
rodjak je na youtube nasao kako se postavlja izolacija+fasada na kucu i sam to odradio sa bratom