kako do pilota?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
r_faruk

#1 kako do pilota?

Post by r_faruk »

e, kako postati pilot........... gdje su se skolovali ovi nasi piloti?
Qler

Post by Qler »

moj se stari skolovo u bivsoj JNA :D ali nije zavrsio :D bio nesto bolestan, sad je jedan od njih 7 u BiH i ne znam koliko u bivsoj jugi koji znaju da rade sa nekim zajebanim radarima :D

ako hoce da budes vojni :D imas bazu u rajlovcu :D samo sto sada imamo samo helikoptere, nista avioni.

a ako hoces da budes civilni, trazi prvi ogranak Al quaide u BiH :D:D:D i oni ce te dalje uputiti :D:D
kekec

Post by kekec »

a ako hoces da budes civilni, trazi prvi ogranak Al quaide u BiH i oni ce te dalje uputiti
Ne treba ni letacka dozvola. Samo lova za kartu i dobra cakija (za upravljanje i navodjenje). :)
Fair Life

Post by Fair Life »

kekec wrote:
a ako hoces da budes civilni, trazi prvi ogranak Al quaide u BiH i oni ce te dalje uputiti
Ne treba ni letacka dozvola. Samo lova za kartu i dobra cakija (za upravljanje i navodjenje). :)
Image
Nesferatu

Post by Nesferatu »

kekec wrote:
Ili uniforma co-pilota....

Catch me if you can....
Zadig

Post by Zadig »

ima jedna civilna pilotska skola u bratskoj i prijateljskoj susjednoj vojvodini, cini mi se u vrscu

http://www.jat.co.yu

:D
Post Reply