Kako do Igmana?
-
reggaeton_sarajevo
#1 Kako do Igmana?
zvala sam sve moguce prevozne kompanije, medjutim niko mi se nije javio ili su me uputili na neke druge brojeve uglavnom, nisam dobila nikakvu konkretnu informaciju. Koja linija (autobus/minibus) sigurno vozi subotom ujutro, odnosno, nedjeljom poslijepodne?
- Svakodobro!
#2 Re: Kako do Igmana?
Molim nekog iskusnog, da mi napiše koji putevi sve vode i kuda je najbolje otići na Igman autom, ako se krene sa Malte. Unaprijed hvala.
- dadoka84
#3 Re: Kako do Igmana?
1. Ides na dobrinju pored aerodroma, prolazis kroz rs, nakon par kilometara skreces desno prema bjelasnici, uz krupac i kad dodjes na vrh kod policije desno na rakrsnici, nakon 500 metara je veliko polje, a par kilometara dalje i malo. Najbolji put. Ravan je i relativno brz. Obrazi paznju na policiju, kod aerodroma, kod granapa na skretanju za bjelasnicu i kad se penjes gore znaju biti na prosirenjima.
2. Izlazis iz grada zapadnim prilazom. U hadzicima skreces lijevo, prolazis ispod podvoznjaka i pratis vijugavu cestu dok ne dodjes do malog a malo dalje i velikog polja.
3. Makadamski ratni put. Odes u hrasnicu i kod mosta gdje je skretanje za stojcevac produzis pravo prema vodovodu uzbrdo. Vozis nekoliko kilometara uzbrdo i dolazis do hrasnickog stana, nakon togadolazis do ratne dzamije i mozes izabrati ides li na veliko ili malo polje.
...
2. Izlazis iz grada zapadnim prilazom. U hadzicima skreces lijevo, prolazis ispod podvoznjaka i pratis vijugavu cestu dok ne dodjes do malog a malo dalje i velikog polja.
3. Makadamski ratni put. Odes u hrasnicu i kod mosta gdje je skretanje za stojcevac produzis pravo prema vodovodu uzbrdo. Vozis nekoliko kilometara uzbrdo i dolazis do hrasnickog stana, nakon togadolazis do ratne dzamije i mozes izabrati ides li na veliko ili malo polje.
...
- Svakodobro!
#4 Re: Kako do Igmana?
@dadoka84
Hvala puno, išao sma al nisam ja vozio pa stoga sam pitao, sad mi je jasnije. Pozzz
Hvala puno, išao sma al nisam ja vozio pa stoga sam pitao, sad mi je jasnije. Pozzz