Kako do Igmana?

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
reggaeton_sarajevo

#1 Kako do Igmana?

Post by reggaeton_sarajevo »

zvala sam sve moguce prevozne kompanije, medjutim niko mi se nije javio ili su me uputili na neke druge brojeve uglavnom, nisam dobila nikakvu konkretnu informaciju. Koja linija (autobus/minibus) sigurno vozi subotom ujutro, odnosno, nedjeljom poslijepodne?
Svakodobro!

#2 Re: Kako do Igmana?

Post by Svakodobro! »

Molim nekog iskusnog, da mi napiše koji putevi sve vode i kuda je najbolje otići na Igman autom, ako se krene sa Malte. Unaprijed hvala.
dadoka84

#3 Re: Kako do Igmana?

Post by dadoka84 »

1. Ides na dobrinju pored aerodroma, prolazis kroz rs, nakon par kilometara skreces desno prema bjelasnici, uz krupac i kad dodjes na vrh kod policije desno na rakrsnici, nakon 500 metara je veliko polje, a par kilometara dalje i malo. Najbolji put. Ravan je i relativno brz. Obrazi paznju na policiju, kod aerodroma, kod granapa na skretanju za bjelasnicu i kad se penjes gore znaju biti na prosirenjima.

2. Izlazis iz grada zapadnim prilazom. U hadzicima skreces lijevo, prolazis ispod podvoznjaka i pratis vijugavu cestu dok ne dodjes do malog a malo dalje i velikog polja.

3. Makadamski ratni put. Odes u hrasnicu i kod mosta gdje je skretanje za stojcevac produzis pravo prema vodovodu uzbrdo. Vozis nekoliko kilometara uzbrdo i dolazis do hrasnickog stana, nakon togadolazis do ratne dzamije i mozes izabrati ides li na veliko ili malo polje.

...
Svakodobro!

#4 Re: Kako do Igmana?

Post by Svakodobro! »

@dadoka84
Hvala puno, išao sma al nisam ja vozio pa stoga sam pitao, sad mi je jasnije. Pozzz
Post Reply