nacuo sam nesto da iz sofije praaavo jeftino imaju letove za razne gradove u evropi ...
...kako do amsterdama
- irfan2
#1 ...kako do amsterdama
sad sam zvao air bosnu i kazu da ne lete za amsterdam...dakle, zanima me kako (po mogucnosti sto jeftinije
..) doci do amsterdama, avionom, iz sarajeva (znaci, da li otic u zagreb ili bg ili stavec..) ...
nacuo sam nesto da iz sofije praaavo jeftino imaju letove za razne gradove u evropi ...
- BHG
#2 Re: ...kako do amsterdama
pa jesi pogledo malo po drugim agencijama...nije air bosna jedina...irfan2 wrote:sad sam zvao air bosnu i kazu da ne lete za amsterdam...dakle, zanima me kako (po mogucnosti sto jeftinije..) doci do amsterdama, avionom, iz sarajeva (znaci, da li otic u zagreb ili bg ili stavec..) ...
-
big_bud
http://www.amadeus.netirfan2 wrote:@pool, sta je amadeus, jos jedna agencija?
@bhg, gdje mogu znat koje jos imaju agencije? doduse nisam jos zvao informacije..aj sacju i to ..
http://www.amadeus.com
- Pooll
Ne, amadeus ti jeirfan2 wrote:@pool, sta je amadeus, jos jedna agencija?
@bhg, gdje mogu znat koje jos imaju agencije? doduse nisam jos zvao informacije..aj sacju i to ..
Ukratko, tu mozes vidjeti sve opcije letova... meni je dosta koristio kod planiranja putovanja i kupovine karata.Amadeus BH predstavlja Amadeus brend i odgovoran je za prodaju, marketing, definiranje proizvoda i pružanje svih vrsta podrške klijentima na BH tržištu.
2001. godine Amadeus BH počeo je pružati tehnološke usluge putničkim agencijama i avio kompanijskom partneru u BiH.
Cesto ce ti agencija ponuditi skuplju verziju, jer rade na procenat... ali ako ti znas da postoji i druga opcija, mozes bolje proci
vise na
http://www.amadeus.net/home/index_toplevel.htm
- mrs. zurbrigen
lufthansom do minhena, onda iz minhena za amsterdam.
ili preko zagreba i frankfurta.
ili preko londona.
ja mislim, da je minhen najprakticniji.
ili preko zagreba i frankfurta.
ili preko londona.
ja mislim, da je minhen najprakticniji.
- nostalgicar
#11 Re: ...kako do amsterdama
De nam donesi sta iz Amsterdama !!! Nestoirfan2 wrote:sad sam zvao air bosnu i kazu da ne lete za amsterdam...dakle, zanima me kako (po mogucnosti sto jeftinije..) doci do amsterdama, avionom, iz sarajeva (znaci, da li otic u zagreb ili bg ili stavec..) ...
- Pooll
- koma
#24 Re: ...kako do amsterdama
Zavisi sta znaci "sto jeftinije".. Ja sam jedno mjesec gledao sve opcije, od aviona, bus, rent-a-car.. i na kraju se odlucio za bus.. Jest da se dosta putuje, ali je najprrihvatljivije..irfan2 wrote:sad sam zvao air bosnu i kazu da ne lete za amsterdam...dakle, zanima me kako (po mogucnosti sto jeftinije..) doci do amsterdama, avionom, iz sarajeva (znaci, da li otic u zagreb ili bg ili stavec..) ...
Avione ne mozes naci ispod 550KM, a cijene se krecu oko 600-700KM.
Dobra varijanta je bio skyeurope, koji leti iz Peste i Vienna-e za amsterdam, ali su u tom periodu kad sam gledao preko noci poskupili i postalo je nedovoljno povoljno da se peglam sa presjedanjima i sl.. Dodatna otezavajuca okolnost je i to sto budget letovi imaju uzasno lose termine, tako da gubis noci u amsterdamu, skuplje placas smjestaj i onda ti nekako isto dodje..
Druga dobra opcija je bila germanwings do Koelna, pa na voz do AMS.. ali nasi kreteni nisu dali dozvolu GW da lete sa naseg aerodroma, i onda se i to sjebalo..
Kako god, ja 12.07. sjedam na bus pa koliko god da traje :-P
Sretno sa potragom
-
MA DAJ...
#25 Re: ...kako do amsterdama
irfan2 wrote:sad sam zvao air bosnu i kazu da ne lete za amsterdam...dakle, zanima me kako (po mogucnosti sto jeftinije..) doci do amsterdama, avionom, iz sarajeva (znaci, da li otic u zagreb ili bg ili stavec..) ...
Cjena ti zavisi od datuma kad zelis da letis,i ako je datum ispod mjesec dana za let,kod svih agencija cijena pocinju lagano da rastu...drasticno u zadnje dvije sedmice.

u