kako djevojkama objasniti

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
wunderbaum

#1 kako djevojkama objasniti

Post by wunderbaum »

pitanje je kako neukim muskarcima i svim zenama u gradu objasniti da nema mafijasa u Sarajevu, da svako zatamnjeno auto nije mafijasko, da nasi nazovi mafijasi (babini sinovi) su klosari i narkomani koji zajedno kad se skupe nemaju 5 godina zatvora i kako objasniti da oni nisu ubili nikad nikog i da samo noge mogu nastradati...
jednostavno mi smetaju i predrasude a i strah ljudi kojima se kockaste glave hrane :evil:
Avetinho

#2 Re: kako djevojkama objasniti

Post by Avetinho »

wunderbaum wrote:pitanje je kako neukim muskarcima i svim zenama u gradu objasniti da nema mafijasa u Sarajevu, da svako zatamnjeno auto nije mafijasko, da nasi nazovi mafijasi (babini sinovi) su klosari i narkomani koji zajedno kad se skupe nemaju 5 godina zatvora i kako objasniti da oni nisu ubili nikad nikog i da samo noge mogu nastradati...
jednostavno mi smetaju i predrasude a i strah ljudi kojima se kockaste glave hrane :evil:
Ne mogu ni imati 5 godina zatvora, kad su jos uvijek na vlasti.
Ljakan

#3 Re: kako djevojkama objasniti

Post by Ljakan »

a štoš ikom išta objašnjavat?nek misle šta hoće
madner

#4 Re: kako djevojkama objasniti

Post by madner »

Usta mu razvalis i pokazes tako svima da kocka nije opasna.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#5 Re: kako djevojkama objasniti

Post by Truba »

ono nije mafijaško vozilo ono je malo mafijaško vozilo :D
Danguba

#6 Re: kako djevojkama objasniti

Post by Danguba »

wunderbaum wrote:pitanje je kako neukim muskarcima i svim zenama u gradu objasniti da nema mafijasa u Sarajevu, da svako zatamnjeno auto nije mafijasko, da nasi nazovi mafijasi (babini sinovi) su klosari i narkomani koji zajedno kad se skupe nemaju 5 godina zatvora i kako objasniti da oni nisu ubili nikad nikog i da samo noge mogu nastradati...
a ti ih razuvjeri da se od kockaste glave kada je nabubas dobijes okruglu jes malo ruzniju vugla. :D
U-zap

#7 Re: kako djevojkama objasniti

Post by U-zap »

Mora da mu je neki kockonja sa zatamnjenim staklima golfa 2 i tetovazom tigra ili zmaja mazno trebu
Dobrinja80

#8 Re: kako djevojkama objasniti

Post by Dobrinja80 »

A kako takvima kao tebi objasniti, da su djevojke koje se lože na 'mafijase' , obične kurave.
Glupaće i seljanke koje nemaju ništa u glavi, i zašto bi uopšte bio stakvom jednom?
karanana

#9 Re: kako djevojkama objasniti

Post by karanana »

ja stvarno....sto im imas objasnjavati?
jel te pitaju?
Ramzess Veliki

#10 Re: kako djevojkama objasniti

Post by Ramzess Veliki »

A šta to ti imaš protiv nas sa kockastom glavom?
Rasizam ... :oops:
agnostic_front

#11 Re: kako djevojkama objasniti

Post by agnostic_front »

Kome smetaju evropske kockaste glave?
Russki

#12 Re: kako djevojkama objasniti

Post by Russki »

Čim se i ti zamaraš sine moj :D
ho oponopono

#13 Re: kako djevojkama objasniti

Post by ho oponopono »

...na malom pranju savjesti, pomolicu se i za njih pobogu , a onda palim na dzoging! :pusi2:
stetoskop
Grijem se na: Fujitsu 12llce
Vozim: Traktor, ide j€bi ga

#14 Re: kako djevojkama objasniti

Post by stetoskop »

Svi smo mi kockacste glave.
kakavdanakneiskustvu

#15 Re: kako djevojkama objasniti

Post by kakavdanakneiskustvu »

Russki wrote:Čim se i ti zamaraš sine moj :D

:thumbup:
suncica24

#16 Re: kako djevojkama objasniti

Post by suncica24 »

Nije on mafijas, on je samo biznismen :D
prodaja biznis ideje
dobar dan, zanima me da li je moguce prodati poslovnu ideju, bazira se na quadcopterima tz dronovima. Ideja je u vezi marketinga sa dronovima, tu bi se naplacivale usluge reklamiranja po satu ili danu leta. Toliko mogu otkriti. Smislio sam citav koncept sa specijalnim dronovima koji su gps navodjeni...
otvaranje offshore firme
Dobar dan,
citao sam o offshore firmama i ugl se koriste u ilegalne svrhe, ali mene zanima da li se sa offshore firmom moze zapoceti neki biznis u BiH
npr ugostiteljski objekt, i da li offshore moze da radi worldwide, tj da mogu da prodam svoj biznis negdje vani, kreativac sam i dolazi mi mnogo ideja napamet za razlicite biznise ali koci me procedura oko dobivanja papira, sa jednom offshore kompanijom mnogo bi bilo lakse
Dobar dan,
cesto sam u Mostaru i dole imaju neki city taxi, nove toyote aurisi sa reklamama na sebi, super jeftini, pored toga imaju wi fi i taksisti su super ljubazni.
Da li je i na koji nacin moguce doci za pocetak do 15 taxi lincenci ili taksista koji vec imaju, bili bi im osigurani upravu nove toyote aurisi.
Da li je moguce pokrenuti ovo. Sa pristupacnijim cijenama i ljubazni, osobljem, smiju li se cijene drugacije formirati ili su odredjene zakonom
procjena sata
ovako na poklon sam dobio
longines evidenza
l2.642.6.73.4 18K gold
koliko sam uspio pronaci kosta oko 4.500$ u americi i oko 3.500 funti, moj sat ne posjeduje papire i polovan je i tako da mi treba procjena vrijednosti
cisto da bi znao koliko vrijedi ako bih ga prodavao.
hvala i pozdrav
uvoz duhana

zanima me kako bi mogao da vrsim uvoz duhana tacnije okuse za nargile, u pregovorima sam sa jakim proizvodjacem sa kojim bi mogao dogovoriti da budem zastupnik za BiH ali sta mi je potrebno osim d.o.o. firme koja ima mogucnost uvoza, sta mi treba za duhan i te akcize i ostalo, ako ima neka zakonska regulativa ili akt zahvalan bi bio na linku
insomnia78

#17 Re: kako djevojkama objasniti

Post by insomnia78 »

:lol:
Post Reply