Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja imam osjecaj da se sve zaboravlja sta je bilo u ratu u agresiji cetnika nad bosnjackim narodom mi sve zaboravljamo sve prolazi mi samo sutimo dok drugi traze neka prava, srbi hoce veliku srbiju hrvati hoce treci entiten mi samo sutimo i gledamo kako nas niste. Ja se neosjecam kao musliman neko kao bosnjak iako sam muslima u srcu i dusi u bosni sam bosnjak i drago mi to Moramo poceti da se branimo da mislimo mi sad malo na nas i nasu drzavu moramo mi mladi ako nece vec ovi stariji da se politicki angazujemo da ne krademo drzavu ko nasi politicari da mislimo na nju da budemo ponosni na nas poso na nasu drzavu pa pokazemo svijetu sta smo mi srbi i hrvati su pokazali sta su oni ako je neko istog misljenja kao ja neka pise nadam se da ce mo skupa ako smo zainteresovani i zeljni pokrenuti nesto napravit sebi a i nasoj buducoj djeci buducnost
hvala svima koji su nasli vremena da ovo procitaju