Kako dalje??
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Brzivoz
#1 Kako dalje??
Ovako imam jedan malo veci problem,obicno svoj zivot ne dijelim sa javnoscu,ali sada sam se odlucio na taj korak jer zelim da cujem Vase savjete.U dugoj sam vezi vec gotovo 4 godine,na pocetku je kao i u svakoj vezi sve bilo ok,ali vremenom(godinama) se dosta toga promijenilo.Znam i vidim koliko joj je stalo do mene i koliko se trudi,ali isto tako znam negdje u podsvijesti da nije ona TA...pojavila se nova zena u mom zivotu,fizicki mnogo losija od moje prave,ali zaljubio sam se.Dosta sam iskren u zivotu pa sam svojoj pravoj djevojci rekao za ovu djevojku,logicno bila je ljuta i posvadjali smo se,ali ipak nakon nekoliko dana 15-20 presla je preko toga i ponovo smo zajedno,ali meni jos uvijek ne izlazi ONA iz glave.Molim Vas za savijet,kako dalje??Glupo mi je reci ali zaljubljen sam u obije 
- azurna_obala
#2 Re: Kako dalje??
Brz si...kad otvaraš dvije kontradiktorne teme, nema šta 
-
Brzivoz
#3 Re: Kako dalje??
znam bas tako,da vidim kako daljeazurna_obala wrote:Brz si...kad otvaraš dvije kontradiktorne teme, nema šta
- Optimist
#4 Re: Kako dalje??
Brzivoz wrote:Ovako imam jedan malo veci problem,obicno svoj zivot ne dijelim sa javnoscu,ali sada sam se odlucio na taj korak jer zelim da cujem Vase savjete.U dugoj sam vezi vec gotovo 4 godine,na pocetku je kao i u svakoj vezi sve bilo ok,ali vremenom(godinama) se dosta toga promijenilo.Znam i vidim koliko joj je stalo do mene i koliko se trudi,ali isto tako znam negdje u podsvijesti da nije ona TA...pojavila se nova zena u mom zivotu,fizicki mnogo losija od moje prave,ali zaljubio sam se.Dosta sam iskren u zivotu pa sam svojoj pravoj djevojci rekao za ovu djevojku,logicno bila je ljuta i posvadjali smo se,ali ipak nakon nekoliko dana 15-20 presla je preko toga i ponovo smo zajedno,ali meni jos uvijek ne izlazi ONA iz glave.Molim Vas za savijet,kako dalje??Glupo mi je reci ali zaljubljen sam u obije
A ta nova sto je losija od prve je pokrivena?