Kako dalje??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
Brzivoz

#1 Kako dalje??

Post by Brzivoz »

Ovako imam jedan malo veci problem,obicno svoj zivot ne dijelim sa javnoscu,ali sada sam se odlucio na taj korak jer zelim da cujem Vase savjete.U dugoj sam vezi vec gotovo 4 godine,na pocetku je kao i u svakoj vezi sve bilo ok,ali vremenom(godinama) se dosta toga promijenilo.Znam i vidim koliko joj je stalo do mene i koliko se trudi,ali isto tako znam negdje u podsvijesti da nije ona TA...pojavila se nova zena u mom zivotu,fizicki mnogo losija od moje prave,ali zaljubio sam se.Dosta sam iskren u zivotu pa sam svojoj pravoj djevojci rekao za ovu djevojku,logicno bila je ljuta i posvadjali smo se,ali ipak nakon nekoliko dana 15-20 presla je preko toga i ponovo smo zajedno,ali meni jos uvijek ne izlazi ONA iz glave.Molim Vas za savijet,kako dalje??Glupo mi je reci ali zaljubljen sam u obije :skoljka:
azurna_obala

#2 Re: Kako dalje??

Post by azurna_obala »

Brz si...kad otvaraš dvije kontradiktorne teme, nema šta :roll:
Brzivoz

#3 Re: Kako dalje??

Post by Brzivoz »

azurna_obala wrote:Brz si...kad otvaraš dvije kontradiktorne teme, nema šta :roll:
znam bas tako,da vidim kako dalje
Optimist

#4 Re: Kako dalje??

Post by Optimist »

Brzivoz wrote:Ovako imam jedan malo veci problem,obicno svoj zivot ne dijelim sa javnoscu,ali sada sam se odlucio na taj korak jer zelim da cujem Vase savjete.U dugoj sam vezi vec gotovo 4 godine,na pocetku je kao i u svakoj vezi sve bilo ok,ali vremenom(godinama) se dosta toga promijenilo.Znam i vidim koliko joj je stalo do mene i koliko se trudi,ali isto tako znam negdje u podsvijesti da nije ona TA...pojavila se nova zena u mom zivotu,fizicki mnogo losija od moje prave,ali zaljubio sam se.Dosta sam iskren u zivotu pa sam svojoj pravoj djevojci rekao za ovu djevojku,logicno bila je ljuta i posvadjali smo se,ali ipak nakon nekoliko dana 15-20 presla je preko toga i ponovo smo zajedno,ali meni jos uvijek ne izlazi ONA iz glave.Molim Vas za savijet,kako dalje??Glupo mi je reci ali zaljubljen sam u obije :skoljka:

A ta nova sto je losija od prve je pokrivena?
Locked