Aqua_S wrote:Ja mislim da je @sasenka još preksinoć odjezdila s mužem na more, a mi što se brinemo...ko nas..::P
Il možda skupa čitaju komentare i razvaljuju se od smijeha![]()
Evo mene...rekoh,da vas malo izvjestim o trenutnom stanju.Ali prvo moram malo da neke stvari objasnim.Kao prvo,ja sam zaista prvi put otvorila neku temu na forumu.Zašto?! Pa pokušajte shvatiti(vi koji me osuđujete) da ja godinama krijem kako živim od komšiluka,od njegove rodbine...Ne želim da sutra kad prođem "čaršijom" kažu:joj evo one što je muž hvata za vrat.Znam ja da nemam ništa ni od "narodnog" mišljenja ali ne želim da se moje ime spominje u tom kontekstu.Jer ako ne postoji niko ko ne želi pomoći (a naravno i nema obavezu) ne želim onda ni da priča o meni.
Bilo mi je lakše da ovako napišem,pitam šta ljudi misle.Znate,nekad dođete u takvu situaciju da se zapitate:pa Bože možda sam ja kriva!!! Ali zaista ljudi nisam.
Da vam malo kažem o sebi-(samo me molim vas nemojte shvatiti pogrešno)-ovdje ispada po ovome što ja trpim da sam glupa.Ali vjerujte da nisam.Zaista imam normalnu komunikaciju sa ljudima ko sebe,razlikujem dobro i zlo,nisam ljubomorna na tuđi uspijeh i sreću,pokušavama da budem ispravna u svemu.Neko je ovdje napisao,možda sam ja varala-NISAM,možda sam frigidna(hahah)-ma nisam ni to.
Nemojte misliti da sam ja neka rugoba-(nikad ne pričam o svome izgledu) pa da sad kažete možda je našao ljepšu-vjerujte da mogu biti manekenka i danas jer držim do svog izgleda.Samo se nemojte smijati,ja stvarno samo želim da nađem odgovor ZAŠTO?!
E stanje je sad ovako.Ja više ne pokušavam da započinjem razgovor jer ne želim da djeca slušaju njegovo natresanje i galamu.On dolazi i odlazi kad želi ja ga i ne pitam gdje.
Što se tiče mene,napravila sam jedan pozitivan korak:počela sam ići na kurs računovodstva.Zašto to?! Pa eto,ima nešto što vam nisam rekla.Kad smo se uzeli nismo imali ništa.Kroz godine zajedničkog života,napravili smo (on ja radio-a ja čuvala djecu jer je takav dogovor bio) jednu manju firmu koja lijepo posluje.
Zašto bih ja digla ruke od svega i otišla po svijetu da hodam kad je ta firma stvorena tokom našeg zajedničkog života?!Da odem,pa da neko drugi uzme ono što pripada meni?!zato,sad ću polahko ovo i onda početi obavljati posao koji ja mogu sa tim stečenim znanjem preuzeti.