Kako dalje, ne zelim odustati !
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- vox-populi
#26 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
Pa jarane nije kompjuterska igrica pa da reload svaki put kad zajebes. Na greskama se uci, budi sretan ako ikada povratis njeno povjerenje.
-
hormonr
#27 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
Ja se bio zaljubio u najbolju jaranicu, rekao nekim zajednickim prijateljima, jer nisam imao hrabrosti sam da kazem, i od tada nikako nepricamo, ja joj nisam ni prisao nista da kazem.... a doista bi volio ako nista, da opet budemo prijatelji 
-
hormonr
#28 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
prokontat cu kad tad xDbesana wrote:sjoj vishe i tebe i tvojih ljubavnih jadahormonr wrote:Ja se bio zaljubio u najbolju jaranicu, rekao nekim zajednickim prijateljima, jer nisam imao hrabrosti sam da kazem, i od tada nikako nepricamo, ja joj nisam ni prisao nista da kazem.... a doista bi volio ako nista, da opet budemo prijateljide se prekontaj shta hosh
- nellington
#29 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
Javi nam obavezno kad prokontašhormonr wrote:prokontat cu kad tad xDbesana wrote:sjoj vishe i tebe i tvojih ljubavnih jadahormonr wrote:Ja se bio zaljubio u najbolju jaranicu, rekao nekim zajednickim prijateljima, jer nisam imao hrabrosti sam da kazem, i od tada nikako nepricamo, ja joj nisam ni prisao nista da kazem.... a doista bi volio ako nista, da opet budemo prijateljide se prekontaj shta hosh
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
- fatality
#31 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
postavi sliku prijateljice pa da vidimo vrijedi li se truditihormonr wrote:Ja se bio zaljubio u najbolju jaranicu, rekao nekim zajednickim prijateljima, jer nisam imao hrabrosti sam da kazem, i od tada nikako nepricamo, ja joj nisam ni prisao nista da kazem.... a doista bi volio ako nista, da opet budemo prijatelji
p.s bitnije su unutrasnje vrijednosti ( od izgleda) , no ovo je vanredna situacija
p.p.s pa sto ne baris onu iz zenice, znas na onoj drugoj temi, vidi kakva je ona i mozda zaboravis tu
-
zelenashica
#32 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
Jah što ljudi i od ljubavi napraviše s*anje 
-
iPlay
#33 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
besana wrote:sjoj vishe i tebe i tvojih ljubavnih jadahormonr wrote:Ja se bio zaljubio u najbolju jaranicu, rekao nekim zajednickim prijateljima, jer nisam imao hrabrosti sam da kazem, i od tada nikako nepricamo, ja joj nisam ni prisao nista da kazem.... a doista bi volio ako nista, da opet budemo prijateljide se prekontaj shta hosh
Tako ti to biva, a i ti besana dušHa nekoga podj3b@vati
-
iPlay
#34 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
Ja da sam na tvom mjestu zovnuo bi je i sjeo sa njom ono samo da protabirite neke stvari!hormonr wrote:prokontat cu kad tad xDbesana wrote:sjoj vishe i tebe i tvojih ljubavnih jadahormonr wrote:Ja se bio zaljubio u najbolju jaranicu, rekao nekim zajednickim prijateljima, jer nisam imao hrabrosti sam da kazem, i od tada nikako nepricamo, ja joj nisam ni prisao nista da kazem.... a doista bi volio ako nista, da opet budemo prijateljide se prekontaj shta hosh
Reci joj: "Ja te volim ti si moja cura!" Ako ona na to kaže "Žnaš mi smo prijatelji ovo ono... to ne ide..." Onda joj spucaš šamar koliko god možeš! Tada definitivno više nećete biti prijatelji, i pitaš je onda opet.
-
hormonr
#35 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
sjoj vishe i tebe i tvojih ljubavnih jada
de se prekontaj shta hosh
[/quote]
prokontat cu kad tad xD
[/quote]
Ja da sam na tvom mjestu zovnuo bi je i sjeo sa njom ono samo da protabirite neke stvari!
Reci joj: "Ja te volim ti si moja cura!" Ako ona na to kaže "Žnaš mi smo prijatelji ovo ono... to ne ide..." Onda joj spucaš šamar koliko god možeš! Tada definitivno više nećete biti prijatelji, i pitaš je onda opet.
[/quote]
hahaha, ma ja sam dzentlmen, nebih to nikad uradio
prokontat cu kad tad xD
Ja da sam na tvom mjestu zovnuo bi je i sjeo sa njom ono samo da protabirite neke stvari!
hahaha, ma ja sam dzentlmen, nebih to nikad uradio
-
iPlay
#36 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
hormonr wrote:sjoj vishe i tebe i tvojih ljubavnih jadade se prekontaj shta hosh
hormonr wrote:prokontat cu kad tad xD
iPLAY wrote: Ja da sam na tvom mjestu zovnuo bi je i sjeo sa njom ono samo da protabirite neke stvari!![]()
Pa hoš’ curu ili nećeš?hormonr wrote:hahaha, ma ja sam dzentlmen, nebih to nikad uradio
Moraš she boriti za ljubav!
- statix
#37 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
Ta dzentlmenska ti ovdje tesko prolazi...nije na odmet ponekad ni djubre biti...hahaha, ma ja sam dzentlmen, nebih to nikad uradio
-
Strpljiva
#38 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
@Inssane Prošlo već mjesec dana. Šta se desilo do sada?
-
zelenashica
#39 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
strpljiva moraš i dalje biti strpljivaStrpljiva wrote:@Inssane Prošlo već mjesec dana. Šta se desilo do sada?
-
Officer Crabtree
#40 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
nadam se samo da nije odustao.... skroz
(samo bezveze mi je ovo otvaranje tema o zabludama i nedoumicama i nakraju se akteri ne sjete ni doć' reć' šta bi')
(samo bezveze mi je ovo otvaranje tema o zabludama i nedoumicama i nakraju se akteri ne sjete ni doć' reć' šta bi')
-
PalaSa Marsa
#41 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
E 'vako to i treba, zakuhat' pa se ispalit' Oficire, razmisljaj.Officer Crabtree wrote:nadam se samo da nije odustao.... skroz
-
Strpljiva
#42 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
zelenashica wrote:strpljiva moraš i dalje biti strpljivaStrpljiva wrote:@Inssane Prošlo već mjesec dana. Šta se desilo do sada?
Otpilila ga, povijo rep i
Ni udostoji se bar obavijesti nas o tome, nego dežuramo na temi
-
Officer Crabtree
#43 Re: Kako dalje, ne zelim odustati !
jal će izać u crnoj hronici jal u azri kad im po kućama idu i slikaju sudopjere, treće nema