kako da vratim svoj fb?
Moderator: Benq
-
aldzic
#1 kako da vratim svoj fb?
zanima me kako da vratim svoj fb,neznam lozinku zaboravio takodje i od maila,ali kako da npr posaljem sliku pasosa ili ,na neki nacin ,preko prijatelja oni ili mobitela,,pomagajte
-
lokalni_razdjevicar
#2 Re: kako da vratim svoj fb?
samo se nemoj roknuti.aldzic wrote:zanima me kako da vratim svoj fb,neznam lozinku zaboravio takodje i od maila,ali kako da npr posaljem sliku pasosa ili ,na neki nacin ,preko prijatelja oni ili mobitela,,pomagajte
- Praetorious
#3 Re: kako da vratim svoj fb?
Kako je moguće zaboraviti i lozinku od ulaza i lozinku od e-maila?! Zaista ne shvatam takve stvari ...
Kod mene postoje
a) txt file sa: URL-om, UserName & Pass + korišteni e-mail za sve sajtove gdje je potrebno logiranje
b) A5 sveska i olovka uz monitor, gdje se zapisuju identične stvari (plus štošta drugo što treba upamtiti ili pribilježiti)
Naravno da postoji i txt sa loging podacima za e-mail adrese koje koristim.
Ne znam kako da povratiš FB acc, ali evo znam kako da slične podatke više niko ne izgubi.
Kod mene postoje
a) txt file sa: URL-om, UserName & Pass + korišteni e-mail za sve sajtove gdje je potrebno logiranje
b) A5 sveska i olovka uz monitor, gdje se zapisuju identične stvari (plus štošta drugo što treba upamtiti ili pribilježiti)
Naravno da postoji i txt sa loging podacima za e-mail adrese koje koristim.
Ne znam kako da povratiš FB acc, ali evo znam kako da slične podatke više niko ne izgubi.
- Quaresma
#4 Re: kako da vratim svoj fb?
ja sebi kad mijenjam password mijenjam od vise stvari, pa tako sebi napisem na papiric i u novcanik, ako zaboravim onda vidim na papiricu, tako sve dok se ne naviknem na novu sifru
-
Mustang1
#5 Re: kako da vratim svoj fb?
Ne treba tebi facebook jarane, tebi treba prvo ova knjiga pa kada nju savladas onda ganjaj da se vratis na facebook

-
Mustang1
#6 Re: kako da vratim svoj fb?
To ce mu puno vise pomoci nego facebook 
- _mufljuz_
#7 Re: kako da vratim svoj fb?
nije ti dobro nema fejzbuk depresija u tvom srcu digresija....
-
Megiddo
#8 Re: kako da vratim svoj fb?
Pa prvo pokušaš resetirati password za email, a onda resetiraš i password za facebook. Ne znam tačno kako ide i jedno i drugo, ali sam siguran da može.
Evo za:
Gmail
Yahoo
Hotmail
A onda kad ti facebook ima gdje poslati novi password je lahko. Odeš na prvu stranicu facebooka, klikneš na onaj link "zaboravio sam šifru" (ili kako god piše na bosanskom) ispod polja za prijavu i slijedi korake.
Nisam nikad radio, ali da moram ja bih ovako... Pokušaj pa javi na forum.
Evo za:
Gmail
Yahoo
Hotmail
A onda kad ti facebook ima gdje poslati novi password je lahko. Odeš na prvu stranicu facebooka, klikneš na onaj link "zaboravio sam šifru" (ili kako god piše na bosanskom) ispod polja za prijavu i slijedi korake.
Nisam nikad radio, ali da moram ja bih ovako... Pokušaj pa javi na forum.
-
aldzic
#9 Re: kako da vratim svoj fb?
haha ma ja sam zurio kad sam pisao prvi post,a i nije neki belaj malo fulat u gramatiki,bilo mi je dosta toga u skoli
,a napravio sam facebook sjetio se sifre,ali sad sam zamjenio e_mail na facebooku s novim na koji mogu unici ako opet zabrljam,hvala vam puno!
A sto se tice ovog kad zaboravis sifru,sve zavisi kako si podesio u opcijama facebooka sta ce ti ponuditi kod zaboravljene lozinke,znaci da li ce to biti preko 3 prijatelja,e mail adrese,ili verifikacija putem mobitela.
A sto se tice ovog kad zaboravis sifru,sve zavisi kako si podesio u opcijama facebooka sta ce ti ponuditi kod zaboravljene lozinke,znaci da li ce to biti preko 3 prijatelja,e mail adrese,ili verifikacija putem mobitela.
-
celeron
#10 Re: kako da vratim svoj fb?
aldzic wrote: mogu unici
-
aldzic
#11 Re: kako da vratim svoj fb?
celeron wrote:aldzic wrote: mogu unici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()