kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply
Bosanac sa dna kace

#1 kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?

Post by Bosanac sa dna kace »

kako sa neta da skinem melodije, klipove i ostale stvarcice za ovaj mobitel? sa koj stranice?? haj pomagajte, sad ga uzeo, ev ima 2 sata, samo znam kako se pali! :D
dalmatinka

#2 Re: kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?

Post by dalmatinka »

Bosanac sa dna kace wrote:kako sa neta da skinem melodije, klipove i ostale stvarcice za ovaj mobitel? sa koj stranice?? haj pomagajte, sad ga uzeo, ev ima 2 sata, samo znam kako se pali! :D
Kod nas operateri imaju svoje web stranice gdje možeš naći muziku i dobiti je na mobitel putem SMS-a. Vjerojatno je tako i kod vas. Pronađeš stranicu, odabereš muziku i šifriranu poruku pošalješ na zadani broj.
Bosanac sa dna kace

#3 Re: kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?

dalmatinka wrote:
Bosanac sa dna kace wrote:kako sa neta da skinem melodije, klipove i ostale stvarcice za ovaj mobitel? sa koj stranice?? haj pomagajte, sad ga uzeo, ev ima 2 sata, samo znam kako se pali! :D
Kod nas operateri imaju svoje web stranice gdje možeš naći muziku i dobiti je na mobitel putem SMS-a. Vjerojatno je tako i kod vas. Pronađeš stranicu, odabereš muziku i šifriranu poruku pošalješ na zadani broj.
ma imaju i ovdje al oderu t, dotjeraju te do prosjackog stapa! odu ti svi krediti koje imas! :(
dalmatinka

#4 Re: kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?

Post by dalmatinka »

Bosanac sa dna kace wrote:
dalmatinka wrote: Kod nas operateri imaju svoje web stranice gdje možeš naći muziku i dobiti je na mobitel putem SMS-a. Vjerojatno je tako i kod vas. Pronađeš stranicu, odabereš muziku i šifriranu poruku pošalješ na zadani broj.
ma imaju i ovdje al oderu t, dotjeraju te do prosjackog stapa! odu ti svi krediti koje imas! :(
Onda se lijepo ogrebi kod nekoga (ili više njih) pa prenesi melodiju infra red-om. Ne košta ništa! :D
Bosanac sa dna kace

#5 Re: kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?

dalmatinka wrote:Onda se lijepo ogrebi kod nekoga (ili više njih) pa prenesi melodiju infra red-om. Ne košta ništa! :D
Moze sa Nokie na Ericson? jel tako? :roll:
dalmatinka

#6 Re: kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?

Post by dalmatinka »

Bosanac sa dna kace wrote:
dalmatinka wrote:Onda se lijepo ogrebi kod nekoga (ili više njih) pa prenesi melodiju infra red-om. Ne košta ništa! :D
Moze sa Nokie na Ericson? jel tako? :roll:
Ne sjećam se, ja sam prije 3 mjeseca kupila isti mobitel i prenijela sam na njega nekoliko melodija s drugih mobitela, ne znam koji su to bili ali funkcionira, isto tako sam i slala dalje.
Bosanac sa dna kace

HVALA HVALA!!!!
dugi

Post by dugi »

zedge.no i mobango.com. Na ovim stranicama imas masu besplatnih melodija i slika za skoro svaki mobil.
Skines na komp i onda prebacis na mob, preko kabla ili infrared konekcijom.
nidll

Post by nidll »

dugi wrote:zedge.no i mobango.com. Na ovim stranicama imas masu besplatnih melodija i slika za skoro svaki mobil.
ili bluetooth :)
dugi

Post by dugi »

nidll wrote:
dugi wrote:zedge.no i mobango.com. Na ovim stranicama imas masu besplatnih melodija i slika za skoro svaki mobil.
ili bluetooth :)
Tacno, ali u ovom slucaju bluetooth otpada jer ga K300i nema. Zato sam i napisao samo kabl i infrared :D
Bosanac sa dna kace

Eh nisam znao da kompijuteri imaju infrared, ili i to moram imat instalirano? :roll:
kako to radi s kompa na teljefon?
Kareem Abdul-Jabbar

Post by Kareem Abdul-Jabbar »

:D eh, drug, ako nemash laptop sa infracrvenim portom :D:D onda ces morati malo investirati (10-15 Ojra) u USB infracrveni adapter tj.
Image
I kada prodjes kroz proces instalacije adaptera...Onda moras instalirati software da windows moze raditi normalno i prepoznati tvoj telefon...
Link ti je ovdje: http://www.sonyericsson.com/downloads/m ... onitor.exe
Imas i ostalih programa na ovoj stranici: http://www.clubsonyericsson.com/en/soft ... dows.shtml (pa, ti pronjuskaj...)
Ili jos bolje instaliraj ovaj originalni Ericssonov program u njemu je "sve u jednom" (ali je malo veci za skinuti oko 33 MB)-link: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 7&esi=true

I onda kada sve to zavrsis-ukljucis IR na K300i, prineses ga gornjem uredjaju (i onda ce ga kompjuter prepoznati) i onda radis sa njim kao sa vanjskim diskom tj. prebacujes melodije i slike (kojih na internetu ima koliko hoces :D:D) kao na floppy ili memory stick (dobices u Windows-u folder My Phones (i u njemu subfolder "Phone memory" i u njemu subfoldere Sounds, Pictures itd )...I to je to...Koliko se sjecam K300i ima oko 10MB memorije i moze reprodukovati MP3..tako da ti nece biti problem naci dobrih zahebancija :D
bug

Post by bug »

sve to :D zbog ringtona? :? :D :D
Bosanac sa dna kace

eh @kerime pa sve bi to bilo divno da ja imam svoj vlastiti kompijuter! :sad:
a ovaj moj herikson :D ima 12MB memorije! 8-)
Post Reply