kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?
Moderator: Benq
- Bosanac sa dna kace
#1 kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?
kako sa neta da skinem melodije, klipove i ostale stvarcice za ovaj mobitel? sa koj stranice?? haj pomagajte, sad ga uzeo, ev ima 2 sata, samo znam kako se pali! 
- dalmatinka
#2 Re: kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?
Kod nas operateri imaju svoje web stranice gdje možeš naći muziku i dobiti je na mobitel putem SMS-a. Vjerojatno je tako i kod vas. Pronađeš stranicu, odabereš muziku i šifriranu poruku pošalješ na zadani broj.Bosanac sa dna kace wrote:kako sa neta da skinem melodije, klipove i ostale stvarcice za ovaj mobitel? sa koj stranice?? haj pomagajte, sad ga uzeo, ev ima 2 sata, samo znam kako se pali!
- Bosanac sa dna kace
#3 Re: kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?
ma imaju i ovdje al oderu t, dotjeraju te do prosjackog stapa! odu ti svi krediti koje imas!dalmatinka wrote:Kod nas operateri imaju svoje web stranice gdje možeš naći muziku i dobiti je na mobitel putem SMS-a. Vjerojatno je tako i kod vas. Pronađeš stranicu, odabereš muziku i šifriranu poruku pošalješ na zadani broj.Bosanac sa dna kace wrote:kako sa neta da skinem melodije, klipove i ostale stvarcice za ovaj mobitel? sa koj stranice?? haj pomagajte, sad ga uzeo, ev ima 2 sata, samo znam kako se pali!
- dalmatinka
#4 Re: kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?
Onda se lijepo ogrebi kod nekoga (ili više njih) pa prenesi melodiju infra red-om. Ne košta ništa!Bosanac sa dna kace wrote:ma imaju i ovdje al oderu t, dotjeraju te do prosjackog stapa! odu ti svi krediti koje imas!dalmatinka wrote: Kod nas operateri imaju svoje web stranice gdje možeš naći muziku i dobiti je na mobitel putem SMS-a. Vjerojatno je tako i kod vas. Pronađeš stranicu, odabereš muziku i šifriranu poruku pošalješ na zadani broj.
- Bosanac sa dna kace
#5 Re: kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?
Moze sa Nokie na Ericson? jel tako?dalmatinka wrote:Onda se lijepo ogrebi kod nekoga (ili više njih) pa prenesi melodiju infra red-om. Ne košta ništa!
- dalmatinka
#6 Re: kako da skinem melodije za Sony ericson K300i?
Ne sjećam se, ja sam prije 3 mjeseca kupila isti mobitel i prenijela sam na njega nekoliko melodija s drugih mobitela, ne znam koji su to bili ali funkcionira, isto tako sam i slala dalje.Bosanac sa dna kace wrote:Moze sa Nokie na Ericson? jel tako?dalmatinka wrote:Onda se lijepo ogrebi kod nekoga (ili više njih) pa prenesi melodiju infra red-om. Ne košta ništa!
- Bosanac sa dna kace
HVALA HVALA!!!!
-
dugi
Tacno, ali u ovom slucaju bluetooth otpada jer ga K300i nema. Zato sam i napisao samo kabl i infrarednidll wrote:ili bluetoothdugi wrote:zedge.no i mobango.com. Na ovim stranicama imas masu besplatnih melodija i slika za skoro svaki mobil.
Skines na komp i onda prebacis na mob, preko kabla ili infrared konekcijom.
- Bosanac sa dna kace
Eh nisam znao da kompijuteri imaju infrared, ili i to moram imat instalirano?
kako to radi s kompa na teljefon?
kako to radi s kompa na teljefon?
- Kareem Abdul-Jabbar

I kada prodjes kroz proces instalacije adaptera...Onda moras instalirati software da windows moze raditi normalno i prepoznati tvoj telefon...
Link ti je ovdje: http://www.sonyericsson.com/downloads/m ... onitor.exe
Imas i ostalih programa na ovoj stranici: http://www.clubsonyericsson.com/en/soft ... dows.shtml (pa, ti pronjuskaj...)
Ili jos bolje instaliraj ovaj originalni Ericssonov program u njemu je "sve u jednom" (ali je malo veci za skinuti oko 33 MB)-link: http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc= ... 7&esi=true
I onda kada sve to zavrsis-ukljucis IR na K300i, prineses ga gornjem uredjaju (i onda ce ga kompjuter prepoznati) i onda radis sa njim kao sa vanjskim diskom tj. prebacujes melodije i slike (kojih na internetu ima koliko hoces
- Bosanac sa dna kace
eh @kerime pa sve bi to bilo divno da ja imam svoj vlastiti kompijuter!
a ovaj moj herikson
ima 12MB memorije! 
a ovaj moj herikson