Kako da se dokažem...

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
veho71

#1 Kako da se dokažem...

Post by veho71 »

Ljudi invalid sam 100% i mnogi su mišljenja da dobro interpretiram našu sevdalinku,međutim nikako da mi se ukaže prilika da se dokažem na nekom renomiranijem mjestu.Eh sad,sam sebe često pitam u čemu je problem tj.da li je to zbog toga što sam invalid pa sam samim tim u podređenom položaju ili su u pitanju neki dtugi razlozi.Moja neka želja bi bila da recimo nastupim na nekom poznatom mjestu u društvu nekog zvučnijeg sa naše estrade ko voli sevdalinku.Stoga ovim putem dragi forumaši tražim od vas ako ste u stanju da mi pomognete bilo savjetom ili nekim konkretnijim prijedlogom.Inače više o meni možete pronaći na http://www.invalidmerdic.com
Pozdrav za sve od Vehida.
Layne

#2 Re: Kako da se dokažem...

Post by Layne »

Ne vjerujem da je do tebe. To je, kao i sve drugo u našoj nam dragoj, ne znaš ljude, koji znaju ljude, koji znaju ljude, pa da im platiš, samo da bi mogao pokazati svoj talenat.
veho71

#3 Re: Kako da se dokažem...

Post by veho71 »

Ma to mi je poznato no ipak smatram da u našoj dragoj BiH postoji bar jedan posto humanih ljudi koji mogu pomoći onima kojima je pomoć potrebna samo ih treba pronaći što je priznajem jako teško.Meni recimo mogu dati šansu na manifestaciji Barščaršijske noći u dijelu programa veče sevdaha pa da eventualno na tom mjestu pokažem šta znam.Ovu manifestciju navodim samo kao primjer,a vjerujte da postoji mnogo sličnih priredbi samo je bitno pronaći prave ljude koji bi bili humani kad bi pružili šansu nekome poput mene.
milivoje

#4 Re: Kako da se dokažem...

Post by milivoje »

Dodji ndo H. Beslica.
Ako ti iko pomogne-Halid je taj.
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Post Reply