Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Pčelica Maja

#1 Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by Pčelica Maja »

Dragi forumaši,

Nadam se da će mi neko od vas pomoći savjetom, ili bar idejom, kako da na najjeftiniji način pošaljem lijekove u Norvešku.
U pitanju su ampule sa smjesom pčelinjih proizvoda, vrijednost jedne ampule je 40 KM, slala bih više komada.

Unaprijed hvala!
valterbranisarajevo

#2 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by valterbranisarajevo »

Svojevremeno je iz Sarajeva sa autobuske jednom sedmično išao autobus za Oslo (firma Skandbobus iz Geteborga-čini mi se), Ako još vozi mislim da je to najjeftinija opcija. Kada sam ja putovao ljudi su slali familijama čak veš mašine i šporete pa ne vidim razlog zašto ne bi primili lijek....

U svakom slučaju mora biti jeftinije od obične ili brze pošte....

eto to može biti jedna varijanta... :)
graue_maus

#3 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by graue_maus »

ja saljem iz njemacke za bosnu lijekove autobusom stignu uvijek .
Pčelica Maja

#4 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by Pčelica Maja »

Hvala mnogo! :sax:
graue_maus

#5 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by graue_maus »

zapakuj dobro da se ne polome i daj vozacu , pitaj kad bus stize u to mjesto da cekaju i to je to .
TRANCE

#6 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by TRANCE »

Haha čuj jedna ampula sa "pčelinjim proizvodima" 40 KM :lol: Dok je ovaca, bit će i vune :run:
Pčelica Maja

#7 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by Pčelica Maja »

TRANCE wrote:Haha čuj jedna ampula sa "pčelinjim proizvodima" 40 KM :lol: Dok je ovaca, bit će i vune :run:
Ne, nego dok je bolesnih, biće i nade u ozdravljenje!!!
Nisam tražila komentare, nego pomoć u vidu informacije.
A Vi idite na temu VIC DANA, možda tamo Vaši komentari budu zanimljivi!
Troll_Happens

#8 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by Troll_Happens »

pcelica maja pa se jos bavi trgovinom pcelinjih ampula po skandinaviji... hehehe
ovo je za VIC Dana hahah
nego znam da lijekove bas vozaci i tesko uzimaju jedino uz recept, jedino ako ti nemas tog recepta stavi sliku pa ako bude problema da te lakse nadju :) :run:
TRANCE

#9 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by TRANCE »

Pčelica Maja wrote:
TRANCE wrote:Haha čuj jedna ampula sa "pčelinjim proizvodima" 40 KM :lol: Dok je ovaca, bit će i vune :run:
Ima da odmah uskrsne od meda i propolisa po nevjerovatnoj cijeni od 40 KM po gramu :lol: Ali nema frke, kad može Torabi biznis razviti na levatima, možeš i ti :thumbup:
Evo da ti pomognem, ako nisu staklene ampule, možeš ih komotno poslati preko pošte u pismonosnoj pošiljci. Cijena ti je između 5 i 10 KM za veće preporučeno pismo uz avionski prevoz.
Pčelica Maja

#10 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by Pčelica Maja »

Jedan001 wrote:pcelica maja pa se jos bavi trgovinom pcelinjih ampula po skandinaviji... hehehe
ovo je za VIC Dana hahah
nego znam da lijekove bas vozaci i tesko uzimaju jedino uz recept, jedino ako ti nemas tog recepta stavi sliku pa ako bude problema da te lakse nadju :) :run:
Ne bavim se prodajom, šalje moja ujna svojoj familiji (mene uhvatili na trehu, da im pomognem), ali i ja se nasmijah ovoj zvrčki sa Pčelicom i medom, nisam uopšte razmišljala kako blesavo zvuči. :-D :-)
Pčelica Maja

#11 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku

Post by Pčelica Maja »

TRANCE wrote:
Pčelica Maja wrote:
Ima da odmah uskrsne od meda i propolisa po nevjerovatnoj cijeni od 40 KM po gramu :lol: Ali nema frke, kad može Torabi biznis razviti na levatima, možeš i ti :thumbup:
Evo da ti pomognem, ako nisu staklene ampule, možeš ih komotno poslati preko pošte u pismonosnoj pošiljci. Cijena ti je između 5 i 10 KM za veće preporučeno pismo uz avionski prevoz.
Eh, da barem imam talenta da razvijem biznis! Ali je upravo suprotno, obično sam ja "levat", mada nisam išla kod čika Torabija! :-D
Post Reply