Kako da pošaljem lijek u Norvešku
- Pčelica Maja
#1 Kako da pošaljem lijek u Norvešku
Dragi forumaši,
Nadam se da će mi neko od vas pomoći savjetom, ili bar idejom, kako da na najjeftiniji način pošaljem lijekove u Norvešku.
U pitanju su ampule sa smjesom pčelinjih proizvoda, vrijednost jedne ampule je 40 KM, slala bih više komada.
Unaprijed hvala!
Nadam se da će mi neko od vas pomoći savjetom, ili bar idejom, kako da na najjeftiniji način pošaljem lijekove u Norvešku.
U pitanju su ampule sa smjesom pčelinjih proizvoda, vrijednost jedne ampule je 40 KM, slala bih više komada.
Unaprijed hvala!
- valterbranisarajevo
#2 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku
Svojevremeno je iz Sarajeva sa autobuske jednom sedmično išao autobus za Oslo (firma Skandbobus iz Geteborga-čini mi se), Ako još vozi mislim da je to najjeftinija opcija. Kada sam ja putovao ljudi su slali familijama čak veš mašine i šporete pa ne vidim razlog zašto ne bi primili lijek....
U svakom slučaju mora biti jeftinije od obične ili brze pošte....
eto to može biti jedna varijanta...
U svakom slučaju mora biti jeftinije od obične ili brze pošte....
eto to može biti jedna varijanta...
- graue_maus
#3 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku
ja saljem iz njemacke za bosnu lijekove autobusom stignu uvijek .
- Pčelica Maja
#4 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku
Hvala mnogo! 
- graue_maus
#5 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku
zapakuj dobro da se ne polome i daj vozacu , pitaj kad bus stize u to mjesto da cekaju i to je to .
-
TRANCE
#6 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku
Haha čuj jedna ampula sa "pčelinjim proizvodima" 40 KM
Dok je ovaca, bit će i vune 
- Pčelica Maja
#7 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku
Ne, nego dok je bolesnih, biće i nade u ozdravljenje!!!TRANCE wrote:Haha čuj jedna ampula sa "pčelinjim proizvodima" 40 KMDok je ovaca, bit će i vune
Nisam tražila komentare, nego pomoć u vidu informacije.
A Vi idite na temu VIC DANA, možda tamo Vaši komentari budu zanimljivi!
- Troll_Happens
#8 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku
pcelica maja pa se jos bavi trgovinom pcelinjih ampula po skandinaviji... hehehe
ovo je za VIC Dana hahah
nego znam da lijekove bas vozaci i tesko uzimaju jedino uz recept, jedino ako ti nemas tog recepta stavi sliku pa ako bude problema da te lakse nadju

ovo je za VIC Dana hahah
nego znam da lijekove bas vozaci i tesko uzimaju jedino uz recept, jedino ako ti nemas tog recepta stavi sliku pa ako bude problema da te lakse nadju
-
TRANCE
#9 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku
Ima da odmah uskrsne od meda i propolisa po nevjerovatnoj cijeni od 40 KM po gramuPčelica Maja wrote:Ne, nego dok je bolesnih, biće i nade u ozdravljenje!!!TRANCE wrote:Haha čuj jedna ampula sa "pčelinjim proizvodima" 40 KMDok je ovaca, bit će i vune
A Vi idite na temu VIC DANA, možda tamo Vaši komentari budu zanimljivi!
Evo da ti pomognem, ako nisu staklene ampule, možeš ih komotno poslati preko pošte u pismonosnoj pošiljci. Cijena ti je između 5 i 10 KM za veće preporučeno pismo uz avionski prevoz.
- Pčelica Maja
#10 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku
Ne bavim se prodajom, šalje moja ujna svojoj familiji (mene uhvatili na trehu, da im pomognem), ali i ja se nasmijah ovoj zvrčki sa Pčelicom i medom, nisam uopšte razmišljala kako blesavo zvuči.Jedan001 wrote:pcelica maja pa se jos bavi trgovinom pcelinjih ampula po skandinaviji... hehehe
ovo je za VIC Dana hahah
nego znam da lijekove bas vozaci i tesko uzimaju jedino uz recept, jedino ako ti nemas tog recepta stavi sliku pa ako bude problema da te lakse nadju![]()
- Pčelica Maja
#11 Re: Kako da pošaljem lijek u Norvešku
Eh, da barem imam talenta da razvijem biznis! Ali je upravo suprotno, obično sam ja "levat", mada nisam išla kod čika Torabija!TRANCE wrote:Ima da odmah uskrsne od meda i propolisa po nevjerovatnoj cijeni od 40 KM po gramuPčelica Maja wrote:Ne, nego dok je bolesnih, biće i nade u ozdravljenje!!!TRANCE wrote:Haha čuj jedna ampula sa "pčelinjim proizvodima" 40 KMDok je ovaca, bit će i vune
A Vi idite na temu VIC DANA, možda tamo Vaši komentari budu zanimljivi!Ali nema frke, kad može Torabi biznis razviti na levatima, možeš i ti
![]()
Evo da ti pomognem, ako nisu staklene ampule, možeš ih komotno poslati preko pošte u pismonosnoj pošiljci. Cijena ti je između 5 i 10 KM za veće preporučeno pismo uz avionski prevoz.