Kako da gledam Macu Diskreciju?

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
ZenaZbrkovima

#326 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by ZenaZbrkovima »

Sephora wrote:
ZenaZbrkovima wrote: :zzzz:
mislis da i tebe tvoji roditelji nisu zeljeli zastititi? a jesu li uspjeli?
Poredis generacije koje uopste nisu za poredenje,...ja u djecijem uzrastu nisam imala neta a i slicnih gluposti nije bilo na tv-u,tako da roditelji nisu imali potrebe stititi od slicnog !Zar ne ?
:roll:
jesu li te uspjeli zastititi od bilo cega drugog sto si pozeljela uraditi, vidjeti ili cuti?
mene nisu. a bili su jako strogi.
sve je to do djeteta i usvojenih vrijednosti. bitnije je na lijep nacin nauciti ga pravim vrijednostima, nauciti ga sta jeste a sta nije uredu, i tada neces imati potrebe glumiti zandara do punoljetstva.. ionako bezuspjesno, jer te taktike nikad nisu palile.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#327 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Velkoski »

ZenaZbrkovima wrote:
Sephora wrote:
Poredis generacije koje uopste nisu za poredenje,...ja u djecijem uzrastu nisam imala neta a i slicnih gluposti nije bilo na tv-u,tako da roditelji nisu imali potrebe stititi od slicnog !Zar ne ?
jesu li te uspjeli zastititi od bilo cega drugog sto si pozeljela uraditi, vidjeti ili cuti?
sve je to do djeteta i usvojenih vrijednosti. bitnije je na lijep nacin nauciti ga pravim vrijednostima, nauciti ga sta jeste a sta nije uredu, i tada neces imati potrebe glumiti zandara do punoljetstva.. ionako bezuspjesno, jer te taktike nikad nisu palile.
Sejm hir.

Zato ću ja svoje držat' vezano u špajzu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sephora

#328 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Sephora »

ZenaZbrkovima wrote:
Sephora wrote:

Stitili su onoliko koliko du imali potrebu i zelju Da zasitite, svaki roditelj je odgovoran za svoje djete do punoljetstva bez glume...ne znaci stiti djete da ga ne ucis i ne vspitavas onako Kako bi trebalo...

Smjesno mi postaje tipkati ovdje o djeci i odgoju, sto zapravo i nije tema!
Hajd' cao!
Cherry-Cherry

#330 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Cherry-Cherry »

:shock: :shock: jbt, koje je ovo dno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
York Light 100`s

#331 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by York Light 100`s »

seoBIH wrote:
oskarboy wrote:srbija je otisla u zesci k. pa sta samo djece ovo gleda i to gleda ove nase bosanske seljacine koje psuju gore od kocijasa.dno dna.ljepa juga i komisija za sund
Logovan wrote:Joj bolesti. :roll:
I onda kad skontam da ovo gleda neko dijete od 14, 15 godina. :-)
Jao moralista. Pa ta ista djeca se jebu ne u šesnest, vec sa 13, 14 i 15... Pa ta danasnja djeca izgledaju kao da imaju 20 godina!

Oni se jebu, a ovi moralisu o tome da gledaju ovaj show :lol: :lol: :lol:
To ti bio sa djecom od 13 godina u autu i u WC-u ili subotom naveče nemaš pametnija posla pa da posmatraš djecu s dvogledom iz žbunja pa to znaš?
Čak i da jeste istina, zar ne misliš da je to posljedica jer su nam ovakve emisije i Cece i Karleuše postale normalno?
ZenaZbrkovima wrote:
Sephora wrote:
Ma džabe vrijednosti kada si u najkritičnijim godinama a pod pritiskom si vršnjaka i društva jer si sa 15 godina još djevica, nemaš najmoderniji mobilni, nisi još probao travu i nemaš orginal Nike patike.
Džaba što su tebe roditelji vaspitali fino i objasnili ti da pravo bogatstvo nije tablet i da prvi put ne treba da se desi sa prvim šmokljom koji naiđe jer se mora nego da se to treba desiti sa nekim koga voliš ako si u društvu punom Maci, Nikolija Zmijanac, MC Stojana, Mirzi Hatića, nekih Buba Corelija i ostalih debila.

Lahko je meni i tebi prditi o vrijednostima, samokontroli i odgoju kada smo sada formirane ličnosti, kada je u naše doba bilo cenzure i kada ovakve emisije možemo gledati i smijati se a da to ne utiče na našu ličnost i ponašanje jer smo već formirani a sada uporedi to sa jednim gledaocem od 12 godina
seoBIH

#332 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by seoBIH »

York Light 100`s wrote:To ti bio sa djecom od 13 godina u autu i u WC-u ili subotom naveče nemaš pametnija posla pa da posmatraš djecu s dvogledom iz žbunja pa to znaš?
Čak i da jeste istina, zar ne misliš da je to posljedica jer su nam ovakve emisije i Cece i Karleuše postale normalno?
Nisam bio, vec imam oci i priznam sta se desava. Novo doba. Jednostavno.
York Light 100`s wrote: :roll:
Ma džabe vrijednosti kada si u najkritičnijim godinama a pod pritiskom si vršnjaka i društva jer si sa 15 godina još djevica, nemaš najmoderniji mobilni, nisi još probao travu i nemaš orginal Nike patike.
Džaba što su tebe roditelji vaspitali fino i objasnili ti da pravo bogatstvo nije tablet i da prvi put ne treba da se desi sa prvim šmokljom koji naiđe jer se mora nego da se to treba desiti sa nekim koga voliš ako si u društvu punom Maci, Nikolija Zmijanac, MC Stojana, Mirzi Hatića, nekih Buba Corelija i ostalih debila.

Lahko je meni i tebi prditi o vrijednostima, samokontroli i odgoju kada smo sada formirane ličnosti, kada je u naše doba bilo cenzure i kada ovakve emisije možemo gledati i smijati se a da to ne utiče na našu ličnost i ponašanje jer smo već formirani a sada uporedi to sa jednim gledaocem od 12 godina[/quote]

Nije do djeteta, vec do okruzenja i trenutnog stanja u drustvu. Ja sam se samo osvrnuo na ove moraliste, kao dje ce djeca od 13, ili 14 godina ovo gledat. Sta gledat, oni to primijenjuju, a i vise!
Gabrielo

#333 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Gabrielo »

seoBIH wrote: Jao moralista. Pa ta ista djeca se jebu ne u šesnest, vec sa 13, 14 i 15...
Netacno.
York Light 100`s

#334 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

seoBIH wrote:Nisam bio, vec imam oci i priznam sta se desava. Novo doba. Jednostavno.
To ti znaš na osnovu par lovačkih priča i skandaloznih, šokantnih izvještaja iz Avaza da je čitava generacija otišla u vražju mater?

Da, ima dosta maloljetnih prostitutki u BiH to zna svako ali odgovoriti na komentar "zamislite da neka curica od 12 godina nađe ovu emisiju" sa "de ba šta ti je sve se one yebu" kao da se sve curice od 12 pa nadalje seksaju je papanski način razmišljanja
seoBIH

#335 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by seoBIH »

Ne pricam o prostitutkama. Pricam o obicnim djevojkama navedenog uzrasta. Nisu lovacke price, fino sam napisao. Izadji, pogledaj sovjim ocima, ne moras meni vjerovati. Ide ljeto, neces se morati zavlaciit ni po kaficima, biti ce na ulicama.
fidoremilienko

#336 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by fidoremilienko »

Ne spamajte temu.Ne more se gledati maaca,YT kanal zaštekao.
York Light 100`s

#337 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

seoBIH wrote:Ne pricam o prostitutkama. Pricam o obicnim djevojkama navedenog uzrasta. Nisu lovacke price, fino sam napisao. Izadji, pogledaj sovjim ocima, ne moras meni vjerovati. Ide ljeto, neces se morati zavlaciit ni po kaficima, biti ce na ulicama.
Ma nisam ni ja mislio prave prostitutke što uzimaju 50 eura po satu nego te iste kao i ti :wink: sponzoruše, prostitutke, nazovi ih kako hoćeš što bi dale za 5km dopune za mobitel ili da se provozaju u najnovijem autu ali opet ne možeš ako neko traži cenzuru jer bi neko maloljetan mogao to gledati da generalizuješ.
Opet ponavljam, kolik broj tih djevojaka se ponaša tako baš zbog tih emisija i kada ispiraju mozak u svijetu sa Miley Cyrus i Kim Kardashian i u BiH i regiji sa Jelenom Karleušom i Macom?
Zašto takvo ponašanje nismo imali prije 20-30 godina sa djevojkama od 12 pa nadalje kada Maca Diskrecija i Parovi nisu bili na naslovnoj strani?
Bilo je i onda takvih ali u određenim gradovima i određenim lokalima ali danas to imaš u kafićima u svakoj selendri.
Umjesto da kažeš "neka sep rikazuje djeci i onako se svi yebu" bolje razmisli šta je razlog što se svi yebu
Ljakan

#338 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Ljakan »

jarac,rudonja,gargamel :lol:
jalijas74

#339 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by jalijas74 »

Image

Fevarijev drug Kiza (bio gost veceras) sa svojom najboljom drugaricom Atinom :evil:
nema me tamo

#340 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by nema me tamo »

Hahahahahaha!!!!
iscrtani čovek

#341 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Maca kaže azbuka ima šest slova :run: . Miša mu, kakve su to osnovne i srednje škole u Tuzlanskom kantonu kad iz njih izađu ljudi koji ne znaju koliko azbuka ima slova, ne znaju množiti, niti gde sunce izlazi...
Al opet je Maca najsimpatičnija, nije zla, ima i neku sažaljivost i poniznost...dok ova raspala Ferari kad počne o moralu srati, a nema ko je nije drpo i igra ispod šipke, stvarno za povraćati...
Zmaj već počinje biti dosadan, malo malo zove predsednika Dodika :-D .
franceska

#342 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by franceska »

Ja nemam ovaj kanal. Pogledah sinoć par klipova na YT, jer se o ovoj "emisiji" raspravlja na poslu, piše po netu i tako.
Ovo nije dno. Ovo je više od dna.
Toliko primitivizma, sekljakluka, gluposti i krkanluka na jednom mjestu. Užas živi.
Ne razumijem da neko može gledati ovo, pa ktomu još i uživati :roll:
Ovaj Balkan je definitivno dno dna.
Kaćunak

#344 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Kaćunak »

iscrtani čovek wrote:Maca kaže azbuka ima šest slova :run: . Miša mu, kakve su to osnovne i srednje škole u Tuzlanskom kantonu kad iz njih izađu ljudi koji ne znaju koliko azbuka ima slova, ne znaju množiti, niti gde sunce izlazi...
Al opet je Maca najsimpatičnija, nije zla, ima i neku sažaljivost i poniznost...dok ova raspala Ferari kad počne o moralu srati, a nema ko je nije drpo i igra ispod šipke, stvarno za povraćati...
Zmaj već počinje biti dosadan, malo malo zove predsednika Dodika :-D .

Eto nek su u drugim kantonima Kembridzi nabijem te
iscrtani čovek

#345 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by iscrtani čovek »

Aj reci koliko je 7x8. Bez guglanja, molim. :D
Ljakan

#346 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Ljakan »

franceska wrote:Ja nemam ovaj kanal. Pogledah sinoć par klipova na YT, jer se o ovoj "emisiji" raspravlja na poslu, piše po netu i tako.
Ovo nije dno. Ovo je više od dna.
Toliko primitivizma, sekljakluka, gluposti i krkanluka na jednom mjestu. Užas živi.
Ne razumijem da neko može gledati ovo, pa ktomu još i uživati :roll:
Ovaj Balkan je definitivno dno dna.
pa ti idi na koncert filharmonije ako ti se ovo ne dopada.ja uzivam u primitivizmu jer sam i sam taki,primitivac.
čao
Ljakan

#347 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Ljakan »

iscrtani čovek wrote:Aj reci koliko je 7x8. Bez guglanja, molim. :D
44
cenecimoveocino

#348 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by cenecimoveocino »

:lol:
Cherry-Cherry

#349 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Cherry-Cherry »

A jbt, gledam sad, ono sve kurve i luđaci :lol: :lol:
Asamoah Gyan

#350 Re: Kako da gledam Macu Diskreciju?

Post by Asamoah Gyan »

Jao sodome šta je ovo ako boga znate. Ovo je nemoguće. Prvi put gledam večeras i ne vjerujem da ovo postoji. Eno i one Jelene pobjednice sa Farme... pa zmaj od Šipova :shock: :shock: majko mila kupleraja

A još Farma ide krajem aprila.
Post Reply