Kako bi vi postupile???
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
dzejla89
#1 Kako bi vi postupile???
Pozdrav, molim vas za savjet ali ozbiljno samo. U vezi sam s momkom preko 3 godine i upoznala sam ga s mamom ali sa ocem nisam jos uvijek. Eh sada smo planirali da se vjencamo i odlucila sam da mu to kazem jer ne zelim da pobjegnem vec zelim da sve prodje kako treba. Uglavnom rekla sam momku da cemo se vjencati i uzeli smo termin u maju ali kad sam rekla za to starom samo me hladno iskulirao i uopce ne prica na tu temu vise. Ne znam sta da radim momak je vec obavjestio veliki dio rodbine i pripreme uveliko teku ali? Sta bi ste vi da ste na mom mjestu? Da se ukradem ili da to odgodimo?
- harell
#3 Re: Kako bi vi postupile???
ufff wrote:oj boze
@postavljacica, pa kako ga ba nisi upoznala sa svojima za svo to vrijeme, i na sta on misli tako saziva svatove a ni porodicu ti nije upoznao
- bosan
#4 Re: Kako bi vi postupile???
Zanijemio babo od srece 
-
amazon
#5 Re: Kako bi vi postupile???
Nista, otkaci i momaka i oca... nisu oni za tebe 
- AsmirVD
#6 Re: Kako bi vi postupile???
Čekaj za te 3 godine nijednom se nije desio zajednički ručak..zajednički susret, bilo šta.. na relaciji otac-momak? Ako si već odlučila da ideš ozbiljno sa njim, zar upoznavanje porodice nije jedna od tačaka koja se tu podrazumjeva.
Čudno..

Čudno..
-
dzejla89
#7 Re: Kako bi vi postupile???
pa napisala sam da sam rekla mami jer logicno s njom sam slobodnija dok sam i sa ocem slobodna ali naravno ne po pitanju toga. pa dobro na sta on misli ne mogu ga kriviti jer smo se zajedno dogovorili i uzeli termin, a sada ovako ispade...harell wrote:ufff wrote:oj boze![]()
![]()
@postavljacica, pa kako ga ba nisi upoznala sa svojima za svo to vrijeme, i na sta on misli tako saziva svatove a ni porodicu ti nije upoznao
I molila sam za ozbiljne odgovore kao sto je i sama situacija. Također, obratila sam se samo i iskljucivo djevojkama.
- harell
#8 Re: Kako bi vi postupile???
E izvini sto nisam djevojka pa se cudim, one bi ti rekle trci da se udas garant
- Joker88
#9 Re: Kako bi vi postupile???
harell wrote:E izvini sto nisam djevojka pa se cudim, one bi ti rekle trci da se udas garant
- p206
#10 Re: Kako bi vi postupile???
Šta je čudno, znaš li koliko ima roditelja zadrtih(da ne kažem neku težu riječ)danas?AsmirVD wrote:Čekaj za te 3 godine nijednom se nije desio zajednički ručak..zajednički susret, bilo šta.. na relaciji otac-momak? Ako si već odlučila da ideš ozbiljno sa njim, zar upoznavanje porodice nije jedna od tačaka koja se tu podrazumjeva.
Čudno..![]()
Jebena generacija rođena 50-ih i 60-ih koja je imala sve sa svojih 20-30 godina. Stalan posao što je najvažnije, većina ih je otišla sa sela u škole u grad sa svojih 15 godina od roditelja i ne razumiju današnju omladinu koja nema nikakve perspektive i zbog toga postaju nesigurni pri donošenju bilo kakve malo važnije odluke, kao što je upoznavanje partnera sa roditeljima i sl.
- trcicu trceci
#11 Re: Kako bi vi postupile???
heej zato kradem
Musko sam ali evo savjet, pricaj sa svojima i dovedi ga kuci, ako ga volis i ukradi se ako se zakomplikuje. Ako ne volis

Musko sam ali evo savjet, pricaj sa svojima i dovedi ga kuci, ako ga volis i ukradi se ako se zakomplikuje. Ako ne volis
- BadSanta
#12 Re: Kako bi vi postupile???
@dzejla
Koliko imaš godina?
Posjedni momka pred tatu i upoznaj ljude. Možda da organiziraš neki mali zajednički ručak da se obitelji vide tek toliko da se mogu prepoznati na vjenčanju. Kakve krađe i bjegovi, ako se već udaješ probaj se malo zrelije ponašati.
Ako nas zajebavaš sa ovom temom nije smiješno, ponoć prošla a sutra radi dan.
Koliko imaš godina?
Posjedni momka pred tatu i upoznaj ljude. Možda da organiziraš neki mali zajednički ručak da se obitelji vide tek toliko da se mogu prepoznati na vjenčanju. Kakve krađe i bjegovi, ako se već udaješ probaj se malo zrelije ponašati.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#13 Re: Kako bi vi postupile???
Evo da ti djevojka kaze da mi nije jasno odakle ti ideja da zakazujes vjencanje sa nekim koga tvoji roditelji ne poznaju.
Taman da ti je otac zadrt u sta sumnjam, ne mogu da vjerujem da nisi nasla za shodno da ga upoznas za 3 godine sa momkom, i sad bi da se udajes i jos se pitas sto te otac iskuliro.
Vjerovatno covjek misli da se zajebavas.
Taman da ti je otac zadrt u sta sumnjam, ne mogu da vjerujem da nisi nasla za shodno da ga upoznas za 3 godine sa momkom, i sad bi da se udajes i jos se pitas sto te otac iskuliro.
Vjerovatno covjek misli da se zajebavas.
-
dzejla89
#14 Re: Kako bi vi postupile???
Ne zezam majke mi... 24 godine imam i opet ponavljam vise ne pricamo an tu temu. Ja ne mogu da skupim hrabrosti opet da pocnem.BadSanta wrote:@dzejla
Koliko imaš godina?
- Neradnik
#15 Re: Kako bi vi postupile???
Pa sta ako te iskuliro jel ti reko nemoj ili sta ruzno?
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#17 Re: Kako bi vi postupile???
ko te j**e nek te kara...
Last edited by un1ted on 11/03/2013 00:23, edited 1 time in total.
- Neradnik
#18 Re: Kako bi vi postupile???
ha ja pomirit će se ćaća kad tad sa činjenicom,hopustaj se 
- stam
#19 Re: Kako bi vi postupile???
prije nego sto kazes babi,pred njega stavi vode i secera 
- Neradnik
#20 Re: Kako bi vi postupile???
da nisi planirala crnca ozenit pa ćale rasista?
prijavi ga odma fifi i uefi.
prijavi ga odma fifi i uefi.
-
exAprilica
#21 Re: Kako bi vi postupile???
ovo za serije, vec vidim 4896 epizoda
- BadSanta
#22 Re: Kako bi vi postupile???
Zeznuto je kad se roditelji ne slažu sa budućim/om.
Moja mama je tako pobjegla i udala se za starog i evo ih 25 godina u sretnom braku. Ali ona je imala potvrdu od svojih da njen odabir nije pravi.
Po tvom pisanju ti nemaš tu potvrdu. Tebi stari nije ni znao da uopće hodaš sa tim momkom, a ti mu došla reći da se udaješ.
Dobro su ti rekli u postovima iznad, čovjek je vjerovatno mislio da se zajebavaš.
Zato ti kažem, postupi zrelo upoznaj ljude i dokaži tati da misliš ozbiljno.
U čemu je točno problem?
Moja mama je tako pobjegla i udala se za starog i evo ih 25 godina u sretnom braku. Ali ona je imala potvrdu od svojih da njen odabir nije pravi.
Po tvom pisanju ti nemaš tu potvrdu. Tebi stari nije ni znao da uopće hodaš sa tim momkom, a ti mu došla reći da se udaješ.
Dobro su ti rekli u postovima iznad, čovjek je vjerovatno mislio da se zajebavaš.
Zato ti kažem, postupi zrelo upoznaj ljude i dokaži tati da misliš ozbiljno.
U čemu je točno problem?
- Neradnik
#23 Re: Kako bi vi postupile???
m@m@ wrote:neka mama razgovara sa ocem
pa idi sta cekas?
-
dzejla89
#24 Re: Kako bi vi postupile???
Zamolila bih ove sa izrazenim smislom za humor da se prebace na temu vicevi ili nesto slično. Ako imate nesto konstruktivno i konkretno sta bi vi u takvoj situaciji cisto da malo bolje razmislim i izvagam. A muskarci ne znam sta rade na ovoj temi jer vikend je ima utakmica. je li tako?
- p206
#25 Re: Kako bi vi postupile???
Ja ti samo mogu reći da to što si "nanijetila" da uradiš, nemoj odgađati... Ako se to odgodi, možda se nikad ne dogodi. Nama muškarcima se u današnji vakat teško odlučiti za ženidbu, jer nas je velika većina pi...e koje ne žele odgovornosti.
Ne kažem da je tvoj izabranik takav, ali kad se nešto tako važno jednom odgodi, teško se nakaniti opet to uraditi.
Ne kažem da je tvoj izabranik takav, ali kad se nešto tako važno jednom odgodi, teško se nakaniti opet to uraditi.