Jasta je no prepotentno !MoHiKaNaC wrote:Ispade da je samo tvoja istina ona prava... Prepotentno je to!Zlata M. wrote:stoooo ?Zlato, covjek je iskreno i bez imalo patetike pisao o onome sto osjeca (a sve usko vezano za temu) tako da tvoj komentar nimalo ne stoji...
Peace!pa i ja sam pisala iskreno i bez imalo patetike o onome sto osjecam, a i usko je vezano za temu, koliko god u prvi mah izgledalo da nije.
![]()
Nenasminkana istina iritira, znam...
...i nije uopste neka moja istina, nego je jednostavno - istina ! Istina u rangu sa onom "Hvali more, drz' se kopna!" !
BiH je dovoljno velika, Bogu hvala, da primi sve one koji, kraj monitora, skapavaju od ljubavi i nostalgije ! I ima dovoljno, nazalost
al' se malo ko vraca, zar ne ?
Mi, narod te zemlje, mi smo njen kapital ! I samo mi smo ti koji, zajedno sa ljudima koji su vec u BiH, mozemo promijeniti stvari na bolje !
al' neeeee ! Kad dodje mak na konac, imamo milion izgovora zasto vegetiramo pod tudjim nebom ! ...i cekamo da oni sto su ostali, nama - pacenicima
Niko ne umije pisati tako srceparajuce tekstove o ljubavi prema domovini, kao upravo - dijaspora !
(kazu da najbolje poklone za 8.mart, redovno dobivaju - prevarene zene !
Mozes me opet nazvati prepotentnom...znas sto me nasikira...