Kako biste reagovale na situaciju da Vam negdje na ulici, supermarketu, parku pridje neki nepoznati momak/covjek i pita Vas da se upoznate, eventualno razmijenite brojeve telefona, mozda pice ili sl??
Znaci, zaboravimo mjesta gdje djevojke izlaze u potrazi za partnerom, kafici, mozda neka okupljanja, upoznavanje preko zajednickih prijatelja ili slicno tome...
Ja sam prije par dana prolazio Grbavicom, i bas ugledao sam neku djevojku, sjedi na klupi, ja sam je vidio, ona mene nije, i malo je rec da me je njen izgled ocarao. Pa sam onako u prolazu pomislio da bi je bas volio upoznat, ali onda sam stao i zamislio se.
Pa ovo je Bosna, nesto ne vjerujem da se djevojke tako lako upustaju u razgovor sa nepoznatim osobama, pa produzim dalje.
Nije mi bilo zao odjeba, ili sl., vec sam se prep'o da cura ne pocne vristat, mogla je pomislit da je zelim opljackat ili nesto sl. Kako bi se onda ja osjecao, ja prilazim a ona vadi sprej pa u oci... Jedna od mogucih varijanti.
Nije me spopao nikakav osjecaj zaljenja za propustenom prilikom, ubrzo sam zaboravio na to, ali eto nesto je u meni proradilo kad sam je u tom momentu vidio. Neki osjecaj pozitivnog soka, znate za onaj osjecaj kad nesto vidite, pa biste isto pojeli, dotakli, zagrlili... Eto takav sam ja osjecaj tada imao. Ali, uglavnom, proslo me je.
Ne trazim doticnu preko foruma, nego, eto zanima me ikada da li su se djevojke, ove forumasice, nasle u prilici da upoznaju nekoga na mjestima koja obicno nisu predodredjena za upoznavanje i kako su se postavile prema momcima/ljudima? Jel ijedan imao prolaz kod Vas?
Ili se obicno sva upoznavanja desavaju na konvencionalnim mjestima (kafici, kursevi) gdje raja obicno ide da nadje sebi drustvo ili partnera?
Evo jedan od primjera prolaza, i ovi bas imaju finu prolaznost!
Ovi upotrebljavaju neke ofirne fraze, ali ipak sto je vazno fakat mi to prolazi kod cura. Ipak je to Amerika.
Jesu li ove nase Bosanke/Balkanke ovako susretljive i otvorene?
Ja cisto sumnjam.