Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovi parfemi imaju u Sarajevu, kad se ide prema garazi za Merkator na Pofalicima, poslje Zeljeznicke skole odma se desno skrene, ima tu vulkanizer i ko servis neki. I ima tu parfema, isto na piku ima da se kupi samo se ukuca "Areon". Meni je je ovaj sad ce 9 mjeseci. Ima tri cetri u ponudi, ali svaki je kulturan i nije prejak, ekstra mirise
alenthekiller wrote:Ovaj od kako imam sadasnje auto, jedan te isti i samo ga pospricam ovim "parfemom" i to je to
Ovi parfemi su odlicni, samo po meni brzo nestaje miris, moras cesto spricati. Ali su vrlo ugodni
Gdje se mogu kupiti?????
Vec je neko napisao, ka merkatoru kad se ide. Autopraonica Maja gume.
Ovaj sa slike je 9km, ali traje podugo.. jedino za neki moj ukus moram spricati svako jutro da bi se osjetilo kako treba..
Imaju i neki malo manji parfemi, tipa ljubicica i slicno isto odlicni.
alenthekiller wrote:Ovi parfemi imaju u Sarajevu, kad se ide prema garazi za Merkator na Pofalicima, poslje Zeljeznicke skole odma se desno skrene, ima tu vulkanizer i ko servis neki. I ima tu parfema, isto na piku ima da se kupi samo se ukuca "Areon". Meni je je ovaj sad ce 9 mjeseci. Ima tri cetri u ponudi, ali svaki je kulturan i nije prejak, ekstra mirise
alenthekiller wrote:Ovi parfemi imaju u Sarajevu, kad se ide prema garazi za Merkator na Pofalicima, poslje Zeljeznicke skole odma se desno skrene, ima tu vulkanizer i ko servis neki. I ima tu parfema, isto na piku ima da se kupi samo se ukuca "Areon". Meni je je ovaj sad ce 9 mjeseci. Ima tri cetri u ponudi, ali svaki je kulturan i nije prejak, ekstra mirise