Kafici, lokacije
-
musac
#1 Kafici, lokacije
Moze li mi neko reci gdje se tacno nalaze slijedeci kafici:
PIVNICA
HACIENDA
NIVEA
Hvala.
PIVNICA
HACIENDA
NIVEA
Hvala.
- Angelina84
#2 Re: Kafici, lokacije
Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed
Hvala unaprijed
- chengaba
#3 Re: Kafici, lokacije
Pivnica -> kod sarajevske pivare, jako jednostavno naci, vidi se dimnjak iz veceg dijela grada
Hacienda -> kod cevabdzinice Zeljo 2
Nivea -> u radicevoj ulici, pored buybooka, malo nize od BBI centra
Hacienda -> kod cevabdzinice Zeljo 2
Last edited by chengaba on 13/07/2009 00:52, edited 2 times in total.
- Bullet Tooth Tony
#4 Re: Kafici, lokacije
koji tip izlaska vas interesuje....mislim izlaze gdje i mi sarajlije izlazimo,ne jedemo mi ljudeAngelina84 wrote:Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed
- stachu
#5 Re: Kafici, lokacije
Beg_Babic wrote:koji tip izlaska vas interesuje....mislim izlaze gdje i mi sarajlije izlazimo,ne jedemo mi ljudeAngelina84 wrote:Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed![]()
-
Ripicipi
#6 Re: Kafici, lokacije
chengaba wrote:Pivnica -> kod sarajevske pivare, jako jednostavno naci, vidi se dimnjak iz veceg dijela grada![]()
Hacienda -> kod cevabdzinice Zeljo 2, na ferhadiji
- chengaba
#7 Re: Kafici, lokacije
Meh, lapsuspotres_mozga wrote:chengaba wrote:Pivnica -> kod sarajevske pivare, jako jednostavno naci, vidi se dimnjak iz veceg dijela grada![]()
Hacienda -> kod cevabdzinice Zeljo 2, na ferhadiji
- Angelina84
#8 Re: Kafici, lokacije
Mislim više na poslovne ljude, koji npr. rade u ambasadama i slično, znači stranci koji žive ovdje ali ne izlaze na mjestima na kojima izlazi naša mlađa raja (18-25) , kontaš?Beg_Babic wrote:koji tip izlaska vas interesuje....mislim izlaze gdje i mi sarajlije izlazimo,ne jedemo mi ljudeAngelina84 wrote:Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed![]()
- Cholina_Lokica
#9 Re: Kafici, lokacije
gdje i svi ostali... eno ti pun i bicakcic i pivnica takvihAngelina84 wrote:Mislim više na poslovne ljude, koji npr. rade u ambasadama i slično, znači stranci koji žive ovdje ali ne izlaze na mjestima na kojima izlazi naša mlađa raja (18-25) , kontaš?Beg_Babic wrote:koji tip izlaska vas interesuje....mislim izlaze gdje i mi sarajlije izlazimo,ne jedemo mi ljudeAngelina84 wrote:Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed![]()
- Neelix
#11 Re: Kafici, lokacije
a sponzor se trazi, tako reciAngelina84 wrote:
Mislim više na poslovne ljude, koji npr. rade u ambasadama i slično, znači stranci koji žive ovdje ali ne izlaze na mjestima na kojima izlazi naša mlađa raja (18-25) , kontaš?
-
baby_blue19
#12 Re: Kafici, lokacije
hahha cuj sponzor. Ma idi ti u Pravdu, tu ces naci tih sponzora poput Ganica i tako tih.
Ja u zivotu nisam vidjela glupljeg mjesta. Pice 15 KM (da li su oni normalni)
I sve nesto sredjeno nesmije da se pomjeri da se sta ne bi pokvarilo i dodju tu da budu vidjeni.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................sacuvaj me Boze takvih mjesta

Ja u zivotu nisam vidjela glupljeg mjesta. Pice 15 KM (da li su oni normalni)
I sve nesto sredjeno nesmije da se pomjeri da se sta ne bi pokvarilo i dodju tu da budu vidjeni.....aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................sacuvaj me Boze takvih mjesta
-
Maybach
#13 Re: Kafici, lokacije
@baby-blue:ako ti je toliko godina koliko pise uz nick onda mi je razumljiv tvoj post,drugacije nikako. 
-
musac
#14 Re: Kafici, lokacije
Jos mi treba par informacija. 
Gdje se TACNO nalazi kafic "kod Malce" ? Znam da je negdje iznad medicine, ali ne znam tacno.
Gdje se nalazi muzicka akademija?
Gdje se TACNO nalazi kafic "kod Malce" ? Znam da je negdje iznad medicine, ali ne znam tacno.
Gdje se nalazi muzicka akademija?
- respo
#15 Re: Kafici, lokacije
taj kafic kod malce jeli to onaj preko puta CDA?
- M.O.S-
#16 Re: Kafici, lokacije
Ti bi ono malo u lovAngelina84 wrote:Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed
Pa haj pokusaj al sumljam da si takav kalibar
-golf tereni sarajevo
-klub slovenaca
-la scala
-irish pub
-Angolo
-Peppers
-
Pera Trta
- Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.
#17 Re: Kafici, lokacije
Jeste. U istom redu idu Malca, Pasha i SOS.respo wrote:taj kafic kod malce jeli to onaj preko puta CDA?
Dosta se tu studentskih "pauza" provelo
-
elSaik
#18 Re: Kafici, lokacije
Sumnjati, sumnjati... ne sumljati.M.O.S- wrote:Ti bi ono malo u lovAngelina84 wrote:Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed![]()
![]()
Pa haj pokusaj al sumljam da si takav kalibar
- black
#19 Re: Kafici, lokacije
"Balkan Caffe" svidja mi se ambijent i muzika, dodushe preko dana sam kahveniso, ne znam kakve se 'glave' naveche okupljaju 
- Baltazar_khan
#20 Re: Kafici, lokacije
Al te izofirašeAngelina84 wrote:Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed
- johnnykola
#21 Re: Kafici, lokacije
balkan je trenutno najbolji kafic za u njemu biti navecer. nadam se da u skorijeblack wrote:"Balkan Caffe" svidja mi se ambijent i muzika, dodushe preko dana sam kahveniso, ne znam kakve se 'glave' naveche okupljaju
vrijeme (a jos i vise nikako) u njega nece poceti zalaziti kockice.
- black
#22 Re: Kafici, lokacije
ma johnny pitanje je samo do kada, malo pomalo i 'dovuku' sejohnnykola wrote:
balkan je trenutno najbolji kafic za u njemu biti navecer. nadam se da u skorije
- The Nightwatchman
#23 Re: Kafici, lokacije
a đe mu ga dođe taj balkan?black wrote:ma johnny pitanje je samo do kada, malo pomalo i 'dovuku' sejohnnykola wrote:
balkan je trenutno najbolji kafic za u njemu biti navecer. nadam se da u skorije
- black
#24 Re: Kafici, lokacije
u ulici dje je "kuca sevdaha" (Halači, chini mi se broj 10)The Nightwatchman wrote:
a đe mu ga dođe taj balkan?
- sodom
#25 Re: Kafici, lokacije
šuti purgeruBaltazar_khan wrote:Al te izofirašeAngelina84 wrote:Mene interesuje, ako neko od vas zna, gdje najčešće izlaze stranci koji dolaze u Sarajevo, ili koji žive tu...
Hvala unaprijed