Kafica sa bivsom/bivsim...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mp3problem
#426 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
.
Last edited by mp3problem on 17/04/2014 23:23, edited 1 time in total.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#427 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Kome je razibriga od braka kafa sa bivsim, taj nek se dobro zapita.mp3problem wrote: A s druge strane žena/muž, dijete, krediti, posao, muka... Dođe ti kao razibriga neka ta skivena kafa.
- alchak.ba
#428 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
sto ti je reci iskustvomp3problem wrote:hebena stvar,
pogotovo ako ne nekad bila velika ljubav,
pa se sad onako slučajno sretnete poslije par godina na ulici,
pa neko zavučeno mjesto, neka kafa, neka klopa,
pa SMS poslije "bilo mi je lijepo, super te je bilo vidjeti"
pa priča o tome koliko se ko promijenio,
ko je odrastao, a ko nije,
ko se kako snašao.
Pa onda "sjećaš li se kad smo..."
pa iza toga krene smijeh, sjetni pogledi i ostalo.
Zna se već kako idu te kafe sa bivšima.
A s druge strane žena/muž, dijete, krediti, posao, muka... Dođe ti kao razibriga neka ta skivena kafa. Ali kad skontaš, preopasno je igrati se sa tim stvarima, ugrožavati ono što imaš, vrlo lako sjedni pogledi pređu u dodire ruke, pa dodir ruke u dodir koljena itd.... Bolje je reći "žurim, vidimo se neki drugi put".
Ko može odoliti, naravno.
-
whitelegend07
#429 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Da se i ja jednom složim s tobom.ladyblue18 wrote:Kome je razibriga od braka kafa sa bivsim, taj nek se dobro zapita.mp3problem wrote: A s druge strane žena/muž, dijete, krediti, posao, muka... Dođe ti kao razibriga neka ta skivena kafa.
A sudeći po ovome kako je on to precizno napisao i opisao, kako slikovito, čini mi se da je ovo lično iskustvo. Već doživljeno.
- ladyblue18
#430 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
alchak.ba wrote:
sto ti je reci iskustvo
mp3 je onA cini mi se
- alchak.ba
#431 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
kao zene nemaju iskustva?ladyblue18 wrote:alchak.ba wrote:
sto ti je reci iskustvo![]()
mp3 je onA cini mi se
- ladyblue18
#432 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Ispravila sam legendu, nije tebi bilo upucenoalchak.ba wrote:
kao zene nemaju iskustva?
-
whitelegend07
#433 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
a onA?ladyblue18 wrote:alchak.ba wrote:
sto ti je reci iskustvo![]()
mp3 je onA cini mi se
-
Billy Ben Dover
#434 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
shvatio sam da ne mogu sjedit sa bivšom na kafi. neko drugi da spava s njom a ja da budem "drug", uh, razbjesni me to.
- azurna_obala
#435 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Zašto to ljudi sebi čine? Razišli se, neko nekoga ostavio, ovo drugo još ga voli, a ono drugo ne haje, al' eto hajde bićemo ''prijatelji''. Nema tu prijateljstva (ako je bila neka zajebancija od veze to bi i moglo), ali duge veze
To je samo patnja za onoga ko još voli i neka lažna nada...u nešto što neće biti.
A možda postoje i izuzeci
To je samo patnja za onoga ko još voli i neka lažna nada...u nešto što neće biti.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#436 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Ne postoje.azurna_obala wrote:Zašto to ljudi sebi čine? Razišli se, neko nekoga ostavio, ovo drugo još ga voli, a ono drugo ne haje, al' eto hajde bićemo ''prijatelji''. Nema tu prijateljstva (ako je bila neka zajebancija od veze to bi i moglo), ali duge veze![]()
- azurna_obala
#437 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Eto onda sve je jasnoleet wrote:Ne postoje.azurna_obala wrote:Zašto to ljudi sebi čine? Razišli se, neko nekoga ostavio, ovo drugo još ga voli, a ono drugo ne haje, al' eto hajde bićemo ''prijatelji''. Nema tu prijateljstva (ako je bila neka zajebancija od veze to bi i moglo), ali duge veze![]()

- elma89_
#438 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Ako jedna strana jos uvijek osjeca nesto ,onda nije moguce.Ako su oboje nastavili dalje s zivotom,moguce je.Samo je pitanje koliko ce to biti pravo novom partneru/partnerici? ja nebi voljela da mi decko kontaktuje svoju bivsu,i ide s njom na kafice 
-
Sociolog
#439 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Stati u hodu 5 minuta, priupitati sta ima, kako ide u zivotu? Ispijati kafe NE...eventualno ako je nekome zdravlje u pitanju a moze se pomoci to da
- kritichar
#440 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
šta radite od tih veza, čitavu nauku napraviste, kako se u kojoj situaciji treba ponašati......... 
-
IlijaLadin
#441 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
a to ti samo govori da od tih kafica nikakva dobra. to tvoje moguce komotno preimenuj u nemoguce. nema covjek prekidac da opali :iskljuciemocije: pa da s mirom, kao s rajom, pije kfu i caska o ekonomskoj krizi, vremenu, loptanju i filmovima. prica sigurno ide u zajednicke afinitete i proslost i ... ko zna gdje moze zavrsiti.elma89_ wrote:Ako jedna strana jos uvijek osjeca nesto ,onda nije moguce.Ako su oboje nastavili dalje s zivotom,moguce je.Samo je pitanje koliko ce to biti pravo novom partneru/partnerici? ja nebi voljela da mi decko kontaktuje svoju bivsu,i ide s njom na kafice
sretno im bilo, hvala im na lijepim godinama, sve su to bile super osobe, ali jednom godisnje 'đe si, šta ima' je dovoljno.
- zonna
#442 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
ma sve zavisi od "bivših"... kako se veza završila i kada... mislim da nema ništa ljepše nego kada sretneš bivšeg i obarduješ mu se k'o najrođenijem
jer ko te uostalom bolje zna od njega? mama i sadašnji... 
- sheilak
#443 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
zonna wrote:ma sve zavisi od "bivših"... kako se veza završila i kada... mislim da nema ništa ljepše nego kada sretneš bivšeg i obarduješ mu se k'o najrođenijemjer ko te uostalom bolje zna od njega? mama i sadašnji...
- fantom slobode
#444 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
djevojke...spontani aplauz sa moje strane.sheilak wrote:zonna wrote:ma sve zavisi od "bivših"... kako se veza završila i kada... mislim da nema ništa ljepše nego kada sretneš bivšeg i obarduješ mu se k'o najrođenijemjer ko te uostalom bolje zna od njega? mama i sadašnji...
- Eluveitie
#445 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Meni je to morbidno.
Ok, pozdravit ću, pitati kako je ..šta je, i bit će mi veoma drago da je uspio i ako je sretan.
Ali tu je tačka.
A ukoliko jedno od to dvoje, ima momka/djevojku, to je po meni varanje.
Ok, pozdravit ću, pitati kako je ..šta je, i bit će mi veoma drago da je uspio i ako je sretan.
Ali tu je tačka.
A ukoliko jedno od to dvoje, ima momka/djevojku, to je po meni varanje.
- fantom slobode
#447 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
pa kako ne kontas...vidi se da nisi odavde...kafica sa bivsom/bivsim...ako on/ona ima djevojku/momka onda je to varanje....elma89_ wrote:cuj varanje
-
kuki2013
#448 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Ma ne dolazi u obzir ni pod razno. Jednom jesam pogrijesio i otisao sa bivšom na kafu. Bolje da sam ... pojeo
- fantom slobode
#449 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
kuki2013 wrote:Ma ne dolazi u obzir ni pod razno. Jednom jesam pogrijesio i otisao sa bivšom na kafu. Bolje da sam ... pojeo
-
kuki2013
#450 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...
Ali ne sa bivšomfantom slobode wrote:kuki2013 wrote:Ma ne dolazi u obzir ni pod razno. Jednom jesam pogrijesio i otisao sa bivšom na kafu. Bolje da sam ... pojeoma jest'...bolje je na pivu otic'...