Kafica sa bivsom/bivsim...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
kmirsad

#326 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by kmirsad »

... a onda se ona nešto ko kofrči... pa zahtjeva da ona plati... da pokaže kako je uspjela u životu... em ima para... em ti pos'o i poslovanje zavisi od nje... :lol:
PalaSa Marsa

#327 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by PalaSa Marsa »

spreca wrote:
PalaSa Marsa wrote:A sta ako vam se desi, da bivseg partnera/partnericu morate izvest' na poslovni rucak, ha, haj' sad da vas vidim. :D
Al' fakat da morate, pos'o da vam zavisi od toga, odnosno poslovanje. :-) :lol: :D

ja ovdje nebih nista dodao a znas kako se u nasem narodu kaze kad nesto moras nije ni tesko.BizMes je iznad svega :lol: :lol: :lol:
:lol: :thumbup: Tako je spreca. :D Valja pravit' lovu. :D
PalaSa Marsa

#328 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by PalaSa Marsa »

kmirsad wrote:... a onda se ona nešto ko kofrči... pa zahtjeva da ona plati... da pokaže kako je uspjela u životu... em ima para... em ti pos'o i poslovanje zavisi od nje... :lol:
Jos ga sarmira onako zavodnicki i pos'o cvjeta, a on ne zna na kojem je svjetu, sve mu se pomutlio, ne zna sta ga je snaslo. :D
spreca

#329 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

PalaSa Marsa wrote:
spreca wrote:
PalaSa Marsa wrote:A sta ako vam se desi, da bivseg partnera/partnericu morate izvest' na poslovni rucak, ha, haj' sad da vas vidim. :D
Al' fakat da morate, pos'o da vam zavisi od toga, odnosno poslovanje. :-) :lol: :D

ja ovdje nebih nista dodao a znas kako se u nasem narodu kaze kad nesto moras nije ni tesko.BizMes je iznad svega :lol: :lol: :lol:
:lol: :thumbup: Tako je spreca. :D Valja pravit' lovu. :D

ma nije ba sve u lovi ,ja to cesce puta pravim i dzabe :lol: :lol: :lol: necu da posle zahatori :D
PalaSa Marsa

#330 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by PalaSa Marsa »

:lol: :lol: :lol: :lol: Jes' vala, nesto je i u zlatu. :lol: :D
spreca

#331 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

PalaSa Marsa wrote::lol: :lol: :lol: :lol: Jes' vala, nesto je i u zlatu. :lol: :D

zlato je glavna valuta :lol: :lol: :lol:
PalaSa Marsa

#332 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by PalaSa Marsa »

:-) :D
spreca

#333 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

PalaSa Marsa wrote::-) :D

:-) haman da smo isti :D
PalaSa Marsa

#334 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by PalaSa Marsa »

Uh, suti, bolje ti je da nisi k'o ja. :lol: :D
spreca

#335 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

PalaSa Marsa wrote:Uh, suti, bolje ti je da nisi k'o ja. :lol: :D

ma suti meni je drago da sam bar na nekog nalik :lol: :-D
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#336 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by ladyblue18 »

Chat = BC! :)
PalaSa Marsa

#337 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by PalaSa Marsa »

spreca wrote:
PalaSa Marsa wrote:Uh, suti, bolje ti je da nisi k'o ja. :lol: :D

ma suti meni je drago da sam bar na nekog nalik :lol: :-D
Haj' bicemo famelija. :lol: :D (Odosmo mi u of), da ne bude mandaljenja. :-) :lol: :run:

:sax: :thumbup:
spreca

#338 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

Pijel se sta il se posti :lol: :lol: :lol:
jos_uvijek_sanjam

#339 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by jos_uvijek_sanjam »

Deal wrote:Sta mislite o nalazenju sa bisvom/bivsim, izlascima na kaficu... Da li je to dobra ili losa ideja, ili se treba krenuti sa novim poglavljem zivota...

Hmm. S jednim sam bivsim izasla na kafu, nakon nekog vremena, kad sam vec bila ravnodusna i kad nisam htjela bas nista od njega ( btw, ja sam i prekinula ). Izasla sam na kafu, jer je insistirao na tome, da pokusamo izgraditi prijateljski odnos. Medjutim.. mozda iz trenutne dosade, ili ko zna cega, iako nisam imala nikakvih emocija prema njemu, opet me nesto omadjijalo, pa je palo par poljubaca. Kad je krenuo da me uhvati za ruku..ko biva, mi se pomirili- skontah, ma nista od te ljubavi. Ocito je poziv za tu kafu i bio s ciljem da se pomirimo. Bila sam prilicno sirova u tom trenutku, jednostavno rekla da je najbolje da prekinemo kontakt, nikakvo sms-anje, kafenisanje..moze cao za cao i to je sve. I tako je i bilo. A ne znam sad kako je u situacijama kad jos ima emocija, zavisi kakav je raskid. Ponekad je potrebno popiti kafu sa bivsim/ bivsom..jer neke stvari ostanu nedorecene i ne mozes dalje. A kad se glava ohladi, lakse je popricati iskrenije. Ja imam zelju da popijem kafu sa svojim bivsim ( zadnjim ) momkom, ali u podsvijesti se bojim..da ako ga vidim, kad sjednemo da ce mi se nesto zatalasati u stomaku, a to nije dobro. Mozda je to razlog sto ga i ne kontaktiram, a ni on mene..iako smo prekinuli s ciljem da ostanemo raja.
jos_uvijek_sanjam

#340 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Sa_dy wrote:Ja ne znam sto,al mene nijedan bivsi ne zove na kafu. :D :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :thumbup: :mrgreen:
sjema

#341 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by sjema »

ništa to. samo patnja.
sha_ba

#342 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by sha_ba »

pustopoljina wrote:
sanabe wrote:shta znaci "slesili" ? :shock:
ispravno je "olesili se"...a znaci...cugati do besvijesti.

bukvalno oplakah od smijeha hahahahha :D :D :D :D
svaka cast :thumbup:
duplanula

#343 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by duplanula »

jos_uvijek_sanjam wrote:
Deal wrote:Sta mislite o nalazenju sa bisvom/bivsim, izlascima na kaficu... Da li je to dobra ili losa ideja, ili se treba krenuti sa novim poglavljem zivota...

Hmm. S jednim sam bivsim izasla na kafu, nakon nekog vremena, kad sam vec bila ravnodusna i kad nisam htjela bas nista od njega ( btw, ja sam i prekinula ). Izasla sam na kafu, jer je insistirao na tome, da pokusamo izgraditi prijateljski odnos. Medjutim.. mozda iz trenutne dosade, ili ko zna cega, iako nisam imala nikakvih emocija prema njemu, opet me nesto omadjijalo, pa je palo par poljubaca. Kad je krenuo da me uhvati za ruku..ko biva, mi se pomirili- skontah, ma nista od te ljubavi. Ocito je poziv za tu kafu i bio s ciljem da se pomirimo. Bila sam prilicno sirova u tom trenutku, jednostavno rekla da je najbolje da prekinemo kontakt, nikakvo sms-anje, kafenisanje..moze cao za cao i to je sve. I tako je i bilo. A ne znam sad kako je u situacijama kad jos ima emocija, zavisi kakav je raskid. Ponekad je potrebno popiti kafu sa bivsim/ bivsom..jer neke stvari ostanu nedorecene i ne mozes dalje. A kad se glava ohladi, lakse je popricati iskrenije. Ja imam zelju da popijem kafu sa svojim bivsim ( zadnjim ) momkom, ali u podsvijesti se bojim..da ako ga vidim, kad sjednemo da ce mi se nesto zatalasati u stomaku, a to nije dobro. Mozda je to razlog sto ga i ne kontaktiram, a ni on mene..iako smo prekinuli s ciljem da ostanemo raja.
:thumbup: Na ovo se svede na kraju :D
Bodkin

#344 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Bodkin »

pustopoljina wrote:
sanabe wrote:shta znaci "slesili" ? :shock:
ispravno je "olesili se"...a znaci...cugati do besvijesti.
zar postoji ispravno i neispravno u izrazavanju ovakvih stvari :D znaci ubili se ko majke ili ko djeca mala moze, a ubili se ko ocevi ne moze :lol:
duplanula

#345 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by duplanula »

Ma kakva kafa sa bivsima :D, mada, ima jedna bivsa sa koje bi rado popio kafu :)
jos_uvijek_sanjam

#346 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

duplanula wrote:Ma kakva kafa sa bivsima :D, mada, ima jedna bivsa sa koje bi rado popio kafu :)

Meni moj bivsi treba, al poslovno, ko nikad, gori pod nogama, al evo kontam bil ga nazvala :D . Ko da bi povjerovao da je fakat rijec o poslu :lol:
MorticiaAddams

#347 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by MorticiaAddams »

ma jok,kakva kafa! Ja čvrsto vjerujem,da muško i žensko nakon veze ne mogu da budu prijatelji,pa se mani prijateljske kafe :lol: iz razloga što jedno od vas dvoje možda nije preboljelo ovo drugo pa samo dodaješ ulje na vatru :D :D kod mene ti postoje 2 pravila: muško-žensko prijateljstvo uspijeva samo ako je on/ona gay a drugo straight,i ako nema apsolutno nikakvog međusobnog privlačenja(što je jaako rijetko). I drugo,nakon veze nema prijateljstva,jer je samo tako kompliciranije. Brate dragi,budite prijatelji a kad se odlučite na nešto više stavljate prijateljstvo na kocku,s tim da je dobitak rizičan i primamljiv-ili dobijate sve,ili gubite sve 8-)
duplanula

#348 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by duplanula »

jos_uvijek_sanjam wrote:
duplanula wrote:Ma kakva kafa sa bivsima :D, mada, ima jedna bivsa sa koje bi rado popio kafu :)

Meni moj bivsi treba, al poslovno, ko nikad, gori pod nogama, al evo kontam bil ga nazvala :D . Ko da bi povjerovao da je fakat rijec o poslu :lol:
pa da popijete kafu jedno sa drugog :P c c c
spreca

#349 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by spreca »

Ako ce ona platiti kafu .....zasto da ne :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:
A&M

#350 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by A&M »

spreca wrote:Ako ce ona platiti kafu .....zasto da ne :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol:

hahhaha , bjezi ba iskoristi ce me :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Post Reply