Beg_Babic wrote:samo ako postoji izvjesna fizička odbojnostljubav_aha wrote:same hereSunrise00 wrote: u mom iskustvu, muskarci su jako cesto mnogo bolji prijatelji od cura![]()
![]()
i ako je ozenjen
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Beg_Babic wrote:samo ako postoji izvjesna fizička odbojnostljubav_aha wrote:same hereSunrise00 wrote: u mom iskustvu, muskarci su jako cesto mnogo bolji prijatelji od cura![]()
![]()
razumijem ja ironiju, ali izvini Boga ti ja nesto gluplje ne znam kad sam zadnji put procitala.ljubav_aha wrote: naravno da propustas imati mozda prijatelja koji ti mozda jedna dan moze puno pomoci u zviotu,npr. pogine muz,prjatlelj ti pomogne fiksirati manji kvar na autu
s obzirom da si shvatila kako ti pises " parolom > mozda mi zatreba< " kao moj stav,nije ni cudo kako si prokomentarisala moje pisanjeRiver_isle wrote:razumijem ja ironiju, ali izvini Boga ti ja nesto gluplje ne znam kad sam zadnji put procitala.ljubav_aha wrote: naravno da propustas imati mozda prijatelja koji ti mozda jedna dan moze puno pomoci u zviotu,npr. pogine muz,prjatlelj ti pomogne fiksirati manji kvar na autu
ici sa parolom "mozda mi zatreba" u prijateljstvo je nesto najegoisticnije sto sam cula bilo o kome da se radi.
komi wrote:kakvi kafici
postoje i forumi na koje ne smijem više ići![]()
![]()
![]()
Iz prijateljstva se radja ljubav, iz ljubavi prijateljstvo ne.Savršeni_organizam wrote:po svemu onda ispada da je jedina svrha kafe sa bivsim uvalit mu se u krevet
To je na tebi da procijenish da li se treba povuci iz takve veze ili ne.Savršeni_organizam wrote:fino receno, volim narodne; onda se povuci iz veze u kojoj neko odrzava kontakt za bivsim? sve drugo bi bilo zavaravanje sebe.
Pa,da zakljucimo onda da je i svako musko-zensko prijateljstvo nemoguce jer je tu na pomolu ljubav?burek_in_space wrote:Iz prijateljstva se radja ljubav, iz ljubavi prijateljstvo ne.Savršeni_organizam wrote:po svemu onda ispada da je jedina svrha kafe sa bivsim uvalit mu se u krevet
Pa sam(a) zakljuchi.
Jesi nashla kome cesh prichati o mushko-zhenskim prijateljstvima.Katy wrote:
Pa,da zakljucimo onda da je i svako musko-zensko prijateljstvo nemoguce jer je tu na pomolu ljubav?
Ne bih rekla!
Kao sto ne bih rekla i da je svrha kafe sa bivsim samo uvalit mu se u krevet!
Dok ljudi znaju sta hoce,sta nece sve je uredu.Dok su nacisto sa svojim osjecanjima.
I uglavnom se i desava da bivsi koji su u stanju da piju kafe zajedno nista drugo sem dobrog poznanstva nemaju
izmedju sebe.Svi bivsi s kojima te kafe ne zelite?To je jedna sasvim druga prica.
Znaci ,mislim da ako se nekad i desilo neko dopadanje izmedju ljudi nije razlog da se vise ne srecu,ne kontaktiraju
,pa i kafu popiju!
Svi partneri treba vise da se zabrinu oko onih znacajnih bivsih(ako postoje) koje zaobilazite !
Katy wrote: Svi partneri treba vise da se zabrinu oko onih znacajnih bivsih(ako postoje) koje zaobilazite !
Mislim da imas predrasude.burek_in_space wrote:Jesi nashla kome cesh prichati o mushko-zhenskim prijateljstvima.Katy wrote:
Pa,da zakljucimo onda da je i svako musko-zensko prijateljstvo nemoguce jer je tu na pomolu ljubav?
Ne bih rekla!
Kao sto ne bih rekla i da je svrha kafe sa bivsim samo uvalit mu se u krevet!
Dok ljudi znaju sta hoce,sta nece sve je uredu.Dok su nacisto sa svojim osjecanjima.
I uglavnom se i desava da bivsi koji su u stanju da piju kafe zajedno nista drugo sem dobrog poznanstva nemaju
izmedju sebe.Svi bivsi s kojima te kafe ne zelite?To je jedna sasvim druga prica.
Znaci ,mislim da ako se nekad i desilo neko dopadanje izmedju ljudi nije razlog da se vise ne srecu,ne kontaktiraju
,pa i kafu popiju!
Svi partneri treba vise da se zabrinu oko onih znacajnih bivsih(ako postoje) koje zaobilazite !![]()
Naravno da nije svrha samo to, ali shta mislish koliko bi bivshih odbilo da se obnove malo stare strasti?!
I kazhesh da je sve u redu dok ljudi znaju shta hoce a shta nece da je sve u redu?!
A ko kazhe da su uvijek obje strane nachisto shta hoce?!
Konkretno kod mene sluchaj je da kad je neko bivshi - bivshi je za sva vremena, chisto da se obezbijedim josh nekog "znachajnog" zakljuchka, poput ovog u zadnjoj rechenici.
Naravno da ne!ladyblue18 wrote:Katy wrote: Svi partneri treba vise da se zabrinu oko onih znacajnih bivsih(ako postoje) koje zaobilazite !smjesno
Sta sad, ja treba sutra da brinem ako moj momak "zaobilazi" neku svoju bivsu, i da on brine zato sto ja zaobilazim nekog bivseg....pa valjda postoji razlog zasto se takve osobe zaobilaze, a taj razlog sigurno nije razlog za brigu.