Kafica sa bivsom/bivsim...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
Gospoda Ministarka

#126 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Gospoda Ministarka »

mima wrote:Ti ministarko ne vjerujes svojoj sjeni.

Sama sebe nekad zajebem, slazem i prevarim :lol: :lol: :lol:
Mima, kome danas treba covjek da vjeruje???
Pustis li ti svog hairliju na kaficu sa prijateljicom?
*mima*

#127 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by *mima* »

Ma nisu svi isti.......ako nema povjerenja medju partnerima...nista od toga. Ako branis i bunis se i pravis ljubomorne scene....on ce namjerno otic. Ko kaze da ne mogu otic na kafu?
HAVANA

#128 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by HAVANA »

Mima, kaćemo opet na kafu :? :D
*mima*

#129 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by *mima* »

HAVANA wrote:Mima, kaćemo opet na kafu :? :D

Hos opet da ostanem trudna?
Gospoda Ministarka

#130 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 15:42, edited 1 time in total.
dr.Gonzo

#131 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by dr.Gonzo »

To je pitanje sa na koje je tesko pruziti odgovor, generalizacije mi se ne svidjaju. Da bi te kafe imale smisla, pozeljno je da nema emotivnih interesa ni sa jedne od strana. Onda bi mozda mogao biti dobar casual sex :lol:
Salu na stranu, iz iskustva mi se to cini kao veoma tesko. Kao sto sam rekao, jedino ako su se obje strane ohladile, pa je iza svega ostalo neko lijepo prijateljstvo. Samo sto covjek nekad ne moze biti siguran ni kako se sam osjeca, a kamoli druga osoba.
HAVANA

#132 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by HAVANA »

mima wrote:
HAVANA wrote:Mima, kaćemo opet na kafu :? :D

Hos opet da ostanem trudna?

:twisted: :lol:
Haj sad fino reci ljudima da me pustila žena i da sam bio fin,pristojan... :D
dr.Gonzo

#133 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by dr.Gonzo »

BTW, sta ima neko nekoga da pusta na kafu? Kakve su vam to veze?
Ja kad hocu da idem na pivu, ne pitam curu za misljenje. Isto kao sto ne zelim ni ona mene da pita. Odrasle smo osobe.
I smetalo bi mi da se ona pocne buniti u vezi slicnih stvari. To je moja elementarna sloboda koje nisam spreman da se odreknem u vezi.
HAVANA

#134 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by HAVANA »

dr.Gonzo wrote:BTW, sta ima neko nekoga da pusta na kafu? Kakve su vam to veze?
Ja kad hocu da idem na pivu, ne pitam curu za misljenje. Isto kao sto ne zelim ni ona mene da pita. Odrasle smo osobe.
I smetalo bi mi da se ona pocne buniti u vezi slicnih stvari. To je moja elementarna sloboda koje nisam spreman da se odreknem u vezi.

Od sveg srca ti želim da imaš brak kakav ja imam. :-D
A za mišljenje se pitamo za sve u životu pa i za izlazak.A izadjem često. :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#135 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by pici »

HAVANA wrote:

haj ne šupljiraj...neš sa mnome na pivu....neda ti žena :oops: :x :mrgreen:
HAVANA

#136 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by HAVANA »

pici wrote:
HAVANA wrote:

Ja samo sa ženama idem na pive,kafe... :lol:
Idući put zovemo :D
Omerovim_Koracima

#137 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by Omerovim_Koracima »

Uvjek ima shamar i dovodjenja prijatno ;-)
al fino upoznas tu osobu sta ocekujes sta nece radit i to,upoznas je sa kaznama,pa nek testira 8-)
dr.Gonzo

#138 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by dr.Gonzo »

Od sveg srca ti želim da imaš brak kakav ja imam.
A za mišljenje se pitamo za sve u životu pa i za izlazak.A izadjem često.
Cisto sumnjam da i ti pitas smijes li izac :wink:
HAVANA

#139 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by HAVANA »

seka wrote:
HAVANA wrote:

dobijes li dozvolu za izlazak sa bivsom :D

Uuuu i to sam jednom (bilo nas puno,ono ko nekad) :D
Kad sam se vratio...odnosi su bili zategnuti. :cry: (sreća bio sam pjan pa se samo smijo i tepo) :lol:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#140 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by ladyblue18 »

Gospoda Ministarka wrote: Ma dajte molim vas eto bas ste sretne i kad ode sa prijateljicom na kafu?
Vidi nesto...ja ne znam kako ti razmisljas, ali za mene je normalno da je moj momak imao i zivot prije mene. Prijatelje, prijateljice, porodicu, raju, rodbinu...i zna ih sigurno puoooonooooo duze nego mene.
I ne mogu ja sada ulaskom u njegov zivot traziti da on prekine sve veze koje je imao sa drugim ljudima, pa i sa prijateljicama. Meni je to nezamislivo.
Bilo bi kao da mu postavljam neke ultimatume, i da ga vezem samo uz sebe, a to niko ne voli.
Nije on moje privatno vlasnistvo da mu odredjujem gdje ce i s kim ce izlaziti...
Ni ja ne bih volila da on to meni radi, pa zasto da ja njemu to zabranjujem.

Ja recimo i dan danas kada sretnem najbolju prijateljicu mog bivseg stanem i s njom se ispricam.
On me ne zanima, ali ta cura je u njegovom zivotu od malih nogu, pa i dan danas, iako ja tu nisam vise.
Ali bez obzira na to, ja nemam razloga da nju ignorisem isl.
Sa njom sam uvijek imala super odnos, i njemu je bilo drago zbog toga.
Nikada mi na pamet nije palo da mu zabranim da se druzi sa njom ili izlazi, a nit sam osjecala strah ili sumnju da ce ona da ga otme ili nesto tako. Vjerovala sam mu u potpunosti, kao i on meni.

Cim neko nekome tu nesto brani, i sumnja, znaci da to nije bas sve tako bajno kako izgleda, i da ne postoji povjerenje koliko bi trebalo biti. Jer da je drugacije ne bi uopste bilo potrebe za razmisljanjem, sta ako on, sta ako ona...ako vjerujes svom partneru 100%, vjerovat ces mu u bilo kojoj situaciji, bilo gdje da je i bilo s kim.
To je za mene jedino logicno.
frfi.

#141 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by frfi. »

meni je to super, povjerenje, sve to, ja recimo svom dragom stvarno vjerujem-imam objektivne razloge za to :D
do ove veze u kojoj sam trenutno, vidjala sam se sa jednim bivsim redovno, a sa drugim ovako ponekad-i bilo mi je sasvim svejedno sta ce druga strana veze misliti.... ako mu ne bi odgovarao "moj privatni zivot" "moja sloboda" i stajaznamstasvemoje, fino samo kazem okej mali i cao :zzzz: :-D :-D
sada-otkazala sam "redovnu kafu sa bivsim", ponekad se cujemo na msnu i bla bla, al to nije to.... i apsolutno, al bas apsolutno nemam potrebu da se sa njim nalazim-prvo radi sebe, jer znam da tog lika zaboli dupe za "moju licnost", vise je zainteresovan za neke drugemojestvari, a drugo jer znam da mom trenutnom dragom, blago receno, ne bi bilo svejedno.....isto kao sto bih ja pobudalila da se on vidi sa nekom svojom bivsom, i sa njom pije kafu-to je cista glupost...
ako sam ja mogla preci preko svoje prirode, jer sam uvijek bila zainteresovana za neke, meni bezazlene, flertove, onda nema ni on sta piti kafu sa bivsim.... 8-) :D
a sto se tice musko-zenskih prijateljstava, meni nikako nisu isla od ruke.... :-) :-) :lol: :lol:
Gospoda Ministarka

#142 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

.
Last edited by Gospoda Ministarka on 18/01/2012 15:42, edited 1 time in total.
kmirsad

#143 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by kmirsad »

HAVANA wrote:
pici wrote:
HAVANA wrote:

Ja samo sa ženama idem na pive,kafe... :lol:
Idući put zovemo :D
:shock: :shock: :shock: Koliko ih to imaš... onda oženi i mimu...šta foli... ma i picija...pa rahat ne pivu... :lol: :lol:
a i ja uvijek pitam...nekad prije, nekad u toku, a nekad kad se vratim... :lol:
sofist

#144 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by sofist »

frfi. wrote:meni je to super, povjerenje, sve to, ja recimo svom dragom stvarno vjerujem-imam objektivne razloge za to :D
do ove veze u kojoj sam trenutno, vidjala sam se sa jednim bivsim redovno, a sa drugim ovako ponekad-i bilo mi je sasvim svejedno sta ce druga strana veze misliti.... ako mu ne bi odgovarao "moj privatni zivot" "moja sloboda" i stajaznamstasvemoje, fino samo kazem okej mali i cao :zzzz: :-D :-D
sada-otkazala sam "redovnu kafu sa bivsim", ponekad se cujemo na msnu i bla bla, al to nije to.... i apsolutno, al bas apsolutno nemam potrebu da se sa njim nalazim-prvo radi sebe, jer znam da tog lika zaboli dupe za "moju licnost", vise je zainteresovan za neke drugemojestvari, a drugo jer znam da mom trenutnom dragom, blago receno, ne bi bilo svejedno.....isto kao sto bih ja pobudalila da se on vidi sa nekom svojom bivsom, i sa njom pije kafu-to je cista glupost...
ako sam ja mogla preci preko svoje prirode, jer sam uvijek bila zainteresovana za neke, meni bezazlene, flertove, onda nema ni on sta piti kafu sa bivsim.... 8-) :D
a sto se tice musko-zenskih prijateljstava, meni nikako nisu isla od ruke.... :-) :-) :lol: :lol:
To se zove karakter! :thumbup: I appreciate it. :)
maybelline

#145 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by maybelline »

Malo skrenuste s teme,al` eov da i ja dam svoj doprinos. Moj dragi ima par prijateljica. Ponekad s njima ode na kafu i nije mi to bas pravo, pa u zadnje vrijeme bas i ne ide s njom na kafu tako cesto. S bivsim djevojkama ne ide na kafu ni pod razno! Sretnemo nekad njegovu bivsu u gradu, on se pozdravi, meni malo bude krivo, ali, zaboga, samo se pozdravio, tako da ne pravim neku dramu.
S druge strane, ne idem ni ja na neke kafe s muskarcima, a pogotovo ne s bivsima, to je zaista previse. Bivsi/bivsa je bivsi s razlogom!
burek_in_space

#146 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by burek_in_space »

Stichem utisak da ovdje kako se koja djevojka vezhe za nekog momka, isto kao da je stekla iskljuchivo pravo na njega i njegovo slobodno vrijeme. :-)
maybelline

#147 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by maybelline »

burek_in_space wrote:Stichem utisak da ovdje kako se koja djevojka vezhe za nekog momka, isto kao da je stekla iskljuchivo pravo na njega i njegovo slobodno vrijeme. :-)

Pa izadje on sa drustvom, ima dosta prijatelja, nisam mu ja uzurpirala svo njegovo vrijeme, kao ni on moje...
frfi.

#148 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by frfi. »

burek_in_space wrote:Stichem utisak da ovdje kako se koja djevojka vezhe za nekog momka, isto kao da je stekla iskljuchivo pravo na njega i njegovo slobodno vrijeme. :-)

ja sam uvijek bila protiv ljubomore, ljubomornih scena i sl., i znala sam x puta iz cistog inata uraditi nesto kada mi se kaze "nemoj"... inace to ne bih uradila, ali me nerviraju naredjenja.... nerviraju me i ogranicenja i sl..
medjutim, kafa sa bivsim?! zbog cega?! da biste pricali o vremenu?! ahaaa :roll: :-)
moj dragi nema dugogodisnju prijateljicu, tako da ne znam sta da kazem na tu situaciju, ja mislim da ne bih pretjerano bila ljubomorna-ako bih upoznala curu i sama je "provjerila" :D :D cak bih ga pustila da na kafu ide :lol: :lol:
sto se tice izlaska sa rajom-s tim uopste nemam problema, cesto mi zna pricati kako su neke njihove jaranice bile sa njima, ili cak kako su se preko nekoga upoznali sa nekim curama i sta ja znam, bude mi ponekad malo krivo, medjutim ne pravim problem-razlog; vjerujem mu. :D drugi razlog: sutra kad ja upoznam nekoga da mi nista ne moze na nos nabiti :D
kafa sa bivsom-ne. :D
kafa sa nekom curom koja mu nije dugogodisnja prijateljica, niti mu je kolegica i nisu se sastali u vezi fakulteta-ne. :D
ljubav_aha

#149 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by ljubav_aha »

Gospoda Ministarka wrote:ladyblue, JA nevjerujem da musko i zensko mogu biti prijatelji.
Sta on moze pricati sa jaranicom a nemoze sa mnom?
Ja dok radim, on da sjedi sa jaranicama po kafi? :shock:

Vec sam ti rekla da ja nevjerujem u musko zensko prijateljstvo, moj momak takoder u to nevjeruje tako da nemamo problema kad su prijateljstva u pitanju.
znaci,ti nemas jarana u svom drustvu :?:
ljubav_aha

#150 Re: Kafica sa bivsom/bivsim...

Post by ljubav_aha »

pa kad vi stalno spominjete razlicite misje rupe,ooops :D
Post Reply